Gratis verzending vanaf € 50,- (NL,BE,DE)      Op voorraad: Voor 14.00 besteld, dezelfde werkdag verzonden       14 dagen retourrecht      Onafhankelijke klantenbeoordeling door Kiyoh   

Emaille deurbordjes, kies ze zorgvuldig uit!

Emaille deurbordjes, kies ze zorgvuldig uit!

Wanneer je emaille deurbordjes in je huis hebt hangen, is dat een kenmerk wat een eerste indruk geeft in je woning. Met een emaille deurbord weet je bijvoorbeeld ook wat er achter een deur zich bevindt. Denk hierbij aan het toilet, slaapkamer, meterkast en vele andere teksten die er op staan.

Geschiedenis van de emaillen

Emaille is de oudste techniek om materialen die van metaal of keramiek zijn goed te beschermen. Emaille wordt tegenwoordig vaak nog gebruikt voor het maken van sieraden, pannen maar ook voor deurbordjes waar een naam op voorkomt. Door een emaille deurbord te gebruiken krijg je een klassieke uitstraling. Ze zijn er dan ook in verschillende kleuren, maten, vormen en soorten. Het is per slot van rekening dat het past bij de woning of in het interieur.

Een persoonlijk randje aan je woning met een emaille deurbord

Wanneer je in een nieuwe woning gaat wonen, wil je daar graag je eigen stempel op zetten. Je wilt er per slot van rekening jouw eigen thuis van maken. Met een emaille deurbord kan juist jouw huis net die sfeer geven de het nodig heeft. Wanneer je een deurbordje voor bij de voordeur kiest hoeven er niet alleen de namen van het gezin op maar kan je zelfs nog een stukje verder gaan door er een familiewapen op te laten zetten. Je kunt ook op elke deur in huis een deurbordje maken zodat iedereen weet wat er achter een deur zit.

Hoe worden de emaille deurbordjes gemaakt

Een deurbordje wordt uit staal gemaakt. Het staal wordt in een bepaalde maat gestanst of wordt uit een plaat staal gesneden. Er wordt dan een speciale ondergrond coating op gemaakt zodat op de coating achtergrond kleur gemaakt. Daarna worden er meerdere kleuren aangebracht. Wanneer de kleur ook aangebracht is dan gaan ze de oven in. Ze worden dan verhit tot ongeveer acht honderd graden. Door middel van sjablonen wordt het emaillen ingekleurd. Dit is een arbeidsintensief werkje. Het resultaat wat je krijgt is dat er reliëf op zit.

Welke emaillen deurbordjes heb je zoals bij Decoaction.nl

Bij decoaction.nl hebben we emaillen deurbordjes die je op verschillende deuren in huis kan hangen. Zo is er de mogelijkheid om voor elke deur wel een deurbordje met naam te vinden zodat er duidelijk gemaakt wordt wat er achter een deur zit. Zo kan je bij Decoaction.nl een bordje vinden voor slaapkamer, douche, toilet, kelder en vele meer verschillende emaille deurbordjes.

Wanneer je deze emaille deurbordjes op je deuren in huis hangt, kan niemand verdwalen in jouw huis. Het zorgt ook voor een duidelijke structuur. Natuurlijk zijn de emaille deurbordjes er ook voor bedrijven. Op die manier kan er duidelijk aangegeven worden waar het toilet, kantoor, magazijn of andere ruimtes zijn.

Een emaille deurbord die lang mooi blijft

Wanneer je het emaille deurbordje hebt aangeschaft dan hoop je ook dat je er nog heel erg lang mee kan doen en dat het ook mooi blijft. Wanneer je het emaille deurbord hebt, hoef je niet zo snel bang te zijn dat het gaat roesten of dat het plastic los laat. Het emaille deurbord is eigenlijk versiering en het emaillen zorgt er voor bescherming van het bordje. Daardoor vergaat de kleur niet en beschermt het tegen beschadigingen. Het emaille deurbordje kan je heel erg gemakkelijk schoonmaken met een niet-bijtend schoonmaakmiddel.

Waarom zou je bij Decoaction.nl gaan kopen

Wanneer je bij Decoaction op zoek gaat naar het emaille deurbordje dan heb je veertien dagen retourrecht wanneer het dan toch niet bevalt. Er is ook de mogelijkheid van maandag tot vrijdag telefonisch contact te hebben voor eventuele hulp die nodig is. Wanneer je iets besteld voor twee uur in de middag dan is het voor achtennegentig procent zeker dat het de volgende dag geleverd wordt.

Decoaction Levert niet alleen in Nederland maar ook België. Tevens wordt er een track en trace bijgevoegd zodat het pakket gevolgd kan worden. De pakketten worden verstuurd met GLS. De verzendkosten zijn vanaf vijftig euro gratis. Er is ook de mogelijkheid om via afterpay te kunnen betalen.

Dit zijn zeker hele mooie eigenschappen voor decoaction.nl. Ben jij bereid om een kijkje te nemen bij Decoaction.nl voor een emaillen deurbordje?