Gratis verzending vanaf € 50,- (NL,BE,DE)      Op voorraad: Voor 14.00 besteld, dezelfde werkdag verzonden       14 dagen retourrecht      Onafhankelijke klantenbeoordeling door Kiyoh   

Een klok in je interieur

Een klok in je interieur

We hebben klokken altijd gezien als een ding om de tijd af te lezen. Wat we niet kunnen ontcijferen, is dat klokken niet alleen voldoen aan hun functie, maar ook erg belangrijk zijn als het gaat om het verhogen van de stijl. De juiste soort klok kopen kan je interieur eenvoudig nieuw leven inblazen.

Een klok kan een onderdeel van je muur worden. Het kan prachtig worden gecombineerd met de rest van het meubilair. Het kan worden gemaakt om op te vallen als een kunstwerk. Klokken zijn er in een grote verscheidenheid aan kleuren en vormen, maten en materialen. Er zijn ouderwetse klokken die mensen bewaren voor een ruigere, ouderwetse charme en er zijn prachtige ontwerpen voor de liefhebbers van moderne ontwerpen. Klokken zijn tenslotte niet alleen om de tijd te vertellen.

Voor elke ruimte een klok, welke klokken zijn er

De grootvaders klok

Als je een liefhebber bent van antieke stukken en graag items met een unieke charme aan je interieur toevoegt, dan is dit de juiste keuze. Elke klok geeft de tijd aan, zo ook meestal met een slinger en vaak elk uur een geluid produceert.

Wandklok in seizoenenstijl

Wandklokken zijn de meest voorkomende klokken, maar dat betekent niet dat er geen ruimte is voor innovatie. Wandklokken kunnen ook worden ontworpen om een ouderwetse look te hebben, of ze kunnen worden ontworpen om een ​​ultramoderne uitstraling te hebben. Geplaatst op de blinde muur van je huiskamer, kan de wandklok worden gecombineerd met de rest van het decor. Waar kan je een klok hangen of plaatsen;

• Denk groot
Vergeet de tv, waarom maak je geen statement met een klok als middelpunt in de woonkamer. Het is zeker een gespreksonderwerp - je hebt geen tv nodig!
• Versier
Klokken hoeven niet alleen te zijn om te zien hoe laat het is ze kunnen ook worden gebruikt om te versieren! Waarom zou je geen collectie klokken gebruiken om een hele wand op te vallen met de tijd? Je zal er geen spijt van krijgen!
• Verbeter je thema
Als je voor een thema hebt gekozen, bijvoorbeeld Victoriaans of Retro, dan kan een replicaklok dat thema echt versterken en echt karakter aan de kamer toevoegen!
• Misschien in de badkamer?
We hebben de neiging om te denken dat klokken in de woonkamer of keuken moeten worden opgehangen, maar wat weerhoud je ervan om een ​​statement te maken in de badkamer of slaapkamer!
• Breng het naar buiten
Klokken zien er fantastisch uit in de tuin, maar nog beter als ze van binnenuit te zien zijn, want het geeft zowel impact van binnen als van buiten! Zorg er natuurlijk voor dat hij geschikt is om buiten te worden opgehangen!
• Doe het zelf
Er is geen reden waarom je geen stickers en een eenvoudig klokmechanisme kunt kopen en je eigen wandklokken kunt maken - je hebt gewoon wat tijd nodig!
• Een klok in je interieur
Er zijn veel oude stationsklokken te koop op marktplaats - deze zien er geweldig uit in open ruimtes omdat je de wijzerplaat van beide kanten kunt

Klokken zijn net minikunstwerken - waarom zou je niet een klok toevoegen aan je kunstafdrukken en je display extra interessant maken.