Een mooi cadeau van Bartje kopen, zoals dat ook in het Dorp van Bartje zou kunnen staan? Dit is een historisch Bartje beeldjeinformatiecentrum en tegelijkertijd een streekmuseum. Het houdt de mooie herinneringen aan Bartje levend, zodat ook nieuwe generaties kinderen daar op een leuke manier mee kunnen opgroeien. Het museum bevindt zich in de buurt van Assen. Dankzij de verschillende leuke Bartje producten bij ons in het assortiment is het ook zonder af te reizen naar Drenthe mogelijk om hier weer eens op een leuke manier aan terug te denken.

Gratis naar het Dorp van Bartje


Het Dorp van Bartje is een leuk museum, dat bovendien gewoon gratis te bezoeken valt. Inclusief een rondleiding door het streekmuseum bedragen de kosten €5 per persoon. Dat is echter alleen mogelijk voor grotere groepen. Het is wat dat betreft minstens zo leuk om zelf een aantal Bartje artikelen te kopen en er daarmee voor te zorgen dat de nostalgie weer even helemaal terug kan komen. De producten zijn goed geschikt als cadeau en zorgen er ook binnen het eigen interieur voor dat ze een mooie aanwinst vormen.

Cadeaus van Bartje


Het is wat dat betreft de moeite waard om de verschillende cadeaus van Bartje te bekijken. Het gaat vooral om de verschillende onderdelen voor het servies. Er valt te denken aan mooie ontbijtborden en onderzetters, net als aan een gebaksbord of een bowlkom. Verder zijn er van Bartje bijvoorbeeld briefopeners beschikbaar, net als mooie handdoeken en keukendoeken voor in de keuken. Wilt u zelf de verschillende cadeaus verzamelen of daar iemand anders mee verrassen? De Bartje producten zouden zo in het streekmuseum passen, waardoor ze hoe dan ook een mooie aanwinst voor de rest van het servies of de spullen vormen.

Online Bartje producten kopen


Wilt u online Bartje producten kopen? We hebben ze gewoon voor u op voorraad, waardoor het niet nodig is om daar lang op de wachten. Net als in het Dorp van Bartje hebben we de spullen gewoon staan, waardoor we de verzending meteen in orde kunnen maken. Bestelt u voor 14:00u een van de artikelen van Bartje? We maken de verzending in orde en zorgen ervoor dat u daar binnen 1 - 2 werkdagen vervolgens de beschikking over heeft.