Gratis verzending vanaf € 50,- (NL,BE,DE)      Op voorraad: Voor 14.00 besteld, dezelfde werkdag verzonden       14 dagen retourrecht      Onafhankelijke klantenbeoordeling door Kiyoh   

Woontrends 2021, neem vast een kijkje!

Woontrends 2021, neem vast een kijkje!

We zijn op weg naar het einde van het jaar 2020. Een jaar dat voor velen de boeken in zal gaan als een zwaar en heftig jaar op alle fronten. Toch gaan we ondanks dat alles met een frisse blik proberen te kijken naar het jaar wat komen gaat en dat is 2021. Omdat we met zijn allen veel thuis zijn nu willen we het nog leuker maken dan het al was. We gaan dan ook even een kort kijkje nemen naar de nieuwe trends op interieurgebied voor het nieuwe jaar. Er zullen er in de loop van de tijd vast en zeker nog bij komen maar de eerste must haves gaan we hier vast zien.

De kleur van het jaar 2021

Dat is de kleur Brave Ground van het merk Flexa en die zal rust en ruimte in je interieur gaan brengen. De kleur kun je omschrijven als een naturel neutrale bruintint waardoor andere kleuren in je interieur nog beter tot hun recht zullen komen. Mocht je van plan zijn om van kleur te wisselen, dan is dit echt aan aanrader en de trend voor 2021. Mocht je 2020 met een frisse blik af willen sluiten richting 2021 dan is de kleur Brave Ground zeker het overwegen waard. Rust en ruimte in je huis dat willen we toch allemaal?

Mooie lichte houtsoorten

Lichte houtsoorten gaan we in 2021 steeds meer terugzien en dan kun je denken aan licht eikenhout, bamboe, lichte mdf platen of misschien wel licht acacia hout. Dit kun je prachtig combineren met natuurlijke kleur tinten zoals blauw, groen, nuances in grijs en wit. Maar eigenlijk kun je het met iedere kleur goed combineren. Ook kun je diverse houtsoorten combineren om zo een mooie Scandinavische look te creëren. Hou je van meer pit? Dan kun je een lichte houtsoort combineren met zwarte accenten en dan is succes verzekerd.

Indruk maken met een super pronkstuk

In 2021 gaat een pronkstuk helemaal hot zijn en je mag er dan ook extra mee uitpakken. Een pronkstuk kan van alles zijn mits het maar goed op doet vallen. Je kunt denken aan een mooi schilderij, een prachtige zuil of pilaar, een opvallende vaas. Opvallende woonitems zijn de hit op woongebied voor het jaar 2021. Met jouw eigen pièce de résistance kun jij in een handomdraai je interieur een persoonlijk tintje geven.

Botanisch en duurzaam

Mensen staan steeds meer open voor duurzaamheid en dus zien we dit ook terug in ons interieur in 2021. Mensen denken meer aan het milieu en kiezen voor producten zoals bamboe, linnen, bio plastic , biologisch katoen, riet, alpacawol. Dit is zeker een goede ontwikkeling en een trend die zal doorzetten in het nieuwe jaar 2021. Wil jij meer van de natuur in huis halen en heb je respect voor de natuur, dier en mens? Dan is dit een trend om eens te bekijken.