Vuurschaal kopen: sfeer om met vrienden van te genieten

Wat is er heerlijker dan samen rondom het vuur, gewoon bij u in de tuin? Genieten van een goed glas wijn en een blokje kaas, terwijl anderen naar binnen gaan omdat het eigenlijk te koud begint te worden.

Dat kan, met een mooie vuurschaal of een vuurkorf. Eenvoudig online te kopen, in een van de mooie modellen die er beschikbaar zijn. Met een bijzonder design van Esschert of van een van de andere merken. Voor een typische vuurkorf op poten, net als een vuurschaal voor op tafel. En op zoek naar een design model met een totaal ander ontwerp? Wij zorgen online voor een breed assortiment.

Vuurschaal in de tuin


De vuurschaal in de tuin is een prachtige keuze, die meteen zorgt voor sfeer. Als u het vuur brandt, net als wanneer u daar even geen behoefte aan heeft. De combinatie van staal en hout zorgt voor een bijzondere warmte, zelfs als u de korf niet aan heeft staan.

En bij de zithoek weinig ruimte, maar wel een mooie eettafel staan in de tuin? Dan is een vuurschaal een uitstekende keuze. Voor op de grond of op tafel, zodat u daar op meerdere manieren gebruik van kunt maken. En daar samen met vrienden van kunt genieten.

h4>Samen met vrienden genieten
Er is niets leuker dan samen met vrienden genieten van de heerlijke momenten in de tuin. Mits jullie het allemaal lekker warm hebben natuurlijk. En dat lukt met een vuurschaal of een vuurkorf. Net als met een grotere terraskachel, indien u meer ruimte beschikbaar heeft. Op die manier zorgen wij ervoor dat er in iedere tuin eenvoudig sfeer te creëren valt, om daar samen van te genieten.

Online vuurschaal of vuurkorf kopen


Enthousiast en op zoek naar een vuurschaal of een vuurkorf? Bekijk ons online assortiment, zodat u daar op uw gemak een keuze uit kunt maken. Al beschikbaar vanaf een paar tientjes, tot aan de hogere bedragen voor de design schalen en korven met vuur.

En heeft u vragen over een vuurschaal of een vuurkorf voor in de tuin? Neem contact met ons op, dan vertellen we u er graag meer over.