Gratis verzending vanaf € 50,- (NL,BE,DE)      Op voorraad: Voor 14.00 besteld, dezelfde werkdag verzonden       14 dagen retourrecht      Onafhankelijke klantenbeoordeling door Kiyoh   

Metalen kunst aan de muur

Metalen kunst aan de muur

Kunst is enorm belangrijk in een interieur. Een huis zonder kunst leeft nog niet. Door kunst in je huis op te hangen, geef je jouw huis een ziel. Met kunst aan de muur kun je laten zien wie je bent en waar je voor staat. Er zijn vele vormen van kunst. Veel mensen kiezen voor schilderijen van doek of glas. Wil je wel eens iets anders, kies dan voor metalen kunst aan de muur.

Verschillende stijlen metalen kunst


De wandobjecten zijn natuurlijk ook super leuk om aan iemand cadeau te doen, bijvoorbeeld als hij of zij een nieuwe woning betrekt of een grote verbouwing achter de rug heeft.

De metalen wandobjecten zijn in allerlei kleuren verkrijgbaar. Naast de rustige goud- of zilverkleurige objecten, zijn er ook genoeg objecten in tal van andere kleurstellingen. Er is dus altijd wel een object dat in jouw interieur past.

De metalen wandobjecten van DecoAction zijn daarnaast in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Naast abstracte vormen zijn er ook wandobjecten met een natuurlijke uitstraling, bijvoorbeeld in de vorm van een landschap of in de verschillende diersoorten. Naast losse vormen zoals vogels, vissen of vlinders die je aan de muur kunt hangen, zijn er ook metalen wandobjecten in de vorm van een schilderij met bijvoorbeeld een landschap of indrukwekkende olifanten. De laatst genoemde wandobjecten staan natuurlijk geweldig mooi boven je bank.



Veel stoerder en robuuster zijn de metalen wandobjecten in de vorm van voertuigen of onderdelen daarvan. Veel van deze objecten hebben een retro uitstraling en komen vooral in een industrieel interieur goed tot hun recht. Maar ze misstaan uiteraard ook niet op de studeer-, werkkamer of een echte mancave.

Hoe leuk is het niet om een dergelijk object aan iemand cadeau te doen die een grote voorliefde voor de natuur heeft, of aan jezelf natuurlijk. Je zult er echt indruk mee maken bij de ontvanger. Ook als je budget wat beperkter is, zijn er genoeg mogelijkheden.

De metalen wandobjecten zijn er namelijk in allerlei prijsklassen. Voor een paar tientjes heb je bijvoorbeeld al een heel vrolijke metalen salamander voor aan de muur. De grotere objecten zijn weliswaar wat hoger geprijsd, maar daar is de kwaliteit ook naar. Als je de objecten op de juiste manier gebruikt, zul je hier vele jaren plezier aan beleven.

Eenvoudige montage

Om de metalen kunst voor aan de muur te monteren hoef je echt geen vakman te zijn. De meeste kunstobjecten voor aan de muur die je bij DecoAction besteld, kun je heel gemakkelijk zelf ophangen of vast schroeven. Welke montage van toepassing is, hangt af van het type wandobject dat je hebt uitgekozen.

Waar je altijd wel even op moet letten is het materiaal waarvan de muur is gemaakt. Dit bepaalt namelijk welke type pluggen je moet gebruiken bij het ophangen van het object. Als je twijfelt over welke pluggen je het best kunt gebruiken, raadpleeg dan het personeel van de bouwmarkt.

Metalen kunst bestel je snel en eenvoudig online

Ben jij na het lezen van deze blog ook zo enthousiast geworden? Waar wacht je dan nog op? Metalen kunst kun je snel en eenvoudig online bestellen bij Decoaction. Naast dat Decoaction een groot en scherp geprijsd productaanbod hebben, leveren zij ook nog eens meestal uit voorraad. Hierdoor heb je jouw Metalen kunstobject voor aan de wand binnen no-time in huis. Voor welk metalen kunst object kies jij?