Brievenbus kopen


Een brievenbus, dat kan zoveel meer zijn dan een postgleuf waar de postbode brieven doorheen doet. Leuke kaarten, belangrijke brieven en minder leuke berichten van de Belastingdienst. We sturen steeds minder fysieke post, maar dat maakt het des te leuker om de brievenbus ook voor een heel ander doel neer te zetten. Of op te hangen.

Benieuwd wat een brievenbus te bieden heeft? Bekijk de luxe modellen bij ons uit het assortiment. Zoals een statige staande brievenbus voor de deur. Of een mooi design-model aan de wand. Beiden veel meer dan zomaar een gleuf in de deur waar de postbode brieven doorheen kan doen.

Statige brievenbus voor de deur


Ten eerste kunt u met een brievenbus zorgen voor een statig element voor de deur. Goede voorbeelden zijn de kolom in groen of in brons. Beiden mooie modellen van uitstekende materialen. Die jaren meegaan en die ervoor zorgen dat de brievenbus als het ware een verlengstuk wordt van het huis. Zet ze in de tuin en zorg er daarmee voor dat het huis als geheel meer uitstraling krijgt.

Design aan de muur


En niet de ruimte in de tuin om een statige brievenbus neer te zetten? Kies dan voor een mooi design-model. Gewoon aan de wand, maar toch een mooiere keuze dan een gleuf in de voordeur. Voor een stijlvolle verschijning aan de muur, waar de postbode voortaan de post in kan doen.

Tip: met een statige brievenbus voor de deur of een design-model aan de wand voorkomt u dat de gleuf in de voordeur steeds opengaat. Dat is weer fijn ter isolatie, zodat het binnen niet zo snel koud wordt.

Online brievenbus kopen


Enthousiast over de mooie brievenbussen? Kies voor een statig model voor de deur of design aan de wand. In de beide gevallen een mooie brievenbus, die zoveel meer is dan zomaar een gleuf in de deur waar de postbode de post doorheen doet.

Uiteraard komt de post er wel gewoon in de liggen. En wordt het aantal poststukken dat u ontvangt minder? Dan is het nog altijd een mooi en statig element voor de deur of aan de wand. U kunt online een brievenbus kopen. Doe online inspiratie op met de mooie modellen.