Gratis verzending vanaf € 50,- (NL,BE,DE)      Op voorraad: Voor 14.00 besteld, dezelfde werkdag verzonden       14 dagen retourrecht      Onafhankelijke klantenbeoordeling door Kiyoh   

De leukste woonkamer decoratie koop je gewoon online

De leukste woonkamer decoratie koop je gewoon online

Als je een nieuw huis hebt gekocht, of misschien wel een grote verbouwing achter de rug hebt, ziet alles er nog steriel en vrij saai uit. Strak gestucte kale wanden die schreeuwen om wanddecoratie, meubilair dat zijn definitieve plek nog moet vinden. Het is belangrijk om je nieuwe “thuis” vorm te geven. Met decoratie zet je de puntjes op die i. Vooral in de woonkamer is decoratie de finishing touch. Het geeft je woonkamer als het ware een ziel. Met woonkamer decoratie kun je laten zien wie jij bent. Weet je wat het leuke is? De leukste woonkamer decoratie koop je heel eenvoudig online.

Decoratie voor de woonkamer

Een kale muur, helemaal als deze ook nog eens wit is, maakt je woonkamer kil. Je kunt deze heel eenvoudig opfleuren met wandkleden of leuke wanddecoratie zoals een schilderij.

Je kunt ook met spiegels aan de slag. Zo zorg je er niet alleen voor dat je muur gaat leven. Je maakt je kamer dan ook nog eens groter, optisch gezien dan uiteraard.

Accessoires zijn ideaal om jouw woonkamer helemaal af te maken. Het is namelijk een heel goedkope en eenvoudige manier om je woonkamer van een nieuwe look te voorzien. Bij Decoaction kun je online voor een klein bedrag allerlei leuke woonaccessoires aanschaffen. Je kunt er echt alle kanten mee op.

Als je met accessoires wilt gaan werken, moet je denken aan elementen als kunst, posters, vazen of bloempotten. In een mum van tijd heb je jouw woonkamer weer een heel andere sfeer gegeven.

Door met planten aan de slag te gaan, breng je niet alleen kleur maar ook leven in je woonkamer. Je kunt een heel grote plant in de hoek van je kamer zetten, maar ook met meerdere kleinere bloempotten op de vensterbank of hangers aan het plafond. Kies dan voor bloempotten die bij de stijl van de woonkamer passen.

Je kunt ook voor gezellige grote kussen of leuke poefs kiezen om zo heel informele zithoekjes te creëren. Heb je een grote woonkamer en wil je deze wat knusser maken? Kies dan voor een open kast als roomdivider. Hier kun je allerlei leuke snuisterijen in plaatsen zoals leuke fotolijstjes met familie- of vakantiekiekjes of leuke souvenirs die je tijdens je vakantie hebt gescoord. Zo kun je iedere dag weer even terugdenken aan die leuke periode. Hoe leuk is dat?

Decoratie voor op tafel

Als je met decoratie voor de woonkamer aan de slag gaat, kan dit soms best een beetje lastig zijn. Je moet namelijk wel goed in balans blijven met de rest van je meubels. Het is dan ook slim om rustig aan te beginnen.

Kies eerst eens voor wat accessoires voor op de tafel in de woonkamer. Zet deze niet meteen helemaal vol. Begin met een leuke vaas met een mooi droogboeket of een paar kandelaars met mooie kaarsen. Kies een kleur uit die je ook elders in de woonkamer terugziet, bijvoorbeeld de gordijnen, vloerbedekking of je meubels.

De kracht zit hem vaak in de herhaling van kleuren. Dit zorgt voor een bepaalde rust en het zorgt ervoor dat je woonkamer één geheel gaat vormen. Wees echter ook niet bang om eens iets geks te doen. Heb je bijvoorbeeld een heel donkere tafel, dan zijn felgekleurde accessoires echte eyecatchers.

Op glazen tafels of tafels met een lichte houtkleur komen accessoires in donkere kleurtinten zoals groen of bordeaux rood juist weer veel beter tot hun recht.

Een grote gezellige eettafel is voor veel mensen de plek om met vrienden en familie samen te zijn. Of je nu graag lang zit te borrelen, een heerlijk diner wilt serveren of gewoon gezellig met elkaar een spelletje wilt spelen.

Hoe groter de eettafel is, des te meer er te decoreren valt. Het leuke van tafeldecoratie is dat je deze per gelegenheid kunt aanpassen. Met een verjaardag kun je voor informele accessoires kiezen zoals waxinelichthouders en stoere borrelplanken met bijpassende schaaltjes om je hapjes te serveren.

Heb je iets speciaals te vieren of krijg je eters, dan kun je de tafel aankleden met een mooie loper, servethouders, en kandelaars met lange kaarsen.

Creëer je eigen sfeer

Zoals je hebt kunnen lezen, kun je met enkele kleine aanpassingen direct een heel andere sfeer neerzetten. Dat is het leuke van woonkamer decoratie.

Heel leuk is het om ieder seizoen weer voor iets anders te kiezen. Dit houdt het een beetje spannend in de woonkamer. Kleuren spelen daar een belangrijke rol bij.

In het voorjaar kun je met frisse kleuren gaan werken. In de zomermaanden komen wat fellere kleuren weer goed tot hun recht. Heb je een overdekt terras, dan is het ook leuk om je buitentafel van leuke zomerse accessoires te voorzien. In de herfst wordt er vaak voor natuurlijke materialen gekozen. In de donkere wintermaanden, willen veel mensen de gezelligheid in huis halen met vaak wat chiquere kleuren.

Hoe ziet jouw ideale tafel eruit?