Blijven genieten van oliebranders: wissel regelmatig de geur

Genieten van een heerlijk ontspannende of juist een meer frisse geur? Van heel warm en comfortabel tot een aantal andere geuren, u heeft de keuze uit een breed assortiment. Bijvoorbeeld om wakker te worden met jasmijn en te dineren met patchoeli . Zonder dat dit veel hoeft te kosten, dankzij een oliebrander en vervolgens de geurloze waar u maar een paar druppels van nodig heeft.

U kunt de olie op een glazen schaaltje druppelen, om de brander te gebruiken de geur te laten verspreiden. Zo zorgt u er samen met een beetje water voor dat de geur de ruimte zal vullen, bijvoorbeeld om daar mee wakker te worden of om er tijdens het eten van te genieten. Met een kaars onder het schaaltje verdampt de olie met het water, om er keer op keer opnieuw gebruik van te kunnen maken. Met dezelfde fijne geur, maar ook eens met een andere geur om voor wat meer afwisseling te kunnen zorgen.

Een goedkope oliebrander: heerlijk sfeervol


Een oliebrander biedt een aantal voordelen. U kunt daar op een heel makkelijke manier gebruik van maken, door een paar druppels olie van uw favoriete geur te plaatsen. Gecombineerd met een beetje water, dat natuurlijk gewoon uit de kraan mag komen. Zo heeft u daar geen extra’s bij nodig en is het voldoende om de kaars eronder even aan te steken. Dat kunt u gedurende de hele tijd doen voor een lekker sterke geur, of even om de ruimte er mee te vullen.

Tip: loop af en toe even naar een andere ruimte. Door na 5 tot 10 minuten weer terug te komen ruikt u de geur weer een stuk sterker, om daar weer intens van te kunnen genieten.

De oliebranders zijn op die manier heerlijk sfeervol. U heeft online de keuze uit een aantal verschillende mooie ontwerpen, waar u gelukkig een scherpe prijs voor betaalt. Zo hoeft de brander niet duur te zijn, ook omdat u daarbij gebruik kunt maken van een voordelige olie. Voor een paar euro heeft u 10ml olie in huis, waarvan u slechts een paar druppels op het schaaltje hoeft te doen om daarmee de hele kamer van de heerlijke geur te voorzien.

Nieuwe geur voor een nieuwe ervaring


En wilt u keer op keer extra van de geur van de oliebrander genieten? Dan is het verstandig om een paar verschillende geuren te kopen en die af te wisselen. Dat kost bij de aankoop een paar euro meer, maar betekent vervolgens dat u er ook langer mee kunt doen. Op die manier blijft de oliebrander een goedkope keuze om het huis een lekkere geur mee te geven, waar u ook zelf van kunt blijven genieten. Door de geur af en toe te wisselen neemt de gewenning af, zodat uw neus gevoelig blijft voor bijvoorbeeld de frisse, warme of heerlijk bloemige geur.

Onze reukzin is sterk ontwikkeld, maar went ook gemakkelijk aan nieuwe geuren. Dat is prettig bij niet-prettige geuren waar we aan wennen, omdat we er op die manier veel minder last van hebben. Andersom loopt u daarmee het risico dat u de oliebrander zelf niet meer zo goed zal ruiken. Terwijl anderen die wel sterk ruiken als ze binnenkomen, waardoor er een ongemakkelijke situatie kan ontstaan. Bovendien zou het natuurlijk zonde zijn als u de lekkere geur zelf niet meer zou ruiken, terwijl u wel gebruik maakt van een paar druppels olie op de oliebrander. Daarom is het verstandig om de geuren af en toe af te wisselen.

Online oliebrander kopen: uitgebreid assortiment


Wij maken het u graag gemakkelijk, zowel met een breed assortiment oliebranders als met de verschillende geuroliën die er beschikbaar zijn. Altijd voor een scherpe prijs, waardoor het niet nodig is om daar grote bedragen in te investeren. Bekijk online de verschillende oliebranders bij ons uit het assortiment. Vergelijk de mooie modellen en koop die voor uzelf of doe ze iemand anders cadeau. Om er ook voor hen voor te zorgen dat ze het huis of de kamer lekker kunnen laten ruiken, bijvoorbeeld om daarmee wakker te worden of om er tijdens het eten van te genieten.

Houd er rekening mee dat de verschillende oliën hun eigen geur hebben, waardoor het mogelijk is om die af te wisselen. Bestel uw favoriete geur, of een paar van de geuren waar u graag van geniet. Wij gaan er meteen mee aan de slag, zodat u de oliebrander en de geur(en) zo snel mogelijk in huis heeft, om daarmee heel de kamer op een voordelige manier heerlijk te laten ruiken.