Op zoek naar metalen wanddecoratie? Het is een duurzaam materiaal, goed van kwaliteit en beschikbaar in diverse uitingen. De natuur staat vaak centraal, al zijn er ook andere composities beschikbaar.

Metalen wanddecoratie behoort niet tot de kunst, maar biedt wel een mooi alternatief voor aan de wand. Het is natuurlijk geen regulier schilderij, in plaats daarvan is er sprake van een opbouw in 3D. De metalen wanddecoratie bestaat uit verschillende lagen en zorgt op die manier voor een bijzondere uitstraling. Het maakt de decoratie in metaal geschikt binnen verschillende interieurs, vooral wanneer u zoekt naar een uniek element binnen de inrichting.

Metalen schilderij aan de wand

U kiest met de metalen wanddecoratie als het ware voor een metalen schilderij aan de wand. Het is de hoge mate van detail die er samen met de overtuigende compositie voor zorgt dat het geheel eruit komt te zien als een schilderij. Dit is het aan de andere kant uiteraard niet, er komt geen kwast met verf aan te pas. In plaats daarvan is het de vormgeving van het metaal zelf dat er binnen de metalen wanddecoratie voor zorgt dat er een spannend geheel ontstaat dat u mooi aan de wand kunt ophangen of cadeau kunt doen.

Duurzame wanddecoratie

Wilt u de metalen wanddecoratie iemand cadeau doen? U kiest daarmee automatisch voor een duurzaam cadeau. De wanddecoratie van metaal is gemaakt van 100% gerecycled metaal, waardoor er geen nieuw materiaal aan te pas hoeft te komen. In plaats daarvan zorgt u er met de metalen wanddecoratie voor dat u het metaal een nieuwe bestemming geeft. Bijkomend voordeel? Het gaat om een bestemming die jaren kan aanhouden, de 3D compositie van het metaal zal niet snel vervelen en vormt daarmee een prachtige keuze aan de wand.

Metalen wanddecoratie in 3D

De metalen wanddecoratie in 3D is goed geschikt als cadeau en zal ook bij u aan de wand voor een mooie uitstraling zorgen. Blader op uw gemak door de verschillende composities die er beschikbaar zijn, u zal merken dat het in veel van de gevallen de natuur is die centraal staat. Dat zorgt op een bijzondere wijze voor een mooi contrast, tussen de natuurlijke voorstelling en het gebruik van gerecycled metaal. U kunt de metalen wanddecoratie eenvoudig online bestellen, we gaan daar direct mee aan de slag zodat u deze snel aan de wand kunt hangen.