Gratis verzending vanaf € 50,- (NL,BE,DE)      Op voorraad: Voor 14.00 besteld, dezelfde werkdag verzonden       14 dagen retourrecht      Onafhankelijke klantenbeoordeling door Kiyoh   

Aankleding van je kantoor, verras je klanten met de leukste inrichting

Aankleding van je kantoor, verras je klanten met de leukste inrichting

Wanneer je een kantoor inricht wil je ook graag dat deze voor de klanten die er ontvangen worden ook op hun gemak zijn. Het is natuurlijk wel belangrijk dat een kantoor comfort, stijl en voldoende ruimte heeft. Dat het ook toegankelijk is voor minder valide mensen.

Een kantoor functioneel en stijlvol inrichten

Een kantoor inrichten doe je niet zo even, dat is best nog een hele klus. En dan maakt het niet uit wat de afmeting is van het kantoor. Vaak is het eerste wat er in je opkomt waar je een bureau en een kast neer zet. Maar ook wat de juiste grootte is van het bureau. Het is vaak ook wel een must dat je nog voldoende bewegingsruimte hebt en als iemand met een rollator of rolstoel langs komt op je kantoor dat daar ook de ruimte voor is. Wanneer je eenmaal er uit bent waar je de grote meubelstukken neer wilt zeggen kan je beginnen om een kantoor gezellig te maken.

Hoe maak je een kantoor gezellig?

Wanneer je een kantoorbaan hebt dan breng je ook veel tijd door in je kantoor. Het is dan ook wel fijn dat je daar een werkplek van maakt waarbij het een goed gevoel geeft. Een kantoor inrichten heeft als eerste punt dat het functioneel moet zijn. Maar gezelligheid en een fijne sfeer zijn ook erg belangrijk. Nu heb je meteen de vraag: Maar hoe ga ik dat doen? Er zijn wel wat tips die je kan gebruiken dus!

Gebruik altijd kleur

Wanneer je kleur aan een kantoor toevoegt dan heb je al een mooi begin voor de sfeer. Een kleur zegt vaak al weer wat over de sfeer die er op het kantoor los komt. Oranje zorgt voor creativiteit en paars zorgt er voor dat er meer concentratie is. Geel houdt optimisme en energie in en wanneer je volledige voor blauw of groen gaat ben je zeker van concentratie.

Wanneer je meer warmte en gezelligheid wilt dan zijn de houttinten en natuurtinten beter. Een kantoor waar grijs en donkerblauw overheersen is er zakelijkheid. De kleur kan op een muur in de vorm van verf maar je kan er ook accessoires in die kleuren gebruiken.

Groen doet het ook goed

Wanneer je er voor zorgt dat er wat groen voor komt in het kantoor dan is de gezelligheid ook weer groter. Doe dit in de vorm van planten en bloemen en dan komt er nog een beetje kalmerend effect bij. Groen in een kantoor toepassen is natuurlijk wel een hele gemakkelijke manier. En door bloemen en planten te gebruiken verbetert het ook nog eens de luchtkwaliteit. Wist je wel dat planten ook een goede invloed hebben op de mentale staat en werkkwaliteit van een medewerker hebben?

Sfeervolle verlichting in het kantoor

Je kan je wel voorstellen dat wanneer je felle lichtbakken ophangt dat er minder sfeer is dan wanneer je lampen ophangt of neerzet met warm licht. Het is natuurlijk wel fijn dat op de werkplek (bureau) zelf het licht functioneel moet zijn.

De aankleding kan met accessoires gedaan worden

Wanneer je accessoires gebruikt dan maak je nog meer sfeer in het kantoor los. Je kunt dan denken aan fotolijsten, een klok, bronskleurige beeldjes en veel meer. Deze accessoires zijn dus niet alleen in een huis toe te passen maar ook op een kantoor. Bij DecoAction.nl kan je meer dan genoeg accessoires vinden die heel erg goed passen bij een kantoorinrichting.

Sfeervolle promotie gebruiken

Wanneer er een promotie of certificaten en diploma’s aanwezig zijn dan is het ook mooi om deze te gebruiken bij de aankleding van een kantoor. Deze kunnen mooi in een lijstje gedaan worden die bij de rest van de accessoires passen. Dit is sfeervol, gezellig maar ook commercieel.

Warmte creëren in het kantoor

De ideale manier om warmte en gezelligheid te brengen in een kantoor is door gebruik te maken van kussens op stoelen en banken en een fijn en gezellig kleed op de vloer. Dit doorbreekt de kilte van een kantoorruimte en geeft een huiselijk gevoel.

Kom snel eens een kijkje nemen bij DecoAction.nl zodat jij het kantoor op een fijne manier sfeervol en gezellig kan maken.