Gratis verzending vanaf € 50,- (NL,BE,DE)      Op voorraad: Voor 14.00 besteld, dezelfde werkdag verzonden       14 dagen retourrecht      Onafhankelijke klantenbeoordeling door Kiyoh   

Bartje servies: van beschuitbus tot keukendoek

Gek op Bartje uit de boeken van Anne de Vries? Het jongetje uit een arm Drents landarbeidersgezin heeft inmiddels een ware cult-status bereikt. Er is servies van hem beschikbaar en met een paar theedoeken of keukendoeken zorgt u eenvoudig voor een leuk cadeau.

De meest beroemde uitspraak van Bartje? Dat is natuurlijk “Ik bid nie veur bruune boon'n" als zijn vader oproept tot het gebed nadat hij net z’n bord vol schepte met bruine bonen.

Bartje theedoeken en keukendoeken


Binnen het Bartje servies en de andere producten heeft u de keuze uit bijvoorbeeld mooie theedoeken en keukendoeken. Ze kosten slechts iets meer dan een paar euro en vormen op die manier onder andere een leuk cadeau tijdens verjaardagen en andere bijzondere gelegenheden. De keukendoeken en theedoeken van Bartje zijn uitgevoerd in mooi Delfsblauw, waardoor ze mooie klassieke Nederlandse kleuren hebben. Uiteraard staat Bartje zelf op de doeken afgebeeld, in combinatie met de landelijke omgeving in het mooie Drenthe waar hij groot is geworden.

Servies van Bartje


Het servies van Bartje is behoorlijk uitgebreid, waardoor u de keuze heeft uit een aantal verschillende producten. Denk bijvoorbeeld aan een mooie beschuitbus voor op tafel of een vingerhoed om in de vitrine neer te zetten. Liever daadwerkelijk Bartje servies kopen waar u dagelijks van kunt eten? Er zijn ontbijtborden en onderzetters beschikbaar, bijvoorbeeld om de koffiekopjes op te zetten.

Andere populaire keuzes uit het Bartje servies vormen bijvoorbeeld de longdrink glazen en de bowlkommen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, zodat u aan de hand daarvan zelf een keuze kunt maken. Blader op uw gemak door het Bartje servies om een goed beeld te krijgen van de verschillende producten en deze ware legende nog eens naar boven te halen. Kent u een fan van Bartje of bent u er zelf fan van? Er is geen mooier cadeau dan een servies van dit leuke mannetje.

Bronskleurige beelden van Bartje


Bartje vooral neerzetten in de woonkamer of op een andere mooie plaats in huis? Dan zijn de bronzen beeldjes van Bartje uitstekend geschikt. Ze zijn verkrijgbaar in 6cm hoogte of 14cm hoogte, afhankelijk van de andere spullen die u heeft staan. Met 19cm, 24cm, 40cm of zelfs 60cm kiezen voor een groter exemplaar? Z’n grootheid valt in een beeldje natuurlijk moeilijk uit te drukken, maar met de verschillende producten haalt u in ieder geval een stukje nostalgie in huis.