Gratis verzending vanaf € 50,- (NL,BE,DE)      Op voorraad: Voor 14.00 besteld, dezelfde werkdag verzonden       14 dagen retourrecht      Onafhankelijke klantenbeoordeling door Kiyoh   

Decoreer je vensterbank met deze simpele tips!

Decoreer je vensterbank met deze simpele tips!

Wanneer jij je nieuwe huis in gaat richten of je eigen huis opnieuw in gaat richten dan is het decoreren van de vensterbank niet het eerste waar je aan denkt. Toch kan het decoreren van een vensterbank veel toevoegen aan de sfeer binnen een huis. Een kale vensterbank zorgt er vaak voor dat een ruimte er onafgemaakt uit ziet of simpelweg erg saai. Gelukkig is het decoreren van een vensterbank erg makkelijk en snel gedaan. Er zijn helemaal niet veel decoratieve items nodig om jouw vensterbank toch een beetje op te fleuren. Veel mensen kiezen ervoor om echte of neppe planten in leuke vazen op de vensterbank te plaatsen. Echter, er zijn nog veel meer verschillende en originele opties waarmee jij jouw vensterbank kan decoreren. Leuke manieren om je vensterbank te decoreren zijn:

Plaats leuke witte vertakte stammen op je vensterbank.

Wanneer jij geen planten op jouw vensterbank wilt plaatsen omdat jij wellicht geen groene vingers hebt dan kun jij er voor kiezen om de vensterbank subtieler of robuuster te maken met behulp van witte vertakte stammen. Je kunt deze vertakte stammen kopen in de winkel, maar het is natuurlijk een stuk leuker en origineler om deze zelf te maken! Als jij de vertakte stammen zelf maakt dan kun je deze ook naar wens aanpassen op de maat van jouw vensterbank. Witte vertakte stammen kun je zelf maken door geschikt stammen te zoeken in het bos, deze te verven, vast te maken op een stevige voet en ze afwerken met bijvoorbeeld schorsstukjes.

Vul een vaas met mooie stammen of takken.

Wanneer jij een grotere vensterbank hebt kun jij er voor kiezen om er een mooie grote vaas op te plaatsen. Deze vaas kun jij vervolgens vullen met mooie stammen of takken. Een vaas gevuld met stammen of takken geeft een natuurlijk effect. Wanneer jij de stammen of takken in warme kleuren kiest zal de sfeer in de kamer ook warmer worden. Behoud jij liever een strakke en opgeruimde sfeer in de kamer? Verf dan de stammen wit en kies voor een ronde of vierkante vaas. Wil jij niet te veel licht verliezen maar toch een grote vaas op jouw vensterbank? Kies dan voor een glazen vaas! Ook in een glazen vaas staan stammen of takken mooi als decoratieve items.

Maak een bloemschikframe met diverse soorten takken.

Laat je inspireren door de natuur en kies allerlei verschillende soorten takken om deze samen te combineren in een kunstwerk. Als eerste zul jij een bloemschikframe moeten kiezen. Deze kan rond, rechthoekig of ovaal zijn. Vervolgens zet je het frame vast op een ondergrond. De takken die jij hebt gevonden in de natuur stapel jij vanuit onderen geleidelijk omhoog via de vorm van het bloemschikframe. Je kunt de takken vastmaken met bijvoorbeeld binddraad of een lijmpistool. Belangrijk is dat jij de taken om-en-om schikt zodat je zowel aan de voor- als aan de achterkant van het bloemschikframe een mooi perspectief hebt van het kunstwerk.