Gratis verzending vanaf € 50,- (NL,BE,DE)      Op voorraad: Voor 14.00 besteld, dezelfde werkdag verzonden       14 dagen retourrecht      Onafhankelijke klantenbeoordeling door Kiyoh   

Bordje waakhond houdt ongewenst volk buiten de deur

Bordje waakhond houdt ongewenst volk buiten de deur

Aan de deur wordt niet gekocht, pas op voor de hond of verboden naast de WC te plassen. Het zijn zo maar een paar voorbeelden van handige en grappige verbodsborden die je wellicht regelmatig zult zijn tegengekomen. Soms zijn ze heel handig en soms heel grappig bedoeld. Een veel gehoorde vraag is, hoe kom je aan zo’n bord? Dit is veel gemakkelijker dan je in eerste instantie misschien zou denken. Ben jij nu ook op zoek naar een grappig bord of een waarschuwingsbord, bijvoorbeeld een bordje waakhond, dan ben je bij DecoAction aan het juiste adres.

Functioneel of alleen voor de fun

De emaille verbod- of attentieborden van Decoaction zijn in er allerlei vormen en maten. Allereerst heb je de heel functionele borden, met teksten zoals bijvoorbeeld ‘Eigen Weg’, ‘Parkeren Verboden’ of ‘Pas op waakhond’. Erg handige bordjes die ongewenst volk op afstand houden of mensen waarschuwen.

Als je bijvoorbeeld een bordje waakhond aan het hek of bij de voordeur hebt hangen, zullen de meeste inbrekers of andere ongewenste personen al snel rechtsomkeer maken. Een hond schrikt dergelijk ongewenst volk namelijk al snel af. Ook al heb je helemaal geen hond, het bordje zal toch voor een veiligere omgeving zorgen.


Heb je wel een waakse hond zoals bijvoorbeeld een Rottweiler, Duitse Herder of Dobermann Pincher, dan is het wel zo leuk om een waakhond bordje te hebben met de afbeelding van de soort hond die jij zelf hebt. Het spreekt voor zich dat er vanuit de hierboven genoemde bordjes een zekere afschrikking uitgaat.

Heb je een schattige Hushpuppy, dan zullen de meeste kwaadwillende wellicht iets minder onder de indruk zijn. Toch is het ook dan leuk om met zo’n bordje te laten zien dat jij de trotse bezitter bent van zo’n goedzak met droopy ogen.

Naast de heel functionele borden, is er ook een groot aanbod van borden met grappige teksten of afbeeldingen. Super leuk natuurlijk om aan iemand te geven waarop de betreffende tekst heel duidelijk van toepassing is. Je kunt er dan natuurlijk ook een keer een terug verwachten.

Wat ook heel leuk is om iemand cadeau te doen, is een straatnaambord met haar of zijn naam erop. Hiermee geeft je iemand natuurlijk een heel persoonlijk cadeau, dat vast en zeker zal worden gewaardeerd.

Voor de prijs hoef je het in ieder geval niet te laten. De prijzen van de kleine borden beginnen namelijk al bij een tientje. Leuk als aardigheidje of als grappig cadeautje met de feestdagen, in combinatie met een leuk bijpassend rijm.

De leukste cadeaus bestel je online bij DecoAction

Of je nu een functioneel bord zoekt, of gewoon een leuk en grappig bord als cadeau voor een vriend of familielid, bij DecoAction slaag je altijd wel. Het aanbod van borden is bij DecoAction zeer uitgebreid, van een bordje waakhond, tot aan huisnummers en allerlei waarschuwings- en verbodsborden.

Het betreft allemaal emaille borden van een heel degelijke kwaliteit waar je dus jarenlang plezier van kunt hebben. Ook de montage is kinderspel. Bovendien zijn de borden in verschillende afmetingen verkrijgbaar.

Dus, ben jij op zoek naar een leuk cadeau voor jezelf of iemand anders, moet je zeker het assortiment van DecoAction bekijken. Het bestellen van deze borden doe je snel en eenvoudig via de webshop van DecoAction. De meeste worden uit voorraad geleverd. Als je op tijd besteld heb je het bord van jouw keuze vaak al de volgende werkdag in huis. Dus wacht niet langer en bestel vandaag nog jouw favoriete bord.