Mooie houten wanddecoratie is uitstekend geschikt voor tijdens de feestdagen en andere bijzondere gelegenheden. En tegelijkertijd is het ook een uitstekende keuze om zelf een mooi kunstwerk aan de muur te hangen.

Met een bijzonder ontwerp, maar vooral met reliëf. Bijvoorbeeld om gewoon in de woonkamer op safari te gaan, met een grote olifant aan de muur. De diverse ontwerpen bieden allerlei mogelijkheden, altijd op basis van een prachtig ontwerp met diepte. Dat u het ‘schilderij’ in zal trekken, voor decoratie die meer te bieden heeft.

Een olifant aan de muur


We houden van de natuur en dan vooral van de dieren die we daar kunnen vinden. Van mooie dieren in Nederland, maar vooral ook van de dieren waarvoor we naar de andere kant van de wereld moeten. Een goed voorbeeld daarvan is de olifant, die we bijvoorbeeld in Afrika en in Azië kunnen bewonderen.

En bij u thuis aan de muur, dankzij de houten wanddecoratie die er beschikbaar is. Voor een prachtig beeld van een olifant. Of heel specifiek van een bruine olifant, voor een mooie keuze aan de wand. Om die diepte te kunnen geven en er tegelijkertijd voor te zorgen dat u iedere dag even op safari kunt.

De houten wanddecoratie is goed geschikt om cadeau te doen, maar is ook minstens zo leuk om gewoon zelf aan de wand te hangen. Het zorgt dankzij het reliëf voor een heel andere verschijning dan een schilderij, terwijl het toch dezelfde mooie artistieke eigenschappen bevat. Het is wat dat betreft niet vreemd dat steeds meer mensen deze mooie decoratie aan te muur hangen.

Houten wanddecoratie: online kopen


En naast de olifanten benieuwd naar de andere ontwerpen die er beschikbaar zijn? U kunt dan denken aan mooie oude auto’s of een ouderwetse stoomlocomotief, net als andere dieren en natuurlijk landschappen met daarop de muur natuur.

Het is de moeite waard om de verschillende ontwerpen voor houten wanddecoratie te bekijken, zodat u daarmee online inspiratie op kunt doen. En vragen over het bestellen of ophangen daarvan? Neem contact met ons op, dan vertellen we u er graag meer over.