Gratis verzending vanaf € 50,- (NL,BE,DE)      Op voorraad: Voor 14.00 besteld, dezelfde werkdag verzonden       14 dagen retourrecht      Onafhankelijke klantenbeoordeling door Kiyoh   

Een nieuwe voordeur, hoe maak je die echt van jou?

Een nieuwe voordeur, hoe maak je die echt van jou?

De voordeur is eigenlijk jouw visitekaartje van je huis. Daarom is het altijd fijn om dat er verzorgd en netjes uit te laten zien. Wanneer je dit hebt zegt dit natuurlijk heel erg veel van de mensen die er in het huis wonen. Maar hoe ga jij dat nou doen zodat het ook goed bij je past?

Hoe zorg je voor een warm welkom met je voordeur?

Omdat de voordeur de plek is om indruk op je bezoekers te maken wil je dit natuurlijk ook wel heel erg goed doen. Het is natuurlijk wel belangrijk dat de voordeur goed geverfd is en schoon uiteraard. Daar blijft het natuurlijk niet bij, dat is pas het begin. Je kunt je voordeur op veel verschillende manieren als een warm welkom laten dienen. Daarom maar eens wat tips die je kan gebruiken:

Tip 1: Bloemen bij de voordeur

Wanneer je bij de voordeur een aantal bloembakken met fleurige bloemen zet is dit toch al heel erg snel een vrolijke boel. Je kunt natuurlijk ook iets van bloembakken ophangen. En wil je een beetje afwisseling doe je er elk seizoen weer planten in de bakken die ook bij het seizoen passen. Zo zou je in het voorjaar viooltjes kunnen doen en in het najaar chrysanten. Wanneer je nu zelf niet echt van de bloemen bent zijn er ook nog andere mogelijkheden. Je kunt ook in de plantenbakken wat buxus of een olijfboom zetten.

Tip 2: Hang een mooie krans aan je voordeur

Wanneer je een eenvoudige krans aan je voordeur hangt is dit al een warm welkom. Dit kan een simpele rieten krans zijn maar je kunt natuurlijk ook zelf een krans maken. Wanneer je een krans aan je deur hangt dan weten mensen dat je moeite doet voor je woning. En juist dat geeft de bezoekers eens Welkom gevoel.

Tip 3: Een sprekende deurmat bij de voordeur

De deurmat is de overgang tussen buiten en het binnen gaan van je huis. Daarbij dient het ook nog eens dat het de ergste vuil van schoenen verwijderd voordat mensen je huis in lopen. Nu is het natuurlijk wel heel erg fijn als je buiten een schoonloop mat hebt liggen en binnen zorg je voor een droogloopmat zodat de schoenen ook echt schoon en droog zijn voor de bezoekers het huis in lopen. Een deurmat heb je natuurlijk in verschillende soorten uitvoeren, en dat hebben we bij Decoaction.nl ook.

Tip 4: De juiste deurbel bij jouw voordeur

Als er bezoek voor de deur staat is het wel zo fijn dat je de bel hoort maar het is ook belangrijk dat de bel bij je voordeur past. Tegenwoordig heb je heel veel verschillende soorten deurbellen. Wil je nu graag een nostalgische deurbel dan kan je denken aan een deurbel van gietijzer. Misschien is de gietijzeren deurbel wel voor de sier maar wanneer deze dienst als bel dan kan je deze zeker door het hele huis horen.

Tip 5: Emaillen Huisnummer voor bij de voordeur

Het emaille huisnummer geeft ook dat beetje rustiek aan je woning. Samen met de gietijzeren deurbel heb je toch echt wel een mooie combinatie. Er zijn ook emaille huisnummer bordjes waar je ook je familie naam op kunt laten vermelden. Met de emaille huisnummerbordjes ben je er van verzekerd dat je hier jaren plezier van gaat hebben.

Tip 6: Een deurklopper aan je voordeur

De deurklopper is toch al eeuwen oud maar nog steeds iets wat jou voordeur als uniek maakt. Een gietijzeren deurklopper van Decoaction.nl zorgt er voor dat je er jaren lang van kan genieten. Voor de bezoekers die aan jouw deur komen is dit een herinnering aan vroegere tijden. Tegenwoordig heb je natuurlijk ook heel moderne deurkloppers die heel goed passen bij de modernere voordeuren.

Enkele tips voor het decoreren van de voordeur

Wanneer je het bij de voordeur gaat decoreren zorg er dan voor dat er voldoende loopruimte is. Je wilt niet dat je bezoek komt te struikelen over jouw decoratie. Zorg er altijd voor dat je huisnummer goed zichtbaar is voor als de postbode post komt brengen. Je kunt de voordeur mooi decoreren met de wisseling van de seizoenen mee.