In de regen is het nooit leuk, dat hebben we afgelopen jaar op een aantal plaatsen tijdens Koningsdag nog ervaren . Tenminste, zolang je gebruik maakt van een normale paraplu. Met een mooie design paraplu kunt u er namelijk heel goed voor zorgen dat het mogelijk wordt om ondanks het slechte weer toch te stralen. We verzamelden een aantal prachtige paraplu’s met Esschert Design, net als modellen van papegaaien en ijsvogels.

Design van de paraplu


Het design van de paraplu draagt op een heel sterke manier bij aan de uitstraling daarvan. Opgeklapt valt er weinig van te zien, maar eenmaal in de regen komt een paraplu tot z’n volledige glorie. Dat klinkt wellicht wat vreemd, maar een mooie design paraplu maakt het bijna leuk om door te regen te lopen. Sterker nog, we hoorden van veel van onze klanten dat ze stiekem een beetje zaten te wachten op een regenachtige dag, zodat ze hun nieuwe paraplu konden gaan uitproberen.

Met stevig handvat: recht of gebogen


Uiteraard heeft u binnen de paraplu’s de keuze uit een groot aantal modellen. Een paraplu kopen met een bijzonder design? Let dan zowel op het doek hiervan als bijvoorbeeld op het handvat. Veel van de paraplu’s die u kunt kopen hebben een recht of een gebogen handvat. Het gebogen handvat heeft een meer klassieke uitstraling en maakt het bovendien goed mogelijk om de paraplu stevig vast te houden. Het is wat dat betreft de moeite waard om de verschillende modellen online met elkaar te vergelijken. Dit maakt het mogelijk om daar een goede keuze uit te maken, te stralen met de paraplu of die iemand anders cadeau te doen.

Online paraplu kopen


We maken het u graag eenvoudig om online een paraplu te kopen, u heeft de keuze uit tal van modellen. Bekijk ons volledige assortiment met paraplu’s, net als de andere producten die ook erg goed geschikt zijn als cadeau.

Bekijk de mooie design paraplu’s die u kunt kopen, net als de modellen met de dieren of de exemplaren die er tijdens ieder seizoen voor zorgen dat u kunt stralen. Met een van de paraplu’s bij ons assortiment wordt het bijna leuk op het moment dat het buiten weer een keer begint te regenen.