Gratis verzending vanaf € 50,- (NL,BE,DE)      Op voorraad: Voor 14.00 besteld 1-2 werkdagen in huis       14 dagen retourrecht      Onafhankelijke klantenbeoordeling door Kiyoh   

Sinterklaas in aantocht, welke leuke cadeautjes staan er op jouw verlanglijstje?

Sinterklaas in aantocht, welke leuke cadeautjes staan er op jouw verlanglijstje?

Het is weer zover, de tijd van Sinterklaas staat weer voor de deur! Een hele leuke tijd maar zeker voor kinderen ook een spannende tijd. Want welke cadeautjes zitten er straks allemaal in die zak en voor wie zijn ze? Heb jij ook al wat cadeautjes op je verlanglijstje staan?

Wie zoet is krijgt lekkers!

Dat zinnetje ken je vast nog wel uit de sinterklaasliedjes. Wie zoet is krijgt lekkers, wie stout is de roe. Bij DecoAction.nl doen we niet aan lekkers en al zeker niet aan de roe. Wij hebben een leuk assortiment met cadeautjes voor iedereen waaruit een keuze gemaakt kan worden. Of je nu van knutselen houdt of juist van decoreren, bij DecoAction.nl hebben we het allemaal!

Cadeautjes om te decoreren!

Je zoekt een cadeautje voor iemand die het heel leuk vindt om te decoreren in en rondom huis. Dat gaat je bij ons zeker lukken. We hebben diverse artikelen in ons assortiment die daarvoor gebruikt kunnen worden. Denk eens aan zo een te gek schilderij voor aan de muur binnen! Wij durven er bijna wel zeker van te zijn dat dit enorm in de smaak zal vallen. Zo kan er gekozen worden voor een fotolijst, schilderij, klok of een leuke muur cirkel. Je kunt er ook voor kiezen om wat kleinere decoratiestukken te kiezen zoals bijvoorbeeld bloempotjes of kaarsenstandaards. Ook hierin hebben wij een ruime keuze.

Lekker creatief bezig zijn

Is de persoon waar jij een cadeautje voor moet gaan kopen liever creatief bezig? Stop! Je kunt ook dit soort dingen bij ons vinden. Zo hebben wij houten 3D puzzels die de persoon zelf helemaal in elkaar kan zetten. We hebben zelfs huisjes die je zelf in elkaar kan bouwen tot en met lichtpunten die er in het huisje voor komen. Een heerlijke legpuzzel maken is ook een heerlijke creatieve bezigheid.

Gezelligheid, met de donkere dagen!

Nu de avonden al heel erg vroeg donker zijn is gezelligheid toch wel iets waar we al snel mee bezig zijn. We doen wat sneller een kaarsje aan of sfeerverlichting. Zo kun je dus ook voor die gezelligheid terecht bij DecoAction.nl. Je kunt het eigenlijk niet zo gek bedenken maar je gaat zeker vinden waar je naar op zoek bent. Een waxinelichtje, sfeerverlichting in de vorm van een windlicht en de nodige verlichting. Alles wat ook goed past bij jouw eigen interieur.

Het is natuurlijk ook erg mooi om met deze donkere dagen het buiten in de tuin wat sfeerverlichting aan te brengen. Dit kan natuurlijk met verlichting wat op de stroom aangesloten kan worden maar om een beetje duurzaam te zijn kan je ook kiezen voor solar verlichting. Weet je dat de persoon waar jij een leuk sinterklaascadeautje voor zoekt graag in de tuin doorbrengt is een vuurkorf ook een leuk sinterklaascadeautje. Heerlijk met zijn allen om de vuurkorf met wat kaarsjes erbij. Voor degene die het koud heeft een heerlijke deken om die toch de kou nog een beetje te verdrijven.

Bij DecoAction.nl kan je ook terraskachels kopen. Zo wordt een avondje met vrienden alleen maar nog gezelliger rondom de vuurkorf. Niemand die het gauw koud heeft. De heerlijke sfeerverlichting erbij aan en wat lekkers te eten en drinken met het servies van Decoaction.nl.

Gezelligheid voor in de keuken!

Zo met de sinterklaasviering in aantocht dan worden er vaak ook nog wat heerlijke dingen gekookt en gebakken om juist de sinterklaasviering nog een extra beetje sfeer te geven. En juist de benodigdheden die er nodig zijn in een keuken kun je bij DecoAction.nl ook kopen. Het dienblad dat nog net ontbreekt kan juist nu als sinterklaascadeau gegeven worden. Maar wat zou je zeggen van een dipsaus set? En wat zeker niet mag ontbreken is een messenblok zodat de juiste messen meteen bij de hand zijn.

De juiste kop of mok voor de juiste persoon!

Bij DecoAction.nl is eer een aanbod aan koffiekoppen en mokken. Zo kan er voor elke persoon wel een mok of kop gevonden worden die perfect past. Zo zijn de kopjes en mokken niet alleen met een afdruk van een huisdier, auto of een andere afdruk. Er zijn ook koppen en mokken met een tekst.

Kom je snel eens een leuk sinterklaascadeautje uitzoeken?