Ot en Sien zitten in de harten van velen gesloten. U heeft online de keuze uit een aantal producten van deze twee buurkinderen die bekend staan om hun nostalgische verhalen. We zorgen er met het brede assortiment voor dat de traditie behouden kan blijven en dat het zelfs vandaag de dag nog mogelijk is om de tafel te dekken met Ot en Sien. Benieuwd welke producten daarvoor beschikbaar zijn? We zetten er een aantal op een rij.

Servetten en een placemat


Binnen het assortiment van Ot en Sien kunt u allereerst denken aan een aantal mooie servetten. Het zijn vierkante servetten van goede kwaliteit, waarop Ot en Sien met een paraplu staan. Ze vormen zowel tijdens bijzondere gelegenheden als tijdens de dagelijkse maaltijden een goede keuze, mede omdat ze online voordelig beschikbaar zijn.

Om de tafel te dekken met Ot en Sien is het daarnaast een goed idee om de placemats daarvan aan te schaffen. Er zijn verschillende modellen beschikbaar, het is de moeite waard om die online te vergelijken en daar een keuze uit te maken.

Glazen van Ot en Sien


Zoals we eerder al beschreven kunt u online een groot deel van het servies van Ot en Sien kopen. Dat betekent dat u de tafel kunt dekken met bijvoorbeeld de verschillende glazen die er beschikbaar zijn. Het gaat dan om mooie longdrinkglazen om een glas water of fris te drinken, net als een theeglas in deze serie. Er zijn verschillende glazen beschikbaar, op basis waarvan het mogelijk is om het servies vorm te geven op basis van Ot en Sien.

Andere producten kopen


Tenslotte zijn er natuurlijk een aantal andere producten van Ot en Sien beschikbaar om de tafel mee te dekken. Het gaat dan bijvoorbeeld om een spaarpot en een theedoek, net als om een beschuitbus en een blik. Het mooie van de producten van Ot en Sien is dat de twee buurkinderen erop staan.

De producten zijn uitstekend geschikt om zelf de tafel mee te dekken. Het is daarnaast goed mogelijk om de verschillende aankopen uit ons assortiment cadeau te doen. Ot en Sien zijn gewoon online beschikbaar. Dit betekent dat u er deur niet voor uit hoeft. We zorgen naar een vlotte verzending naar uw adres, zodat u bijvoorbeeld snel de tafel kunt dekken met Ot en Sien.