Geen grote tuin, maar wel op een leuke manier gebruik maken van tuindecoratie? We zijn altijd op zoek naar nieuwe producten, bijvoorbeeld om er in de compacte tuin ook voor te zorgen dat het gezellig wordt. En hoe doe je dat? Juist, met bloemen.

Bloemen maken het in de tuin gezellig, dankzij hun fleurige karakter. Maar, een perkje met bloemen neemt al snel veel ruimte in. Gelukkig bestaan er handige oplossingen. Zelfs in diverse kleuren, om meerdere potten met bloemen op een vierkante meter te kunnen plaatsen.

Tuindecoratie voor de compacte tuin


Met onze producten voor tuindecoratie in de compacte tuin hoeft dit niet veel ruimte te kosten, maar zorg je er wel eenvoudig voor dat er een mooi geheel ontstaat. Een leuk decoratief geheel, waarmee je ervoor zorgt dat het een feest wordt om in de tuin te zitten.

Tip: en eenmaal ruimte voor bloemen of planten? Vraag anderen dan wat leuks voor de tuin mee te nemen als ze komen. Zo hun je de tuin heel compact en bovendien heel voordelig inrichten.

Voor de compacte tuindecoratie kun je bijvoorbeeld gebruik maken van een bloementrap. Beschikbaar in wit en grijs, zodat je die ook qua kleur leuk kunt combineren.

Leuk op het balkon of bij het terras


De bloementrap in wit of grijs is een goed voorbeeld van hoe je er in een klein deel van je tuin toch voor kunt zorgen dat het meteen leuk wordt. Bovendien kun je er ook op je balkon gebruik van maken, net als bij het terras. Zonder dat je een heel perk hoeft aan te leggen en je daar meteen veel ruimte aan kwijt bent. De bloemen op de trap staan gedeeltelijk boven elkaar, zodat ze in de breedte en de diepte zo min mogelijk ruimte in beslag nemen.

Tuindecoratie kopen


Leuke tuindecoratie kopen en naast de bloementrap op zoek naar meer slimme oplossingen? Bekijk online onze producten die je kunt gebruiken voor de decoratie van de tuin. Wij zorgen er daarmee voor dat je de keuze hebt uit allerlei leuke producten. Goed geschikt om je compacte tuin op te fleuren, of om iemand anders op een leuke manier mee te verrassen natuurlijk.