Wakker worden met jasmijn en dineren met patchouli: het genot van een oliebrander

Er is niets zo lekker als de juiste geur om fris mee te ontwaken. En er is niets zo ontspannend als dineren met een warme en volle geur, die anderen uitnodigt om gezellig langs te komen. Onze oliebranders zorgen voor een heerlijk warme en sfeervolle winter en brengen u eenvoudig in de juiste stemming.

Tip: gebruik de oliebranders zelf om de gewenste sfeer te creëren. Of doe ze cadeau, om anderen daar op een leuke manier mee te verrassen.

De ideale geur voor ieder moment


Geur heeft een heel bijzondere invloed op ons. En op ons brein, dankzij de directe verbinding die er bestaat. Anders dan bij wat we zien en wat we horen is er geen sprake van een rationaliserende laag. Geur heeft direct invloed op onze stemming en op hoe we ons voelen.

Dat weten slimme marketeers, waardoor luxe winkels, restaurants en hotels altijd op de juiste manier ruiken. En daar kunt u nu ook zelf voor zorgen, met de verschillende leuke oliebranders die er beschikbaar zijn.

Jasmijn, patchouli, vanille en meer


Zorg er met jasmijn bijvoorbeeld voor dat u op zondagmorgen heerlijk fris wakker kunt worden. Met de juiste geur om nog even te blijven liggen en daarna vol energie de nieuwe dag tegemoet te gaan. Of met patchoeli dat zorgt voor een meer warme geur, die er ’s avonds bij het diner voor zorgt dat jullie gezellig samen kunnen eten.

En op die manier zijn vanille en een aantal andere geuren beschikbaar. Voor de verschillende stemmingen, eenvoudig op te wekken door de oliebrander aan te steken. Die er in de kamer snel voor zorgt dat er een heerlijke geur ontstaat, voor de stemming die u voor ogen heeft.

Oliebrander kopen: online assortiment


Een oliebrander kopen? Dat kan eenvoudig online, u heeft de keuze uit verschillende modellen. Goed van kwaliteit en in diverse ontwerpen, om die mooi af te stemmen op de rest van het interieur. En uiteraard in combinatie met de verschillende geuren in de vorm van een olie. En heeft u vragen over de oliebranders of de geuren die er beschikbaar zijn? Neem contact op voor meer informatie, we horen graag van u.