Gratis verzending vanaf € 50,- (NL,BE,DE)      Op voorraad: Voor 14.00 besteld, dezelfde werkdag verzonden       14 dagen retourrecht      Onafhankelijke klantenbeoordeling door Kiyoh   

De leukste Vaderdag ideeën

De leukste Vaderdag ideeën

Vaderdag is een dag dat jij jouw vader bijzonder in het zonnetje mag plaatsen. Natuurlijk wil je iets extra’s doen op deze dag en jouw vader eens flink verrassen. Natuurlijk kan je een cadeau aan hem geven maar het is ook leuk om je vader eens op een heel andere manier de verrassing van zijn leven te geven. Je kan dit doen door hem een geluksvogel te geven. Geluksvogels van metaal zijn erg leuk en een prima cadeau voor jouw vader. Op die manier kan je je vader vertellen wat een geluksvogel jij je voelt door hem als vader te hebben. Maar er zijn meer leuke opties om jouw vader te verrassen. Je hebt allerlei soorten vaders: schoonvaders, opa’s, stiefvaders, hele gekke pappa’s en serieuze vaders. Zo kan je er vast nog wel meer bedenken. Er zijn zoveel type vaders en er zijn net zoveel redenen om je vader eens goed te verwennen. Vaderdag is natuurlijk de gelegenheid bij uitstek om jouw vader te vertellen dat je hem waardeert voor alles wat hij voor jou doet. Hoe kan je dit doen? Ook voor de mensen die een klein budget hebben zijn er veel leuke ideetjes om je vader te verrassen.

Verras je vader op een bijzondere manier

Wil je hem een leuk cadeau geven naast de verrassing die ook nog in petto hebt denk er dan eens over om een geluksvogel van metaal te geven. Een geluksvogel is een bijzonder leuk cadeau. Ook daarnaast kan je hem een speciale vaderdagkaart geven met een lieve tekst erop of een leuke anekdote of een speciale herinnering die jullie samen delen. Het is leuk om ervoor te zorgen dat jullie een speciale dag hebben en hem nog dichter bij de mensen te brengt die hij het meest lief heeft: zijn kinderen.

Je kan jouw vader een lekker brunch geven. Je neemt een picknickmand vol met de lekkerste dingen mee en dekt bij jouw vader thuis de tafel. Je kan broodjes, eieren en fruit meenemen. Vergeet de koffie en het sinaasappelsap niet. Een andere leuke manier om indruk te maken op jouw vader is om die brunch te veranderen in een picknick in de achtertuin. Verzin een paar leuke spelletjes en maak er een bijzondere middag van met de mensen die hem zo dierbaar zijn.

Een verrassing: BBQ

De meeste vaders zijn gek op een BBQ. De meeste vaders zijn altijd het haasje om achter de BBQ te staan maar dit keer neem jij dit op je. Koop lekker vlees en maak thuis alles klaar zodat je het gemarineerde vlees gemakkelijk mee kan nemen. Als je dit een dag van tevoren doet kan de marinade in het vlees trekken. Dat wordt smullen!

Is jouw vader iemand die echt van tuinieren en de natuur houdt. Geef hem dan een geluksvogel van metaal. Deze geluksvogel laat je vader zien hoe blij jij met hem bent, en het staat nog eens hartstikke leuk ook in zijn tuin. Als hij iemand is die echt van het buitenzijn houdt zal hij dit cadeau bijzonder waarderen.

Bierproeverij en kampeernachtje samen met jouw vader

Een ander leuk is idee is om je vader te verrassen op een bierproeverij. Serveer jouw vader een lekker biertje en plan voor de ultieme bierproeverij zijn favoriete biertjes. Kies ook een paar andere soorten bier om hem extra te verrassen. Misschien zit daar wel een heel lekker biertje bij die hij tot zijn favoriet gaat maken.

Ook kan je een kampeernachtje organiseren. Nodig je vader uit om een nachtje te komen logeren en vertel hem niet wat je voor hem in petto hebt. Je kan een kampvuurtje aanleggen om het allemaal nog gezelliger te maken. Wedden dat jullie genoeg gespreksstof kunnen vinden om bij het kampvuur te delen? Je kan ook om de avond nog leuker te maken een film op een kale muur projecteren. Op die manier hebben jullie je eigen bioscoop en kijken jullie later terug op een heel speciale avond.