De paraplu is in veel gevallen de beste keuze om droog te blijven, u zorgt er daarmee eenvoudig voor dat u zich kunt beschermen tegen de regen die de dag behoorlijk kan verpesten. Er zijn paraplu’s beschikbaar in verschillende uitvoeringen, die we voor u op een rij zetten.

Paraplu met een recht handvat


Allereerst is er de paraplu met een recht handvat. Dit is de meest moderne toepassing van de paraplu, samen met het exemplaar om ook een Nederlandse storm te kunnen weerstaan. De paraplu kenmerkt zich door een strak ontworpen design, vanwege het handvat dat een rechte vorm heeft. Het nadeel daarvan is dat de paraplu soms wat lastig vast te houden valt, vooral wanneer het gaat om een groter exemplaar. De paraplu kan dan behoorlijk wat gewicht hebben, vooral wanneer er regendruppels op liggen of u er langere tijd mee dient te lopen.

Paraplu met gebogen handvat


De paraplu met een gebogen handvat kan dan een betere keuze vormen, die er bovendien een stuk mooier en traditioneler uitziet. Vandaar dat u bij ons in het assortiment vooral deze modellen vindt. De onderkant van de paraplu heeft een boogvorm. Dit maakt het gemakkelijker om de paraplu ook bij een groter gewicht te dragen, zonder dat dit na verloop van tijd pijnlijk zal aanvoelen. Daarnaast heeft de paraplu de traditionele vorm en is het eenvoudig om die te drogen neer te zetten.

De kleine paraplu heeft over het algemeen geen geboden handvat. Dit zou de kleine paraplu minder compact maken, terwijl dat nou juist een van de belangrijkste eigenschappen daarvan is. Het is daarom de moeite waard om een onderscheid te maken tussen grote en kleine modellen, bij de keuze voor het handvat.

Online paraplu kopen


Wilt u een paraplu kopen voor uzelf of daar iemand anders op een leuke manier mee verrassen? U kunt online een paraplu kopen, wij zorgen er met het brede assortiment voor dat u de keuze heeft uit een aantal leuke ontwerpen . Kies bijvoorbeeld voor een paraplu met het groen van de bladeren of met de vogels in zwart en wit. Op die manier stapt u de natuur in met een paraplu die daar op een mooie manier in op kan gaan.