Gratis verzending vanaf € 50,- (NL,BE,DE)                              Op voorraad: Voor 14.00 besteld 1-2 werkdagen in huis                              √ 14 kalenderdagen retourrecht                             Onafhankelijke klantenbeoordeling door Kiyoh

 

Spaarpot mijn eerste spaarvarken groot meisjes

Uitverkocht !
Spaarvarken voor meisjes met een leuke tekst erop.Mijn eerste spaarvarken groot meisje. Leuk om als geboorte cadeau te geven.
€ 10,95
Artikelomschrijving
Mijn eerste spaarvarken staat er op de spaarpot in de vorm van een varkentje. Een leuk cadeau voor de eerste centjes voor de kleine.Ga niet met lege handen naar kraamvisite neem een leuke spaarpot mee.
Specificaties
Fabrikant Sam. B.V.
Productnummer SA 91723
Afmeting 23 x 15 cm
Materiaal Polystone
Anderen bekeken ook

Klanten Reviews

Knor knor

Beoordeling door Jos Meijs
Productwaardering
Prijs/kwaliteitverhouding
Een voldaan knorgeluid. Dit komt bij me op als ik aan dit spaarvarken denk. Een geschenk aan een collega. Collega blij. Ik blij. Goed ingepakt en tijdig bezorgd. Ik miste een kleinigheidje in het spaarvarken. Dat was geld. Daar ik heb ik zelf voor gezorgd. (grapje) :) (Geplaatst op 23-06-2017)
Snelle goede service

Beoordeling door Wanda
Productwaardering
Prijs/kwaliteitverhouding
Super mooie spaarvarkentje gescoord voor me kleindochter ' en in het echt was hij nog moooer dan op de site . Ook een zeer snelle levering goed verpakt dus een echte aanrader voor uw dochtertje of kleindochterje (Geplaatst op 01-03-2017)
2 x ontvangen....2 keer kapot

Beoordeling door magda geeraert
Productwaardering
heb de spaarpot 2 maal bestelt, was voor een vriendin..

en is 2 keer met een barst erin geleverd.

wel nieuwe gekregen en geld terug.... (Geplaatst op 05-07-2016)

Wij zijn benieuwd naar jouw mening !
Schrijf een beoordeling over: Spaarpot mijn eerste spaarvarken groot meisjes
  • Hoe waardeert u dit artikel? *

    Aantal sterren  
    Productwaardering
    Prijs/kwaliteitverhouding


Omhoog