Gratis verzending vanaf € 50,- (NL,BE,DE)      Op voorraad: Voor 14.00 besteld, dezelfde werkdag verzonden       14 dagen retourrecht      Onafhankelijke klantenbeoordeling door Kiyoh   

Metalen dieren voor in de tuin zorgen voor een vrolijke aanblik

Metalen dieren voor in de tuin zorgen voor een vrolijke aanblik

Tuinieren is voor veel mensen hun lust en hun leven. Zodra de eerste zonnestralen van het jaar zich laten zien, zijn ze al in hun tuin te vinden. Tuinieren is een ontspannende hobby. Zeker als je een drukke week op je werk achter de rug hebt, kun je in de tuin prima je hoofd leegmaken. Voor de een is dit een beetje schoffelen en het gras maaien. De ander vindt het juist leuk om iets bijzonders van de tuin te maken. Dit kan met bijzondere beplanting, maar ook door tuinaccessoires te gebruiken. Een van de mogelijkheden zijn metalen dieren. Deze zorgen voor een vrolijke aanblik op je tuin.

Welke soorten metalen dieren voor in de tuin zijn er?

Metalen dieren voor in de tuin zijn er in verschillende soorten en maten. Ben jij een liefhebber van vogels? Dan zijn de metalen vogels van Decoaction echt iets voor jou. Er is keuze uit verschillende vogelsoorten, van vrolijke winterkoninkjes en roodborstjes tot een fraai ogende uil of havik. Voor een ieder wat wils dus.

De meeste modellen zijn op een boomprikker bevestigd, die je heel eenvoudig aan een boom kunt bevestigen. Heb je liever een eekhoorn in je boom, dan is dit ook mogelijk.

Wat betreft het materiaal zijn er verschillende mogelijkheden. Je hebt de keuze uit onbewerkte modellen, die na verloop van tijd gaan roesten. Dit zorgt voor een heel natuurlijke uitstraling. Wil je dit liever niet, kun je deze vogels of eekhoorns zelf schilderen of van transparante lak voorzien.

Daarnaast zijn er ook exemplaren die van een laag poedercoating zijn voorzien. Deze ogen veel strakker en zijn roestbestendig. Hier hoef je dan ook helemaal niets aan te doen.

Wil je graag een opvallender model, dan zijn er ook grotere staande modellen zoals bijvoorbeeld een fraai beschilderde pauw. Dit is een echte eyecatcher voor in je tuin of op je balkon.

Heel grappig zijn de kleine staande metalen dieren zoals een surfende muis, mier of kikker. Ze zijn in vrolijke kleuren geschilderd en je kunt ze overal neerzetten, bijvoorbeeld op de tuintafel maar ook op het terras. Daarnaast zijn ze ook heel leuk om in huis neer te zetten, bijvoorbeeld op de kinderkamer. Kinderen zullen er dol op zijn.

Ben je een honden- of kattenliefhebber, of heb je misschien wel schapen? Dan zijn er hele leuke modellen metalen dieren die je aan het tuinhek kunt bevestigen. Het huisdier kijkt dan als het ware over het hek heen. Hoe leuk is dat? Het geeft niet alleen een heel vrolijke aanblik, maar je kunt zo ook aan iedereen weten dat je een hond of kat als huisdier hebt.

Desgewenst kun je deze modellen natuurlijk aan een schutting of de muur bevestigen. Afhankelijk van het model zijn ze, net als de boom prikkers, verkrijgbaar met een poedercoating of als onbewerkt exemplaar.

Hoe bevestig je metalen dieren voor in de tuin?

De metalen dieren voor in de tuin zijn heel eenvoudig te bevestigen. Je hoeft er dus echt geen goede klusser voor te zijn. De manier waarop je deze bevestigt, hangt af van voor welk model je hebt gekozen.

De metalen vogels op een boom prikker, kun je heel eenvoudig met een rubber hamer in een boom, paal of schutting slaan. Het leukste effect krijg je natuurlijk als je hem in de boom of boomstronk bevestigt. Je hoeft daarbij echt niet bang te zijn dat de boom hieronder lijdt, deze herstelt namelijk geheel uit zichzelf.

De metalen dieren voor aan de schutting, het hek of de muur, kun je heel eenvoudig met een paar schroefjes bevestigen. Het is verstandig om roestvrijstalen schroeven te gebruiken. Wil je een exemplaar aan de muur bevestigen, moet je wel een paar gaatjes in de muur boren. Let op dat je de juiste maat plug en schroef gebruikt.

Een leuk cadeau om te geven en te krijgen

Metalen dieren voor in de tuin zijn natuurlijk een super leuk cadeau voor dierenliefhebbers. Het is sowieso een origineel cadeau en weer eens iets anders dan het bekende flesje wijn. Je zult de ontvanger er vast en zeker een groot plezier mee doen.

Natuurlijk is het nog leuker om er een cadeau te krijgen, of jezelf er een cadeau te doen. Voor de prijs hoef je het ook niet te laten. Voor een paar tientjes heb je al een heel leuk exemplaar.

Het leukste effect creëer je door meerdere exemplaren uit een bepaalde serie te combineren. Zo kun je voor een bijzondere sfeer in je tuin zorgen. Heb je kleine kinderen, dan is het heel leuk om verschillende vrolijk gekleurde metalen dieren voor in de tuin te kiezen.

Maar welke metalen dieren voor in de tuin je ook kiest, je zult er in ieder geval bekijks mee hebben. Bovendien zul je er jarenlang plezier van hebben.