Gratis verzending vanaf € 50,- (NL,BE,DE)      Op voorraad: Voor 14.00 besteld, dezelfde werkdag verzonden       14 dagen retourrecht      Onafhankelijke klantenbeoordeling door Kiyoh   

Kunnen woonaccessoires decoratief zijn maar ook functioneel?

Kunnen woonaccessoires decoratief zijn maar ook functioneel?

Woonaccessoires zijn een aanvulling op je basis interieur in je woning. Vaak zijn ze klein, eenvoudig te vervangen en het is een huislijk product dat zich ook nog eens aanvult aan je basis interieur. Je kunt er sfeer mee aanbrengen aan je interieur zodat je een echt thuis vormt.

Woonaccessoires kiezen

Het is natuurlijk best heel erg lastig om de juiste woonaccessoires te kiezen voor je interieur. Er is natuurlijk ook ontzettend veel accessoires wat je kunt kiezen. Daarbij heb je ook nog eens verschillende prijzen voor de woonaccessoires. Met de juiste woonaccessoires maak je de sfeer in je huis en geeft het ook nog eens een persoonlijke Touch.

Wat zijn woonaccessoires eigenlijk

Wanneer je aan woonaccessoires denkt kan je hier heel erg veel onder scharen. Maar het allerbelangrijkste is toch wel dat je er de sfeer in je huis mee aan brengt maar wel zo dat het jou een echt thuisgevoel geeft. Zo zijn er een aantal woonaccessoires die we bespreken.

Vloerkleden voor het interieur

Met een vloerkleed kan je een gezellige uitstraling in je huis brengen. Natuurlijk is het goed om de looks te hebben maar een vloerkleed is ook nog eens lekker warm aan de voeten. Wanneer je een vloerkleed onder een bank of bed legt heb je toch wel een goede keuze gemaakt. De stijl van het vloerkleed kies je dan die het beste bij het interieur van jouw huis hoort.

Gezelligheid met plantjes in huis

Wanneer je wat groen in je interieur wilt brengen kun je dat heel goed doen met kamerplanten. Als je dan nu denkt: ik heb helemaal geen groene vingers. Ga dan voor een cactus. Deze is eenvoudig bij te houden en als het eens een keer geen water krijgt is dat echt geen probleem. Wanneer je het plaatje echt compleet wilt maken, kies er dan meteen een mooie plantenpot erbij.

Kaarsen brengen sfeer in huis

Wanneer je kaarsen in huis gebruikt breng je daar een heerlijke sfeer mee. Dit is ook nog eens budget proof. En de kaarsen kan je heel erg veel mee wisselen. Je kunt waxinelichtjes gebruikten tot de dinerkaarsen. Over het algemeen kan je ze aanschaffen voor een klein prijsje. Je kunt ook nog eens heerlijk afwisselen met de kaarsen. Je kunt verschillende lengtes gebruiken maar ook verschillende vormen. Let wel op bij het branden van kaarsen:

• dat je ze niet in de buurt van warmtebronnen zet
• dat er ongeveer tien centimeter tussen de kaarsen is
• zet de brandende kaars niet op de tocht
• verplaats ze niet als ze branden,
• zorg er voor dat de kaarsen niet in de buurt van kinderen of dieren branden
• laat een brandende kaars niet onbeheerd achter

Kussens op de bank

De bank is toch wel het middelpunt van de woonkamer en ook de plek om het gezellig te maken. Je kunt er nog een extra dimensie aan geven door leuke sierkussens op de bank te zetten. Het mooiste is dan dat je een mix van kleuren of prints gebruikt. Je kunt natuurlijk ook afwisselen met de vorm van de kussentjes. En laten we eerlijk zijn, kussen hebben we toch nooit genoeg? Door het gebruik van de kussens creëer je ook nog eens sfeer in je woonkamer.

Decoratie voor aan de muur

Het is altijd mooi om te zien als een muur niet kaal blijft maar gedecoreerd wordt met mooie decoratie die goed past bij het interieur van de woning. De decoratie voor de muur kan je natuurlijk vinden in verschillende accessoires. Zo kan je denken aan een klok, schilderij, poster, tegeltje en vele andere accessoires. Het is mooi om te zien dat er altijd wel iets leuks te bekijken valt aan de muur.

Verlichting in je interieur

Verlichting voor in je interieur is multifunctioneel. Buiten het feit dat het verlichting geeft is het ook nog eens een sfeervol woonaccessoire. Je kunt natuurlijk gaan voor een standaard plafondlamp maar op een tafel een bijzondere lamp neerzetten is ook erg mooi. Door het gebruik van de juiste verlichting krijg je bepaalde schaduwen waardoor het de juiste sfeer geeft. Soms geeft het een mooie gloed op een muur door bijvoorbeeld een lampenkap van riet of met gaatjes te gebruiken.