Sparen is een heerlijk gevoel, vooral als het opschiet en u snel uitkomt op het bedrag dat u nodig heeft. En om die snelheid in ieder geval gevoelsmatig te verbeteren zijn er allerlei mooie spaarpotten beschikbaar. Zoals die in de vorm van een auto. Goed geschikt als eerste spaarpot voor uzelf of om cadeau te doen, zodat iemand anders daarin kan sparen.

Een oude 2CV in twee keer twee kleuren


De spaarpot in de vorm van een auto is er in verschillende varianten. Bijvoorbeeld in de vorm van een oude taxi zoals die in Londen nog altijd rijden, of in de nog meer klassieke 2CV. De ‘Eend’, een auto van grote statuur die nog regelmatig op de weg te zien is. En die het leuk maakt om ergens voor te sparen, ook al is het niet de beste raceauto die er beschikbaar is. In twee keer twee kleuren. In rood en wit of in rood met zwart, waardoor er in de beide gevallen wel sprake is van sportieve kleuren.

In het blauw: een auto of een bus


En aan de andere kant juist op zoek naar een auto spaarpot in blauw? Ook daarvan zijn een paar verschillende modellen beschikbaar. Helemaal in het blauw voor een mooie klassieke auto. Of in het blauw met wit in de vorm van een busje, met op het dak een surfplank. De keuze voor een heerlijk ontspannen reis, zoals het geld sparen zou moeten zijn. Om toe te werken naar een beoogd spaarbedrag, waarmee u iets leuks kunt kopen.

Maak sparen leuk: met een auto spaarpot


Sparen weer leuk maken en er zelf voor zorgen dat u een mooi bedrag bij elkaar kunt sparen? Bekijk online de spaarpotten die u kunt kopen. Gewoon bij ons uit eigen voorraad, waardoor we de verzending snel in orde kunnen maken.

En de spaarpotten in de vorm van een auto zijn daarnaast goed geschikt om iemand cadeau te doen. Om iemand te verrassen met een mooie auto, die het gemakkelijker maakt om geld op zij te zetten. Voor een speciale uitgave, of om altijd wat achter de hand te kunnen houden.