Dienbladen kopen

Het dienblad heeft een belangrijk functioneel karakter, maar is ook een mooi deel van het servies. Een nieuw dienblad kopen? Haal dan bijvoorbeeld eens de dieren in huis. Binnen ons uitgebreide assortiment zijn er allerlei leuke dieren beschikbaar, die zorgen voor een leuk landelijk karakter en die er tegelijkertijd voor zorgen dat u de koffie met de koekjes naar binnen kunt dragen.

Blader door de verschillende mooie dienbladen die online te kopen zijn, dankzij de snelle verzending heeft u ze vlot in huis. Uiteraard is het dienblad ook geschikt als leuk cadeau, bijvoorbeeld om iemand te verrassen die gek is op dieren. Bekijk daarnaast ook de andere bladen om inspiratie op te doen.

Honden en poezen op het dienblad


Op de dienbladen met dieren vinden we bijvoorbeeld de honden en poezen, de meest bekende huisdieren waar we bijna allemaal van houden. De verschillende honden op het grote dienblad zorgen meteen voor een huiselijke sfeer, net als de leuke poezen en katten die er beschikbaar zijn. Laat ze aan de kinderen zien die van dieren houden of geniet er zelf van binnen de rest van het series in de kamer.

Kippen, een haan en een koe


Op zoek naar een meer landelijk karakter en met de dieren het buiten naar binnen brengen? Dan zijn er uiteraard dieren beschikbaar die zich buiten meer op hun plaats voelen, waar de koe natuurlijk een goed voorbeeld van is. Verder heeft u de keuze uit mooie dienbladen met bijvoorbeeld een stel kippen of een haan, net als een blad met daarop de verschillende schapen in de wei. Waar uw voorkeur ook naar uitgaat, met de leuke dieren die er beschikbaar zijn maakt in ieder geval een goede keuze.

Online dienblad kopen


De verschillende dienbladen kunt u online kopen. We hebben veel van de modellen gewoon op voorraad, waardoor we de verzending daarvan meteen in orde kunnen maken. Dat betekent dat u het dienblad vervolgens snel in huis heeft, om zelf in de rest van het servies op te nemen of om iemand anders cadeau te doen. Bekijk de verschillende mooie dienbladen om daar een keuze uit te maken. Naast de dieren zijn er ook een aantal andere ontwerpen beschikbaar, goed geschikt voor een leuke landelijke uitstraling van het servies dat u thuis heeft staan.