Wanddecoratie in de woonkamer 3D wereldkaart

Wanddecoratie in de woonkamer: uniek in 3D of met een wereldkaart


Wanddecoratie in de woonkamer ophangen en op zoek naar inspiratie? Een kale wand is natuurlijk maar niets, dus het is een uitstekend idee om daar iets moois aan op te hangen. Er is allerlei decoratie beschikbaar, die je bovendien goed in de slaapkamer en op andere plekken in huis kunt gebruiken.
Inspiratie opdoen om de woonkamer te decoreren en benieuwd naar wat er allemaal beschikbaar is? Met ons assortiment maak je een uitstekende keuze, bijvoorbeeld in 3D, met een wereldkaart of door het speciaal boven de bank op te hangen.

Inspiratie: 3D, wereldkaart en meer


Benieuwd naar leuke inspiratie om jouw woonkamer, de slaapkamer of een andere plek in huis te decoreren? Wat dacht je bijvoorbeeld van:

▪ 3D wanddecoratie
▪ Wereldkaart aan de muur
▪ Decoratie boven de bank
▪ In metaal en andere materialen


3D wanddecoratie


3D wanddecoratie is uitstekend geschikt voor de woonkamer. Die ruimte is vaak een van de grootste van het huis. Het is daar belangrijk om niet met te veel kleine delen te werken. Dat gaat snel rommelig staan en maakt veel minder indruk dan wanneer je één groot element ophangt.

De 3D-decoraties zijn extra goed geschikt dankzij de diepte die erin zit. Het zorgt ervoor dat de decoratie aan de wand prachtig tot z’n recht komt en dat je er vanaf de zijkant alvast letterlijk ‘tegenaan kijkt’. Het geeft een heel bijzonder effect, dat er ook voor zorgt dat je er iedere keer iets anders in zal zien. De diepte brengt de decoratie tot leven, als een pronkstuk voor de woonkamer of bijvoorbeeld een ruime slaapkamer.

Wereldkaart aan de muur


Houd je van reizen of zou je dat graag veel meer doen? Dan is het een uitstekend idee om de wereldkaart te gebruiken als wanddecoratie in de woonkamer. Veel van ons houden van de wereld en gaan graag op zoek naar nieuwe bestemmingen. Door een kaart aan de muur te hangen kun je dat anderen laten zien en er bovendien zelf keer op keer van genieten.

Tip: een leuk gesprek aanknopen als er iemand binnenkomt? Hang de wereldkaart op in de gang, zodat je meteen een aanknopingspunt hebt om samen weg te dromen bij allerlei mooie bestemmingen.

Uiteraard is de wereldkaart er in verschillende afmetingen en diverse materialen. Stem het materiaal af op de rest van jouw interieur en kies één maat groter dan je eigenlijk van plan bent. Op die manier maakt de kaart altijd meer indruk, inclusief een klein landje als Nederland. Het kan geen kwaad om goed uit te pakken, zodat je de nadruk kunt leggen op die prachtige accessoire.

Decoratie boven de bank


Los van de wanddecoratie in de woonkamer, de slaapkamer of een andere plek in huis is het belangrijk om goed na te denken over waar je het ophangt. In de woonkamer kun je dat bijvoorbeeld doen boven de bank.

Het is een centrale plek in huis, waar de bank optisch veel ruimte inneemt. Boven de bank is er vaak sprake van een lege wand, die het niet bepaald sfeervol maakt. Met een mooi item aan de muur kun je daar gelukkig eenvoudig wat aan doen. Door de wanddecoratie boven de bank op te hangen hangt het niemand in de weg, terwijl je een gezellige kamer binnen komt lopen die uitnodigt om even lekker te gaan zitten.

In metaal en andere materialen


En twijfel je over het materiaal voor de decoratie? Met name de metalen wanddecoratie is een prachtige keuze. Het is een uniek materiaal voor in huis, waarmee allerlei vormen en kleuren mogelijk zijn.

En sterker nog, je hebt de keuze uit prachtige vlinders of een unieke badkuip aan de wand. En zoek je naar meer moderne en abstracte kunst of ben je gek op vrachtwagens? Het is met metaal allemaal mogelijk. Het materiaal maakt een geweldige indruk en doet het bijvoorbeeld goed in een verder industrieel interieur. Houd je van robuuste elementen en stoere keuzes? Combineer het metaal dan met de wanddecoratie en zorg voor een prachtig item aan de muur.

Aan de wand: de woon- en de slaapkamer


De verschillende soorten wanddecoratie kun je onder andere in de woonkamer goed gebruiken. Kies daar voor de grotere elementen, waarmee je heel duidelijk de aandacht kunt trekken. Je zorgt er daarmee voor dat ze de aandacht krijgen die ze verdienen, om ze letterlijk en figuurlijk te laten stralen.

Tip: gebruik een spotje om de wanddecoratie uit te lichten. Op die manier heb je er ook ’s avonds veel plezier van. En gebruik je 3D decoratie of decoratie van metaal? Dankzij de schaduwen en diepte ontstaat er een heel bijzonder effect.

Uiteraard kun je de wanddecoratie ook in de slaapkamer gebruiken. Houd er wel rekening mee dat die kamer vaak wat kleiner is. Stem de grootte van het item erop af, om voldoende ruimte over te houden voor de andere mooie spullen die je hebt staan en liggen. Ze zijn op die manier goed met elkaar in balans.

Wanddecoratie kopen: uitgebreid assortiment


Wil je wanddecoratie kopen voor de woonkamer, de slaapkamer of een andere kamer in huis? Ontdek de modellen in 3D en van metaal., net als de andere mooie items die er beschikbaar zijn. We zijn jouw specialist in decoratie voor op de wand, waar je thuis op een prachtige manier gebruik van kunt maken. De meeste producten kunnen we bovendien razendsnel leveren, zodat jij ze vlot in huis hebt.

Vragen over wanddecoratie in de woonkamer of de rest van ons assortiment? Bel ons op telefoonnummer +31 (0) 315 655 078, stuur een e-mail naar klantenservice of gebruik ons online contactformulier. We horen graag van je!