Gratis verzending vanaf € 50,- (NL,BE,DE)      Op voorraad: Voor 14.00 besteld, dezelfde werkdag verzonden       14 dagen retourrecht      Onafhankelijke klantenbeoordeling door Kiyoh   

De tijd tikt door

De tijd tikt door

Vadertje tijd laat zo zijn sporen na. Het is een uitspraak die we denken wij allemaal wel kennen. Het is al zo oud. De tijd tikt ook gewoon door en soms lijkt zelfs de tijd wel sneller te gaan dan dat wij allemaal zelf willen. Van de 24 uur die in een dag zitten zijn we grotendeels voor anderen bezig en vergeten daarmee onszelf. Toch willen we graag allemaal bij de tijd blijven en willen we weten hoe laat het is. DecoAction helpt jou daarbij.

Een mooie collectie aan klokken

Een klok is iets wat bijna iedereen wel in huis heeft. Is het niet via je mobiele telefoon dan is het wel via je smartwatch of de magnetron in de keuken die de tijd aangeeft. Toch zijn er ook genoeg mooie klokken die je aan de wand op kunt hangen of die je gewoon vrij in een ruimte kan plaatsen.

DecoAction heeft een mooi en divers assortiment met een aantal verschillende klokken. Houd jij van strak, modern of juist van klassiek? Je kunt het allemaal vinden bij DecoAction. Klokken in de meest vreemde vormen maar die ervoor zorgen dat ze juist door hun vormen een echte eyecatcher in jouw woonkamer zijn. Zo zijn er ook mooi klokken die voorzien zijn van een mooie en aparte afbeelding. Een mooie klok met een uil erop of een paar wolven zit ook in het assortiment

Zet jij liever een klok gewoon neer op het dressoir of een andere kast? Ook dat is iets wat bij DecoAction zeker kan gevonden worden. Er zijn diverse modellen die je niet per se op hoeft te hangen en die je vrij in een ruimte kunt plaatsen. Ook zijn er een aantal klokken in het assortiment die je aan de muur kunt hangen maar wel van twee kanten zichtbaar zijn. De zogenaamde stationsklokken zijn dit. Zij hebben een mooie en robuuste uitstraling maar doen precies wat we van een klok mogen verwachten, de tijd weergeven.


Moderne kunst rond een klok

Wil jij wel graag dat je ergens de tijd af kunt lezen maar wil je het niet zo prominent aanwezig laten zijn in jouw kamer? Dan zijn er ook een aantal klokken te vinden waarvan je in de eerste instantie niet eens in de gaten had dat het een klok is. Een gave motor bijvoorbeeld die je zo op je kast kunt zetten. In het motorblok zit de klok verborgen en bij een ander zit de klok weer verborgen in het wiel. Je haalt zo een stukje kunst in huis en het is nog functioneel ook!

Doordat bij DecoAction het assortiment klokken best groot is heb je misschien wat meer moeite om te kiezen welke je graag wilt. Het is dan ook misschien wel leuk om er meerdere aan te schaffen die je dan op verschillende plekken kunt zetten. Zo heb je op meerdere plekken de tijd bij de hand.

Geef de tijd cadeau

Net zoals voor alle andere artikelen in het assortiment van DecoAction geldt, geld dit ook voor de klokken. Je kunt ze hartstikke goed cadeau geven. Er zijn zat leuke ontwerpen waaruit je een keuze kunt maken dus er zit voor eenieder wel iets bij wat hij of zij leuk vindt. Kan je niet meteen kiezen? Overleg het dan even met degene aan wie je het cadeau wilt geven of kies voor een cadeaubon want ook die zijn er te verkrijgen in de webshop van DecoAction. Op die manier kan de ontvanger zelf wat moois uitzoeken en ben jij er zeker van dat het een cadeautje is naar de eigen wens.