Gratis verzending vanaf € 50,- (NL,BE,DE)      Op voorraad: Voor 14.00 besteld, dezelfde werkdag verzonden       14 dagen retourrecht      Onafhankelijke klantenbeoordeling door Kiyoh   

Uitgenodigd op de bruiloft? Zo vind je het leukste cadeautje

Uitgenodigd op de bruiloft? Zo vind je het leukste cadeautje

Wat ontzettend leuk dat er een uitnodiging binnen gekomen is om een bruiloft bij te mogen wonen. De belangrijkste dag van het stel waar je getuige mag zijn van het ja-woord. Dat is toch wel heel bijzonder? Maar wat geef je als cadeau?

Een huwelijkscadeau voor elk budget

Wanneer er een uitnodiging ligt om bij een bruiloft aanwezig te mogen zijn, wil je toch wel heel erg graag een mooi cadeau mee nemen. Nu kan een cadeau origineel, een cadeau van de wenslijst van het bruidspaar of een zelfgemaakt cadeau zijn. Het is nooit gemakkelijk om het juiste cadeau te vinden voor een bruidspaar. Een paar tips zijn dan altijd wel welkom. Helemaal als je ook nog rekening te houden hebt met een budget. Niet iedereen kan maar zo een duur cadeau halen voor het bruidspaar.

Het is ook helemaal niet belangrijk dat het duur een cadeau is. Het is toch veel belangrijker dat het een leuk cadeau is? En daarbij wil je ook graag een cadeau geven die bij het bruidspaar past. Wil je toch eigenlijk wel een wat duurder cadeau geven kan je misschien wel samen met een aantal andere gasten een duurder cadeau doen.

Een huwelijkscadeau wat onder de tien euro zit

Wanneer er niet veel geld te besteden is voor een huwelijkscadeau dan kan je op zoek gaan naar een goedkoop maar wel ontzettend leuk cadeau. Als je een beetje creatief ingesteld bent zijn er heel erg veel mogelijkheden. Zo kan je bij decoaction.nl wel een fotolijst vinden waar de trouwkaart in kan van het bruidspaar. Dit is toch een mooie herinnering aan de huwelijksdag. Er kan ook een sculptuur liefdeskoppel gegeven worden als herinnering aan de trouwdag. Een leuke tekst tegel is natuurlijk ook een optie. Bij decoaction.nl zijn leuke tekst tegels met een mooi passende tekst erop.

Huwelijkscadeau van tien tot dertig euro

Wanneer je iets meer te besteden hebt worden de mogelijkheden altijd wat groter. Ook hier kunnen voldoende leuke huwelijkscadeaus voor gevonden worden. Wanneer het bruidspaar ook na het huwelijk samen gaat wonen is het een leuke optie om een vogelhuisje te kopen als geschenk. Bij DecoAction.nl zijn deze er in verschillende uitvoeringen. Er kan ook overwogen worden om op het vogelhuisje de naam van het bruidspaar te zetten. Het vogelhuisje kan natuurlijk ook tot een spaarpot omgedoopt kunnen worden.

Huwelijkscadeau van dertig tot vijftig euro

Wanneer de bruiloft van familieleden of hele goede vrienden is dan besteed je vaak wat meer geld aan het huwelijkscadeau. Natuurlijk wil je dan wel proberen om een origineel cadeau te vinden. Een leuk origineel cadeau kan een bronzen beeldje zijn. Bij DecoAction.nl hebben we verschillende varianten maar ook in prijs verschillen deze. Een leuke vuurkorf is een origineel cadeau om te geven. De gedachte er achter kan zijn dat het romantiek brengt als het bruidspaar samen geniet in de tuin of op het balkon.

Huwelijkscadeau van vijftig tot honderd euro

Heb je wel wat te besteden dan wil je natuurlijk het bruidspaar verwennen met een luxe huwelijkscadeau. Zo kan je een prachtige muurcirkel cadeau doen waar het bruidspaar op staat. Een muurcirkel is helemaal populair tegenwoordig en je slaat tevens een mooie slag om een foto van de huwelijksdag cadeau te geven. De grote van een muur cirkel kan je dan zelf bepalen.

Wanneer het paar samen gaat wonen dan is het ook altijd leuk om een emaille huisnummer bord cadeau te geven met de naam van het echtpaar er op. Hier kan je zelf bepalen hoe groot het bordje wordt.

Luxe huwelijkscadeau geven

Wanneer je een speciale band hebt met het bruidspaar dan is een luxe huwelijkscadeau kiezen ook een optie. Dit kan natuurlijk ook een luxe huwelijkscadeau zijn die met een grotere groep gegeven kan worden. Zo kan er gedacht worden aan een hotelovernachting in een luxe hotelkamer of een romantische luchtballon vaart.

Geld als huwelijkscadeau geven

Wanneer het wenselijk is om geld te geven dan kan je daar veel kanten mee op. Er kan voor gekozen worden om een kaart met geld te geven maar een creatieve manier van geld geven kan een optie zijn. Pak geld in een ballon, fotolijst of in een gedecoreerd potje.