De tuinsteker is een leuke en mooie keuze voor in de tuin. Het is een van de populaire vormen van tuindecoratie, zowel goed geschikt voor in de eigen tuin als in de vorm van een cadeau voor iemand anders. En een stap verder dan alleen wat leuke decoratie in de tuin? Kies dan voor de tuinsteker met regenmeter. Op die manier kan de steker voor in de tuin ook nog eens op een heel praktische manier van pas komen, los van hoe een tuinsteker ook voor wat beweging in de tuin zou kunnen zorgen.

Tot 25mm regen meten


De regenmeter op de steker kan tot 25mm neerslag meten. Dat is over het algemeen voldoende voor een dag tijd, bijvoorbeeld om na te gaan of het in de tussentijd geregend heeft. Met name wanneer iedereen overdag van huis is wordt het niet altijd duidelijk of de planten vanuit de hemel al wat water hebben gehad. Het is dan prettig om gebruik te kunnen maken van een regenmeter op een tuinsteker.

Tip: het is wel verstandig om deze regelmatig even leeg te maken, om vervolgens daadwerkelijk af te kunnen lezen wat er in de tussentijd is gevallen.

Regenmeter cadeau doen


De tuinsteker is al een leuk cadeau op zich, maar in combinatie met de regenmeter is het bovendien een heel praktische keuze. Inclusief het cadeaupapier wordt het een mooie verpakking die iemand op z’n gemak kan uitpakken. De tuinsteker kan direct de tuin in en vanaf dat moment is het altijd goed duidelijk hoeveel regen er op een bepaalde dag of in een bepaalde periode is gevallen. Op die manier kan het cadeau zowel heel leuk als heel praktisch zijn voor de ontvanger.

Tuinsteker kopen


Uiteraard zijn er ook andere tuinstekers beschikbaar, los van de modellen met een regenmeter. Er zijn allerlei leuke ontwerpen beschikbaar, met verschillende kleuren en gemaakt van diverse materialen. Het is op die manier leuk om de tuinstekers te bekijken en u daar zelf mee te verwennen of daar iemand anders een keer mee te verrassen. We maken de bestelling voor de steker zo snel mogelijk in orde, zowel wanneer het gaat om een model met een regenmeter als wanneer u kiest voor een van de andere vormen van decoratie voor in de tuin.