Het Bartje servies heeft een heerlijk nostalgische uitstraling en is daardoor goed geschikt voor thuis, als cadeau en bovendien voor in een museum. Gek op Bartje en al eens naar het Streekmuseum in Drenthe geweest? Er staan allerlei mooie spullen van Bartje, die u ook gewoon zelf kunt bestellen. We zorgen er met het uitgebreide assortiment voor dat u mooie cadeaus van Bartje kunt kopen, bijvoorbeeld om te geven tijdens een verjaardag of wellicht een trouwerij in zijn stijl.

Trouwen bij Bartje


Het is in het Streekmuseum in het Drentse Rolde mogelijk om helemaal in zijn stijl te trouwen. Het museum is een bijzondere trouwlocatie, die zorgt voor een bijzonder nostalgische sfeer. Diverse stellen gaven elkaar daar het ja-woord. Tijdens die bruiloften is het natuurlijk zeer toepasselijk om een cadeau van Bartje aan te bieden, bijvoorbeeld een onderdeel uit het servies of een van de mooie theedoeken. De verschillende producten voor het servies en de andere spullen voor thuis zijn uitstekend geschikt als cadeau en zorgen er tijdens een bruiloft voor dat de bruid en bruidegom een prachtig en praktisch cadeau van u kunnen ontvangen.

Cadeaus voor verjaardagen en bruiloften


De cadeaus van Bartje zijn uiteraard geschikt voor meer doeleinden. De verschillende producten zouden zo het Dorp van Bartje in kunnen, wat goed aangeeft dat ze stuk voor stuk een bijzondere uitstraling hebben. Het is de moeite waard om er doorheen te bladeren en inspiratie op te doen. U kunt gratis naar het Dorp van Bartje en daar eventueel betalen voor een rondleiding. Voor een vergelijkbaar bedrag kunt u online mooie cadeaus uit het servies kopen, zodat u zelf voor de leuke nostalgische sfeer kunt zorgen.

Servies van Bartje kopen


De producten uit het Bartje servies kopen? Dit kan gewoon online, daar hoeft u de deur gelukkig niet voor uit. Bekijk de Bartje theedoek en bijvoorbeeld de washandjes of de vingerhoed. We zorgen er met de beschuitbus en de verschillende andere producten voor dat u de mogelijkheid heeft om een compleet service van Bartje te verzamelen. Bekijk ons uitgebreide assortiment met de mooie artikelen, zodat u daar zelf een keuze uit kunt maken. We maken de verzending meteen in orde, zodat u de artikelen zo snel mogelijk in huis heeft.