Mooie dienbladen zijn een uitstekende keuze voor in de zomer. Ze dragen op een mooie manier bij aan de uitstraling van het servies en zijn een grote favoriet voor zowel in de tuin als tijdens een high-tea op de bank. Zorg er met een vrolijk gekleurd dienblad voor dat alle kopjes of glazen en bekers net even wat beter uitkomen.

De verschillende mooie dienbladen zijn goed van kwaliteit, leuk voor de zomer en hebben een mooie print. Toch hoeven ze aan de andere kant niet eens veel te kosten. Ze zijn daarmee een leuke verrassing voor anderen als cadeau, al kunt u er natuurlijk ook zelf gebruik van maken.

Leeuwenbek, lelie of de roos


Leuke voorbeelden van zomerse dienbladen zijn bijvoorbeeld het model met de leeuwenbek, het dienblad met de lelie of het dienblad met de roos. Het contrast van kleuren maakt de dienbladen een opvallende verschijning voor in de zomer, terwijl de bloemen ervoor zorgen dat ze een heel mooie uitstraling hebben. Het is op die manier heerlijk om er tijdens de zomermaanden mee te kunnen lopen om al het servies naar de woonkamer of naar buiten te brengen. Geniet samen van een high-tea of een ander moment om samen even te ontspannen.

Design dienblad met bloesem


Liever een dienblad kopen met een strakker design, terwijl de zomer er toch op een mooie manier in naar voren komt? Bekijk dan eens het dienblad met blauwe bloesem, vormgegeven volgens de Oud-Hollandse traditie. Het is een prachtig exemplaar die u zelf aan uw servies toe kunt voegen of waarmee u ervoor zorgt dat u iemand anders op een leuke en originele manier kunt verrassen.

Dienblad kopen


Een dienblad kopen is bovendien heel eenvoudig, want we hebben online een uitgebreid assortiment met de verschillende modellen. Zowel voor in de zomer als tijdens de andere seizoenen, we zorgen er met de verschillende dienbladen voor dat u daar altijd even op uw gemak doorheen kunt bladeren. En bestelt u het dienblad vandaag nog? Dan zorgen we ervoor dat u die standaard binnen 1 - 2 werkdagen in huis heeft.