Gratis verzending vanaf € 50,- (NL,BE,DE)      Op voorraad: Voor 14.00 besteld, dezelfde werkdag verzonden       14 dagen retourrecht      Onafhankelijke klantenbeoordeling door Kiyoh   

Emaille naambord voordeur geeft je huis extra cachet

Emaille naambord voordeur geeft je huis extra cachet

Is je huidige huisnummerbordje slecht leesbaar of ben je op zoek naar een leuk cadeau voor iemand die pas is verhuisd? Kijk dan eens in de webshop van DecoAction, waar je een groot aanbod van emaille huisnummerbordjes vindt. Een huisnummerbord van emaille geeft je huis extra cachet. Het heeft een nostalgische uitstraling, zeker als je het combineert met een fraaie buitenlamp, deurklopper of gietijzeren deurbel. Naast dat het zorgt voor een fraai aanzicht van je huis, is een goed leesbaar emaille naam- of huisnummerbord ook nog eens erg praktisch. De post- en pakketbezorgers zullen je dankbaar zijn.

Emaille naambord voordeur in verschillende formaten

Een emaille naambord voordeur of huisnummerbord van DecoAction is handgemaakt en van hoge kwaliteit. Doordat ze met de hand zijn gemaakt, is ieder exemplaar uniek. Je zult er dan ook jarenlang plezier van hebben. De bordjes zijn in verschillende afmetingen, vormen en kleuren verkrijgbaar. Ben je dus op zoek naar een chique emaille naambord voordeur of huisnummer, ga dan snel naar onze webshop.

De bordjes zijn verkrijgbaar in twee verschillende afmetingen en daarnaast in veel verschillende kleurstellingen. Zo kun je tijdens het bestellen aangeven welke achtergrond kleur je wilt hebben. Je hebt de keuze uit maar liefst 9 verschillende kleuren zoals kobalt blauw, grijs, zwart, groen en bordeaux rood. Ook de nummers en teksten kun je in deze kleurstellingen krijgen. Op deze manier kun je een enorm aantal verschillende combinaties maken.

Wil je emaille naambord met huisnummer, dan is de keuze nog wat groter. De afmetingen zijn ook wat groter, zodat je er meer tekst op kwijt kunt. Naast hierboven genoemde kleurstellingen, kun je bij deze borden ook voor verschillende lettertypes kiezen. Zo kun je het naambord helemaal zelf samenstellen.

Een emaille naambord met huisnummer is natuurlijk ook heel leuk om aan iemand cadeau te doen die net is verhuisd. Door de naam op het bord toe te voegen in combinatie met het huisnummer, maak je er een heel persoonlijk cadeau van, dat bovendien erg praktisch is. De ontvangers zullen het vast en zeker weten te waarderen. Natuurlijk kun je het ook cadeau aan jezelf doen.

Simpele montage

Wanneer je jouw naam- of huisnummerbord bij DecoAction besteld, ben je er van verzekerd dat je een bord van goede kwaliteit ontvangt. Over de montage hoef je ook niet in te zitten. Dit is namelijk vrij eenvoudig. De bordjes hebben, afhankelijk van het formaat, twee of vier voorgeboorde gaatjes, zodat je deze eenvoudig kunt aftekenen op de buitenmuur. Het enige wat je hoeft te doen, is het boren van de gaatjes waarin je de standaard meegeleverde plugjes stopt. Daarna schroef je het eenvoudig vast met de eveneens meegeleverde roestvrijstalen schroefjes. Hier hoef je dus echt geen vakman voor in te huren, maar kun je heel eenvoudig zelf.

Een emaille naambord voordeur bestel je snel en eenvoudig bij DecoAction

Wil jij ook zo’n leuk emaille naambord voordeur of een fraai huisnummerbord? Wacht dan niet langer en bestel hem online bij DecoAction. De levertijd hangt af van welk bordje je kiest en of je bijvoorbeeld je naam erop wilt hebben. In dit laatste geval zal de levertijd wat langer zijn, omdat het met de hand wordt gefabriceerd. De eenvoudige huisnummerbordjes heb je wat sneller in huis.

Bestellen doe je gewoon online in de webshop van DecoAction. De naam- en huisnummerborden zijn er in verschillende prijsklassen, dus ook als je beurs wat kleiner is, kun je een leuk bord scoren. Voor welke naam of huisnummerbord kies jij?