Handige producten voor thuis, die bovendien heel goed geschikt blijken te zijn om te verzamelen. We spraken onlangs een van onze klanten, die de dienbladen niet alleen gebruikt om daar de koffie voor de gasten mee te serveren.

“De dienbladen zijn inderdaad heel handig. Maar de meesten gebruik ik eigenlijk nooit. Ik gebruik ze ter decoratie in huis en heb laatst een mooi exemplaar cadeau gedaan aan een goede vriendin van me,” aldus de enthousiaste klant.

Dieren van de boerderij


“Ik begon met de dieren van de boerderij. Een mooi dienblad met bijvoorbeeld een koe en daarna een hen of een kip. In welke volgorde ik ze precies kocht weet ik niet meer, maar ik weet wel dat de verzameling daarmee begon.”

Het zijn stuk voor stuk mooie dienbladen voor in huis. Goed geschikt om de drankjes mee rond te brengen, maar ondertussen ook een mooie keuze om gewoon neer te zetten. Op een dressoir, in de keuken of op een andere plek om ze voldoende aandacht te geven. En om mee te brengen naar buiten natuurlijk, zodra de zon weer begint te schijnen.

Effen en natuurlijke materialen


“Inmiddels heb ik ook een aantal effen exemplaren, net als meer natuurlijke materialen. Je kunt aan de verzameling best zien dat ik door verschillende stijlen heen ben gegaan. Dat vind ik juist leuk, omdat er op die manier veel variatie is. En of ik bang ben om ze te gebruiken? Dat niet, dus ik verras m’n gasten iedere keer met de koffie of thee vanaf een ander leuk dienblad.”

Het is een bijzondere toepassing van onze dienbladen, die we niet direct hadden voorzien. Toch snappen we wel hoe het leuk kan zijn om ze te verzamelen en cadeau te doen aan iemand anders.

Dienblad voor in de verzameling kopen


Zelf starten met een verzameling van dienbladen of op zoek naar een model dat u eenvoudig praktisch kunt inzetten? Bekijk de verschillende dienbladen die er beschikbaar zijn. We zorgen er daarmee graag voor dat u een mooi model kunt kopen. De ideale keuze voor in de keuken. Uitermate praktisch en met een mooi ontwerp, om af en toe gewoon een keer neer te zetten.