Het leukste spaarvarken


Sparen voor een volle(re) spaarpot? Ideaal voor een dagje uit of een vervelende tegenvaller, maar hoe krijgt u dat voor elkaar? Met een paar handige tips zorg u er eenvoudig voor dat de spaarpot snel voller raakt. En heeft u nog geen spaarpot? Geen probleem, u kunt online een mooie kopen. Die bovendien niet veel hoeft te kosten en die we gewoon voor u op voorraad hebben.

Kies een spaardoel en spaar daarvoor


Een volle spaarpot begint met een spaardoel, zodat u iets heeft om naartoe te werken. Het is belangrijk om ergens voor te sparen. Dit maakt het gemakkelijker om geld opzij te leggen. Vooral als u de voortgang bij kunt houden. Stop bijvoorbeeld elke keer wat wisselgeld in de spaarpot, om het eens per maand even te tellen.

Zodra de pot voller raakt en de voortgang duidelijk is neemt de motivatie verder toe. Het wordt dan gemakkelijker om er meer geld in te stoppen, waardoor het proces zich versnelt. Het is een handige truc om de spaarpot sneller vol te krijgen en er daarmee voor te zorgen dat u het spaardoel kunt bereiken.

Verkoop spullen op Marktplaats


En direct een vollere spaarpot, zonder daarvoor eerst lang te moeten sparen? Verkoop spullen die u niet meer nodig heeft via Marktplaats. Kijk bijvoorbeeld eens op zolder achter de schotten of beneden in de garage of de schuur. De kans is groot dat er veel producten staan die u niet gebruikt, waardoor u ze wellicht nog kunt verkopen.

En moeite om afscheid te nemen? Maak een stapel of hoekje met spullen die mogelijk weg kunnen. Heeft u ze over een half jaar of een jaar nog niet gebruikt? Dan kunt u ze zonder problemen verkopen, om de spaarpot verder te kunnen vullen.

Spaarpot kopen


Een spaarpot kopen om die te kunnen gaan vullen? Het is daarnaast de ideale aankoop om de kinderen te leren sparen . U kunt online eenvoudig een mooie spaarpot kopen. Wij zorgen er met de verschillende modellen voor dat u eenvoudig kiest voor een sierlijk of stijlvol exemplaar. Mooi om neer te zetten en leuk om te vullen. U zal merken dat u daarmee sneller spaart dan u vooraf denkt. Vragen over de spaarpotten of onze andere producten? Wij horen graag van u, neem contact met ons op.