Gratis verzending vanaf € 50,- (NL,BE,DE)    Op voorraad: Voor 14.00 besteld 1-2 werkdagen in huis     14 kalenderdagen retourrecht    Onafhankelijke klantenbeoordeling door Kiyoh   

Uw helden aan de muur: 3x Nostalgic Art om bij weg te dromen

Wandbord bestellen


Genieten van de helden van weleer en koestert u warme gevoelens bij merken zoals Harley Davidson, Coca Cola en Vespa? Geniet van mooie nostalgische kunst aan de muur. Nostalgic Art voor in en om het huis. Leuk om cadeau te doen en minstens zo leuk om zelf van te genieten.

Wij zetten drie voorbeelden van Nostalgic Art voor u op een rij. Om mentaal even terug in de tijd te reizen. Naar het warme vroeger toen alles beter was. Met een duidelijke wandklok, een thermometer die gezien mag worden of een tinnen wandbord om weg te blijven dromen bij een scooter die nog altijd het straatbeeld beheerst.

Drie voorbeelden van nostalgische kunst


Benieuwd naar onze voorbeelden? Ontdek deze drie vormen van nostalgische kunst:

▪ Tinnen wandbord met een Vespa uit 1955
▪ Harley Davidson thermometer
▪ Retro-wandklok van Coca Cola


Tinnen wandbord met een Vespa uit 1955


Wie heeft er niet ooit opgereden en is toen meteen verliefd geworden? Al bij de introductie van de Vespa in 1955 was duidelijk dat dit een merk en een scooter was om te blijven. En zo geschiedde, omdat we er ook vandaag de dag nog veel gebruik van maken.

De Vespa is er sinds 1955 en dit tinnen wandbord laat ons er op een mooie manier aan terugdenken. Aan de introductie en de nieuwe manier van vervoer, die we tot op dat moment niet kenden. Niet zo stijlvol en ontwikkeld, iets dat vandaag de dag nog altijd heel goed bij ons past.

Het is een mooie verschijning aan de muur. Goed geschikt om zelf op te hangen als Nostalgic Art en daarnaast natuurlijk heel leuk om cadeau te doen. Om iemand anders mee te verrassen, zoals een liefhebber of een eigenaar van een van de scooters. Van nu of van vroeger, omdat het ontwerp door de decennia heen eigenlijk verrassend veel op het origineel is blijven lijken.

Harley Davidson thermometer


Op zoek naar een mooie thermometer, om terug te denken aan de tijden van weleer? Deze Harley Davidson thermometer is dan een uitstekende keuze. Het is de ultieme thermometer voor in een mancave, net als voor buiten in de tuin. Of binnen in de garage, bijvoorbeeld als u daar een mooie motor heeft staan.

De thermometer geeft netjes de temperatuur aan, maar doet natuurlijk veel meer dan dat. Het is Nostalgic Art ten voeten uit, om terug te denken aan de mooie tijden waarin dit merk zich voor het eerst liet zien. En aan de tijd waarin mannen niet zonder zo’n mooie motor wilden, om te laten zien wie zij waren. Bovendien is het merk natuurlijk nog altijd actueel, deels door de warme gevoelens die we hebben bij de eerste jaren daarvan.

De thermometer ziet er prachtig uit, geeft de temperatuur aan en zorgt voor een geweldige verschijning in de garage en op allerlei andere plekken. Ontdek dit stukje nostalgische kunst om dat zelf neer te zetten of om daar iemand anders heel blij mee te kunnen maken.

Retro-wandklok van Coca Cola


Altijd liefhebber geweest van Coca Cola, vooral toen het merk in lang vervlogen tijden voor het eerst op de markt kwam? Het was een letterlijk verfrissing ten opzichte van wat er toen beschikbaar was. En dat is teruggebracht in dit stukje Nostalgic Art, door gebruik te maken van mooi metaal. Een verfrissende keuze aan de muur, die bovendien dienst kan doen als wandklok. Op die manier is het een heel praktische keuze, die er ondertussen geweldig uit zal zien.

Zin in Delicious en Refreshing van Coca Cola? Dan is deze wandklok een uitstekende keuze. Leuk om cadeau te doen en minstens zo leuk om zelf op te hangen. Om het merk op een mooie manier te eren of om zelf iedere keer even terug te denken aan de eerste keer dat je de cola dronk. Uit een blokje of een flesje, waarmee het merk zo iconisch heeft kunnen worden.

Nostalgische kunst kopen: online assortiment


Enthousiast over onze voorbeelden van nostalgische kunst, om op een warme manier terug te denken aan de tijden van weleer? Ontdek daarnaast ook de rest van ons assortiment met Nostalgic Art. Een mooie collectie met items om terug te denken aan vroeger en het interieur op een unieke manier te verrijken. Leuk voor aan de muur of om neer te zetten. Om zelf te bestellen of om iemand anders mee te verrassen, u kunt online de nostalgische kunst bestellen waar u naar op zoek bent.