Zeephouder en zeepbollen


De zeephouder en zeepbol zijn weer terug van weggeweest. Weggeweest? Inderdaad, want ze waren vroeger de eerste keuze in de badkamer. Dat is een paar jaar anders geweest, maar inmiddels winnen ze weer aan populariteit.

Een nostalgische zeepbol in een zeephouder. Een mooie keuze in de badkamer. En bovendien bijzonder praktisch, omdat u zich er keer op keer mee kunt wassen. Uiteraard kunt u de bollen en houder online kopen, zodat u daar thuis gebruik van kunt maken of u die iemand cadeau kunt doen.

Nostalgie in de badkamer


Zin in een beetje nostalgie in de badkamer? We maken alweer steeds vaker gebruik van traditioneel hout en andere oude elementen. En ook de zeepbollen en zeephouders dragen daar op een goede manier aan bij.

Ze zorgen er samen voor dat u zich weer op de traditionele manier kunt wassen. En zou u zich er niet eens mee wassen? Dan is het een mooie vorm van decoratie. Op die manier zorgt u voor een beetje nostalgie in de badkamer. Een mooie keuze voor aan de wand, met handige bollen die u vaak kunt gebruiken.

Zeepbollen: minstens 1.000x wassen


De zeepbollen gaan in combinatie met de houder een stuk langer mee dan de gemiddelde fles met douchegel. Daar waar u die iedere week of paar weken dient te vervangen zorgen de bollen ervoor dat u er minimaal 1.000 wasbeurten mee kunt doen.

Dat betekent dat u gebruik maakt van een product dat nog traditioneel goed van kwaliteit is. Zeepbollen met veel zeep, waardoor u daar maar een beetje van nodig heeft. Om u keer op keer mee te wassen onder de douche, waardoor het een prachtige keuze is voor in de badkamer.

Zeepbollen en zeephouder kopen


De zeepbollen en de zeephouder kunt u gewoon online kopen. Voor bij u in de badkamer of om daar iemand anders mee te verrassen. Een mooie keuze voor aan de muur, die bovendien bijzonder praktisch blijkt tijdens het wassen. Keer op keer, waardoor het niet nodig is om iedere keer nieuwe producten in huis te halen. Een investering in design, nostalgie en een product om u mee te kunnen wassen: win-win-win.