Gratis verzending vanaf € 50,- (NL,BE,DE)      Op voorraad: Voor 14.00 besteld, dezelfde werkdag verzonden       14 dagen retourrecht      Onafhankelijke klantenbeoordeling door Kiyoh   

Innerlijke rust door een windgong

Innerlijke rust door een windgong

Door het geluid wat een windgong maak kan je heerlijk tot rust komen. Velen onder ons gebruiken dit geluid zelfs om heerlijk bij te mediteren. Mediteren is iets wat je jezelf eigen moet maken en niet zomaar even doet. Het ontstaan van de windgong stamt al uit eeuwen geleden. Bij DecoAction hebben ze er een aantal in het assortiment opgenomen waardoor zij jullie weer kunnen laten genieten van een windgong maar dan op een andere manier.

Ervaar de rust van het geluid van een windgong

Zoals wij net al hebben gezegd geeft het geluid van een windgong een heerlijke rustige klank. DecoAction heeft windgongen van 3 verschillende fabrikanten te weten Esschert Design, Nature’s Melody en Woodstock Chimes. Vooral deze laatste heeft een heel groot assortiment aan verschillende modellen wat een windgong aan gaat. Ook heeft Woodstock Chimes windgongen van verschillende materiaal soorten waardoor je ook elke keer een andere klank ervaart. Je kunt je wel voorstellen dat wanneer je een windgong hebt die van metaal is gemaakt dat dit heel anders klinkt dan dat je een windgong hebt die is gemaakt van bamboe. Zo leer je op deze manier meteen wat het verschil is. De grootte van een windgong geeft ook een ander geluid af. Je kunt wel hetzelfde model hebben maar wanneer de ene windgong veel groter is dan de andere zal je merken dat het geluid ook verandert.


Geef eens wat rust cadeau

Het is beslist niet zo dat je een windgong alleen maar voor jezelf kunt kopen. Dit is zeker ook iets wat je goed aan iemand cadeau kunt geven. In de tuin of op het balkon staat het leuk als decoratie en je kunt er echt iemand een groot plezier mee doen. Wanneer je iemand wilt leren om van zijn of haar rust te genieten dan doet een windgong daar zeker een grote bijdrage aan. Niet alleen zullen ze verbaast staan dat het allemaal veel makkelijker lukt maar ook zullen ze verbaast zijn dat het zo een groot effect zal hebben. En geloof ons als wij zeggen dat er echt meer dan genoeg verschillende windgongen bij DecoAction te vinden zijn. Neem gewoon even goed de tijd om ze allemaal te bekijken en maak dan je keuze. Misschien vind je er wel meer dan 1 leuk. Dan bestel je er toch gewoon 2? Geen enkel probleem voor ons dus kom maar op!

Moet je een windgong onderhouden?

Ja ook een windgong moet onderhouden worden. Het is beslist niet zo dat je er elke week uren mee bezig moet zijn maar even alles nalopen of dat het allemaal nog wel goed vast zit is wel iets wat je zo nu en dan eens moet doen. Wanneer je merkt dat het niet meer zo goed vast zit kan je kijken of je dit zelf kunt verhelpen. Vaak is het een kwestie van even iets aandraaien of ergens een knoopje inleggen. Op zich moet een windgong gewoon in de regen kunnen hangen. Afhankelijk van het materiaal zal dat niet veel uitmaken. Toch zijn er ook windgongen die gaan oxideren. Misschien op het eerste oog niet zo mooi maar ook dat verandert de klank van het geluid en dat kan dan juist weer wel heel erg mooi zijn. Het ligt er ook wel een beetje aan welke smaak jijzelf hebt. Er zijn zat mensen die ervan houden als een artikel een verweerd of wat ouder uiterlijk hebben dus wie weet misstaat het juist helemaal niet wanneer jouw windgong een beetje is gaan oxideren en zorgt dit juist voor een gave en aparte look ervan.