Wanddecoratie: weg met de saaie muren nu u thuis werkt

Thuis aan het werk en uitgekeken op die saaie witte wand? Met onze wanddecoratie maak je het een stuk gezelliger in huis. En houdt u het thuis een stuk langer uit, of zorgt u ervoor dat u tijdens de volgende videocall een goede indruk maakt.

9 soorten wanddecoratie: maak het gezellig


U heeft de keuze uit allerlei wanddecoratie, dankzij ons uitgebreide assortiment. Op zoek naar inspiratie? We geven 9 handige tips:

▪ Klokken
▪ Teksttegels
▪ Fotolijsten
▪ Glasschilderijen
▪ Hondentegels
▪ Interieurstickers
▪ Wandhaken
▪ Wandobjecten
▪ Wanddecoratie in hout

1. Klokken


Prachtig om te zien en ondertussen heel handig. Zodat u precies kunt zien hoe laat het is, en of u al toe bent aan de volgende pauze. Om even koffie te drinken, waarbij u virtueel overlegt met collega’s of de laatste roddels via WhatsApp doorneemt.

De wandklokken zijn mooi om te zien en daardoor uitstekend geschikt als wanddecoratie. Terwijl ze natuurlijk duidelijk aangeven hoe laat het is, ook al hoeft u even niet op tijd op kantoor te zijn. Of ergens anders, omdat we in deze periode zoveel mogelijk thuisblijven.

2. Teksttegels


Typisch voor in het toilet, al komen ze ook op veel meer andere plekken goed tot hun recht. De teksttegels , waarmee u zorgt voor een beetje vrolijkheid aan de muur.

Met grappige teksten en met tekst die u aan het denken zet. Om er even bij stil te staan waar we eigenlijk bij van worden. Of hoe we met elkaar omgaan, ook nu we steeds meer thuis aan het werk zijn.

En kunnen we elkaar straks weer onbezorgd uitnodigen? Dan zijn het leuke tegeltjes om ook aan andere te laten zien.

3. Fotolijsten


Een foto zegt meer dan 1.000 woorden, en is een stuk praktischer als wanddecoratie. Om te voorkomen dat heel de muur vol komt te staan met belangrijke teksten. En in plaats daarvan de fotolijsten op te hangen.

Ontdek de verschillende mooie klassieke modellen, net als de sierlijke elementen van meer moderne materialen. Goed af te stemmen op de rest van het interieur, om daarmee altijd een mooie keuze te maken.

4. Glasschilderijen


Schilderijen combineren verf en een doek, toch? Niet als het ligt aan de kunstenaars die werken aan glasschilderijen. Voor een uniek werk aan de muur, waarbij het glas is dat de ondergrond vormt.

Het vraagt om een unieke techniek, die geschikt blijkt voor allerlei composities. Waarbij de lichtval zorgt voor allerlei bijzondere effecten, om het schilderij bijvoorbeeld overdag en ’s avonds een heel andere uitstraling te geven. Als unieke wanddecoratie, die steeds meer mensen ontdekken en die bijdraagt aan een bijzonder interieur.

5. Hondentegels


Dol op uw trouwe viervoeter of zou u het liefst een hond hebben, maar gaat u daarvoor normaal gesproken iets te vaak op reis? De hondentegels voor aan de muur zijn dan een uitstekende keuze.

Op een tegeltje, om er makkelijk ruimte voor te maken. Met een Beagle, een Berner Sennen, Bichon Frisé of een Boxer. Net als met een Cairn Terrier, een Cavalier King Charles Spaniel, een Chihuahua of een Cocker Spaniel. Voor de hond waar u van houdt, om op een sierlijke manier op te hangen bij bijvoorbeeld uw werkplek om vanuit huis aan de slag te kunnen.

6. Interieurstickers


Op zoek naar iets moois voor de kinderen of zelf dol op decoratieve stickers? Ze zijn prachtig als wanddecoratie, beschikbaar in verschillende afmetingen. Van groot tot klein en zowel in kleur als in een meer neutraal ontwerp. Om op te hangen in huis, zowel in de werkkamer als bijvoorbeeld bij de kinderen op de slaapkamer.

Ontdek de prachtige interieurstickers, die u eenvoudig online kunt bestellen. Om ze zelf op te plakken, natuurlijk aan de hand van de duidelijke instructie die we meeleveren. Om daarmee aan de slag te gaan, en thuis bovendien op een creatieve manier bezig te zijn.

7. Wandhaken


Iets ophangen aan de wand en daarvoor niet zomaar gebruik maken van een standaardhaak? Onze wandhaken zijn dan een uitstekende keuze. Met een typisch sierlijk ontwerp of in een klassieke stijl. Gemaakt van mooie materialen en daarmee op zich al iets moois voor aan de wand.

Gebruik de wandhaken als wanddecoratie, om er iets bijzonders aan op te hangen. Voor thuis op de werkplek, net als op andere plekken in huis. En om straks ook anderen mee te verrassen en om trots over te vertellen. Of om iemand anders cadeau te doen natuurlijk, zodat u daar ook anderen blij mee kunt maken.

8. Wandobjecten


Op zoek naar iets unieks voor aan de wand? De wandobjecten zijn dan uitstekend geschikt. Met allerlei ontwerpen, variërend van een badkuip tot een vlinder en bijvoorbeeld een metalen vrachtwagen of een aantal moderne ringen.

In allerlei ontwerpen, om online inspiratie mee op te doen. En de wand op een bijzondere manier te decoreren, bijvoorbeeld om het thuis werken een stuk aangenamer te maken. Of om er in de woonkamer voor te zorgen dat het eigenlijk helemaal niet zo vervelend is om in deze periode veel binnen te zijn.

9. Wanddecoratie in hout


Ontdek ten slotte de houten decoraties. Gemaakt van een bijzonder materiaal, met een natuurlijke levendigheid. Waarop het goed mogelijk blijkt om allerlei ontwerpen te maken, die daardoor automatisch meer spreken dan op andere materialen.

Onze houten wanddecoratie is een populaire keuze binnen het uitgebreide assortiment. Zowel om zelf gebruik van te maken als om anderen cadeau te doen.