Gratis verzending vanaf € 50,- (NL,BE,DE)      Op voorraad: Voor 14.00 besteld, dezelfde werkdag verzonden       14 dagen retourrecht      Onafhankelijke klantenbeoordeling door Kiyoh   

Snel een nieuw interieur

Snel een nieuw interieur

Je hoeft de bank echt niet te beroven om dan snel een ander interieur te hebben, hier zijn wat tips om een snelle make-over te doen die weinig kost in een handomdraai.

Kies een nieuwe raambekleding

Hoewel ze duur kunnen zijn om te vervangen, is het de investering waard omdat de nieuwe gordijnen waarde toevoegen aan een huis. Als je een klein budget hebt, zijn er veel kant-en-klare opties voor je interieur, die slim kunnen worden gebruikt en correct kunnen worden geplaatst om een ​​ruimte groter en helderder te laten aanvoelen. Hoewel raambekleding normaal gesproken over het algemeen neutraal wordt gehouden, kan het toevoegen van een decoratieve rand of kwastje de kamer er direct anders uit laten zien.

Maak je hal interessanter

De hal is een ruimte die vaak over het hoofd wordt gezien. Deze ruimte is het eerste en soms enige deel van een eerste indruk als men je huis bezoekt. Voeg een plant met een opvallende bloempot toe of koop een nieuwe deurmat, dit doet wonderen. Je entree zal onmiddellijk meer verwelkomend aanvoelen.

Verfraai de badkamer

Badkamers kunnen vrij snel vies en groezelig worden. De snelste manier om deze ruimte op te fleuren, is door hem grondig schoon te maken. Zodra de badkamer schoon is, vervang je verouderde lichtknoppen, verlichtingsarmaturen, kranen en douchegordijnen. Door simpelweg een of twee van de meest verouderde items te vervangen, kun je je badkamer er weer modern en nieuw uit laten zien. Een verflaag kan ook een badkamer frisser maken.

Koop nieuwe kussens

Voor onmiddellijke verandering in je interieur, vervang je kussens. Voeg eens een rond kussen toe aan de mix van kussen en speel met verschillende maten, patronen en kleuren. Nieuwe kussens is de snelste en meest kosteneffectieve make-over-truc voor je huiskamer en zal automatisch het uiterlijk van je kamer veranderen.

Maak een galeriewand

Heb je een lege muur in je huis waarvan je niet weet wat je ermee moet doen? Overweeg om een ​​galeriewand te maken met ingelijste afdrukken, je favoriete vakantiekiekjes of dierbare foto's van familie en vrienden.

Koop een willekeurig assortiment lijsten in verschillende vormen en maten. Galeriewanden zijn een goed gespreksonderwerp wanneer mensen op bezoek komen en kunnen in de loop van de tijd worden bijgewerkt met nieuwe foto.

Kies de juiste verlichting

Goede verlichting kan een ruimte echt tot leven brengen. Een slecht verlichte kamer ziet er klein, donker en benauwd uit, terwijl een helder verlichte kamer open, luchtig en uitnodigend lijkt. De sleutel is om licht op verschillende niveaus te stapelen. Plaats strategisch een paar hoge staande lampen in donkere hoeken en zie hoe je kamer tot leven komt.

Denk aan behang

Behang is een geweldig decoratiemiddel dat een kamer of ruimte volledig transformeert. Overweeg ook om ruimtes achter gesloten deuren op te fleuren. Behang ziet er geweldig uit aan de binnenkant van een inloopkast of linnenkast.

Voeg wat groen toe

Een van de gemakkelijkste dingen die je kunt doen om je huis op te frissen, is het toevoegen van bloemen, planten, takken en zelfs bladeren uit je tuin. Groen is niet duur en ziet er geweldig uit.