Gratis verzending vanaf € 50,- (NL,BE,DE)      Op voorraad: Voor 14.00 besteld, dezelfde werkdag verzonden       14 dagen retourrecht      Onafhankelijke klantenbeoordeling door Kiyoh   

Maak je tuin gezellig deze zomer

Maak je tuin gezellig deze zomer

Wanneer het weer mooi wordt vanaf de lente is toch de tuin wel de tweede woonkamer voor de meeste mensen. Daarom is het natuurlijk wel zo mooi en fijn om de tuin dan gezellig te maken naar je eigen smaak. Nu is het best lastig om de tuin sfeervol te maken. Eens kijken of wij daar een handje bij kunnen helpen?

Extra sfeer in de tuin met een vuurkorf of vuurschaal

Wanneer je met familie of vrienden rondom een knapperend vuurtje kan zitten dan brengt dat toch wel sfeer. Je hebt dan toch wel een kampvuur sfeertje wat meteen de leukste gespreksstof los kan maken. Wanneer je een vuurkorf of vuurschaal in je tuin hebt geeft dit zoals gezegd sfeer maar het brengt ook een stukje warmte. Daardoor kan je dan ook meteen wat langer buiten zitten. Wanneer je er dan ook nog wat lekkere hapjes bij pakt en wat te drinken dan is de sfeer toch eigenlijk wel heel erg gezellig. De vuurkorf of vuurschaal werd ook decoratief wanneer je er geen vuurtje in aan hebt.

De juiste tuinverlichting in de tuin

Wanneer je kiest voor de juiste tuin verlichting kan je er een gezellige en knusse sfeer maken in de tuin. Voor een beetje extra gezelligheid kan je dan kiezen voor de wat kleinere verlichting. Vooral wanneer je ze op meerdere plaatsen in de tuin zet. Je kunt natuurlijk ook gaan voor een ketting verlichting. Wanneer je een overkapping hebt brengt dit natuurlijk al heel erg veel sfeer met zich mee. Wanneer je ook nog een tuinverlichting kiest wat in de donkere uurtjes verlichting geeft en overdag decoratie is in de tuin voldoet het ook nog eens aan twee doeleinden.

Zachte sierkussens van klein tot groot

De zachte sierkussens zijn natuurlijk erg mooi wanneer ze goed passen bij het totale interieur van je tuin. De sierkussens geven je tuin dan extra sfeer en gezelligheid. Je gaat merken dat door de sierkussens het er opeens heel anders uit ziet. Het mooie is dat sierkussens er zijn in veel kleuren en maten. Houdt dus rekening met de kleur die bij jou tuin interieur past en welke grote van het sierkussen goed past.

Extra sfeer met schutting decoratie

Wanneer je die schutting in je tuin een beetje gaat decoreren dan brengt zelfs dat weer meer sfeer aan je tuin. Je tuin is dan ook een heel stuk boeiender en interessanter. Wanneer je niet zo goed weet wat je als schutting decoratie kunt gebruiken kan je denken aan een hangpot, windgong of een leuke schutting uil. Je gaat merken dat de tuin een stuk warmer en gezelliger is.

De barbecue, onmisbaar in de tuin

Wanneer de zomermaanden aangebroken zijn wordt toch best vaak gebruik gemaakt van de barbecue. Een barbecue kan je natuurlijk in allerlei soorten, maten en kleuren vinden. Daarom is het natuurlijk ook wel belangrijk dat je een barbecue kiest die past bij jou maar zeker ook eentje die goed bij het interieur van je tuin past. Is de barbecue voor jou ook belangrijk in de tuin?

Vloerkleden voor buiten

Vloerkleden kunnen natuurlijk ook buiten in je tuin. Dit is niet alleen lekker zacht aan de voeten maar dit brengt ook sfeer aan je tuin. Zo heb je van je in de zomer een tweede huiskamer gemaakt. Wanneer het winter is kan je het vloerkleed eenvoudig naar binnen halen. Eigenlijk is een vloerkleed een hele snelle oplossing om je tuin gezellig te maken.

Kabbelend water in je sfeervolle tuin

Wanneer je in je tuin zit en je hoort kabbelend water dan wordt je al een stuk relaxter. Dit zijn juist de meest heerlijke momenten om even bij te komen na een dagje hard werken. Nu hoort water natuurlijk ook bij de tuin. Door dan een waterelement aan je tuin toe te voegen breng je wat leven in je tuin net als sfeer en gezelligheid.

De vogeltjes en de bijtjes

Een vogelhuisje, voederplank of een insectenhotel brengt leven in je tuin. En juist door al deze vogels en dieren in je tuin te hebben is het heerlijk om te zien wat ze doen maar ook om ze te horen vliegen. Het zomergevoel wordt daardoor heerlijk versterkt.