Gratis verzending vanaf € 50,- (NL,BE,DE & FR)                             Op voorraad: Voor 14.00 besteld 1-2 werkdagen in huis                             √ 14 kalenderdagen retourrecht                            Onafhankelijke klantenbeoordeling door Kiyoh

 
Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Genieten van een heerlijk ontspannende of juist een meer frisse geur? Van heel warm en comfortabel tot een aantal andere geuren, u heeft de keuze uit een breed assortiment. Bijvoorbeeld om wakker te worden met jasmijn en te dineren met patchoeli . Zonder dat dit veel hoeft te kosten, dankzij een oliebrander en vervolgens de geurloze waar u maar een paar druppels van nodig heeft.

U kunt de olie op een glazen schaaltje druppelen, om de brander te gebruiken de geur te laten verspreiden. Zo zorgt u er samen met een beetje water voor dat de geur de ruimte zal vullen, bijvoorbeeld om daar mee wakker te worden of om er tijdens het eten van te genieten. Met een kaars onder het schaaltje verdampt de olie met het water, om er keer op keer opnieuw gebruik van te kunnen maken. Met dezelfde fijne geur, maar ook eens met een andere geur om voor wat meer afwisseling te kunnen zorgen.

Een goedkope oliebrander: heerlijk sfeervol


Een oliebrander biedt een aantal voordelen. U kunt daar op een heel makkelijke manier gebruik van maken, door een paar druppels olie van uw favoriete geur te plaatsen. Gecombineerd met een beetje water, dat natuurlijk gewoon uit de kraan mag komen. Zo heeft u daar geen extra’s bij nodig en is het voldoende om de kaars eronder even aan te steken. Dat kunt u gedurende de hele tijd doen voor een lekker sterke geur, of even om de ruimte er mee te vullen.

Tip: loop af en toe even naar een andere ruimte. Door na 5 tot 10 minuten weer terug te komen ruikt u de geur weer een stuk sterker, om daar weer intens van te kunnen genieten.

De oliebranders zijn op die manier heerlijk sfeervol. U heeft online de keuze uit een aantal verschillende mooie ontwerpen, waar u gelukkig een scherpe prijs voor betaalt. Zo hoeft de brander niet duur te zijn, ook omdat u daarbij gebruik kunt maken van een voordelige olie. Voor een paar euro heeft u 10ml olie in huis, waarvan u slechts een paar druppels op het schaaltje hoeft te doen om daarmee de hele kamer van de heerlijke geur te voorzien.

Nieuwe geur voor een nieuwe ervaring


En wilt u keer op keer extra van de geur van de oliebrander genieten? Dan is het verstandig om een paar verschillende geuren te kopen en die af te wisselen. Dat kost bij de aankoop een paar euro meer, maar betekent vervolgens dat u er ook langer mee kunt doen. Op die manier blijft de oliebrander een goedkope keuze om het huis een lekkere geur mee te geven, waar u ook zelf van kunt blijven genieten. Door de geur af en toe te wisselen neemt de gewenning af, zodat uw neus gevoelig blijft voor bijvoorbeeld de frisse, warme of heerlijk bloemige geur.

Onze reukzin is sterk ontwikkeld, maar went ook gemakkelijk aan nieuwe geuren. Dat is prettig bij niet-prettige geuren waar we aan wennen, omdat we er op die manier veel minder last van hebben. Andersom loopt u daarmee het risico dat u de oliebrander zelf niet meer zo goed zal ruiken. Terwijl anderen die wel sterk ruiken als ze binnenkomen, waardoor er een ongemakkelijke situatie kan ontstaan. Bovendien zou het natuurlijk zonde zijn als u de lekkere geur zelf niet meer zou ruiken, terwijl u wel gebruik maakt van een paar druppels olie op de oliebrander. Daarom is het verstandig om de geuren af en toe af te wisselen.

Online oliebrander kopen: uitgebreid assortiment


Wij maken het u graag gemakkelijk, zowel met een breed assortiment oliebranders als met de verschillende geuroliën die er beschikbaar zijn. Altijd voor een scherpe prijs, waardoor het niet nodig is om daar grote bedragen in te investeren. Bekijk online de verschillende oliebranders bij ons uit het assortiment. Vergelijk de mooie modellen en koop die voor uzelf of doe ze iemand anders cadeau. Om er ook voor hen voor te zorgen dat ze het huis of de kamer lekker kunnen laten ruiken, bijvoorbeeld om daarmee wakker te worden of om er tijdens het eten van te genieten.

Houd er rekening mee dat de verschillende oliën hun eigen geur hebben, waardoor het mogelijk is om die af te wisselen. Bestel uw favoriete geur, of een paar van de geuren waar u graag van geniet. Wij gaan er meteen mee aan de slag, zodat u de oliebrander en de geur(en) zo snel mogelijk in huis heeft, om daarmee heel de kamer op een voordelige manier heerlijk te laten ruiken.

Deel met:

Tags:

Lees verder | Geplaatst in Oliebranders en geurolie Door Freddy
Op zoek naar een bijzonder cadeau of een uniek woonaccessoire voor binnen? Dan is de kamerfontein een uitstekende keuze. Een accessoire met uitstraling, zowel dankzij de vormgeving als door de functie daarvan. De kamerfonteinen hebben namelijk niets minder dan een lichtgevende bol waarop het water zal ronddraaien, om dat op een geweldige manier de aandacht te laten trekken.

Op die manier is de kamerfontein met een Boeddha met kinderen een uitstekende keuze als eye-catcher. Mooi van kwaliteit en toch op een heel voordelige manier beschikbaar. Als mooie keuze om cadeau te doen aan anderen en om zelf van te genieten. Gewoon bij u in de woonkamer, zodat u buiten een beetje naar binnen kunt halen en u daar heel het jaar door van kunt genieten. Uiteraard kunt u daarnaast gebruik maken van een aantal andere modellen, voor een mooie aanvulling op de rest van uw interieur.

Lichtgevende kristallen bol


De kamerfontein voor binnen is een mooi woonaccessoire, niet in de laatste plaats dankzij de lichtgevende kristallen bol. Die zorgt ervoor dat er niet zomaar sprake is van een fontein, maar dat het gaat om een element dat de aandacht weet te trekken. Bijvoorbeeld in blauw met wit licht. Als letterlijk stralende middelpunt, om de aandacht te trekken en er daarmee voor te zorgen dat er altijd iets bijzonders gebeurt in de woonkamer.

En bijkomend voordeel? De lichtgevende kristallen bol met de Boeddha brengt bovendien zowel geluk als vruchtbaarheid. Twee belangrijke voordelen waar Boeddhisten in geloven. Zij gebruiken de Boeddha’s en de kristallen bollen om voorspoed af te dwingen, zodat het bovendien een investering is in een gelukkiger leven waarbij alles op z’n plaats zal vallen.

Een fontein voor binnen: uniek woonaccessoire


En ook zonder de werking voor het geluk en de vruchtbaarheid is het woonaccessoire een mooie keuze in de woonkamer. Het is een fontein voor binnen, waarmee u de tuin als het ware naar binnen kunt halen. Ideaal in Nederland, waar de temperaturen het over het algemeen niet zo vaak toelaten om lekker naar buiten te gaan. En als dat dan toch al een keer lukt is het vaak snel afgekoeld, waardoor u uiteindelijk toch weer binnen zal gaan zitten. Dankzij de kamerfontein wordt dat net zo leuk als buiten, zodat u daar niet meer over hoeft te twijfelen.

U zal merken dat deze woonaccessoires ervoor zorgen dat ook anderen die bij u langs komen graag naar binnen gaan om hiervan te genieten. Om tot rust te komen of om er af en toe geboeid naar te kijken, waardoor het ook een uitstekend cadeau is om iemand anders een keer mee te verrassen.

Andere woonaccessoires: wandversiering


En naast de kamerfonteinen op zoek naar andere woonaccessoires die een mooie keuze voor thuis vormen? Uiteraard heeft u de keuze uit een breed assortiment, bijvoorbeeld op het gebied van wandversiering. Dat gaat in een aantal gevallen goed samen met de fonteinen voor binnen, om in dezelfde stijl ook iets aan de wand te kunnen hangen en daarmee voor een mooi geheel te zorgen.

Hoe u er ook gebruik van wilt maken, wij helpen u graag inspiratie op te doen met de woonaccessoires en bijvoorbeeld de wandversiering die er beschikbaar is. Vaak bij ons uit de eigen voorraad, zodat we de verzending daarvan snel in orde kunnen maken. Dat betekent dat u de accessoires voor thuis en de versiering voor de wand snel in huis heeft.

Doe online alvast inspiratie op met de verschillende artikelen die we schreven over bijvoorbeeld de woonaccessoires. Mooi van kwaliteit en vaak toch op een voordelige manier beschikbaar, zodat u daar geen grote bedragen voor hoeft uit te geven. Op die manier blijft het ook leuk om de accessoires iemand anders een keer cadeau te doen. En om ervoor te zorgen dat zij iets moois aan de muur op kunnen hangen in hun woning.

Online woonaccessoires kopen


Online op zoek naar mooie woonaccessoires? Wij zorgen er met de uitgebreide collectie voor dat u uw huis op een leuke mooie manier kunt inrichten. Met een aantal nieuwe spullen voor aan de muur of om neer te zetten. Zoals de kamerfontein voor binnen, die laat zien dat het heel goed mogelijk is om buiten naar binnen te halen. Zoals het ook lukt om binnen naar buiten te brengen met bijvoorbeeld een tafelhaard. Wij helpen u graag inspiratie op te doen met de verschillende leuke accessoires en producten. En heeft u vragen over de kamerfontein, de wandversiering of de andere producten? Neem contact op, dan vertellen we u er graag meer over.

Deel met:

Lees verder | Geplaatst in Woonaccessoires Door Freddy
Niets zo gezellig als samen in de tuin zitten. Of met vrienden, die een avondje komen eten. Van de BBQ of gewoon uit de keuken, het is heerlijk om naar buiten toe te kunnen. Tenminste, als de tuin net zo uitnodigt als uw interieur natuurlijk.

Doe inspiratie op met leuke tuindecoratie, om ideeën op te doen en het buiten gezellig te maken. De tuin verdient leuke accessoires, zoals u daar binnen ook gebruik van maakt. En beter nog, buiten heeft u waarschijnlijk de ruimte om meer toe te voegen, omdat u niet zoveel meubels heeft staan zoals dat binnen wel het geval is.

Landelijke vrachtwagen van hout


Een van de leuke vormen van tuindecoratie is een vrachtwagen van hout. Een mooi en landelijk model, dat zowel overdag als ’s avonds goed tot z’n recht komt.

Hout is een heerlijk materiaal voor in de tuin, omdat het mooi kleurt bij de planten die u heeft staan. Bekijk de vrachtwagen en andere modellen, afhankelijk van waar u zelf van houdt. En gaat u op visite bij vrienden of familie? Dan is zo’n vrachtwagen ter tuindecoratie een veilige keuze, die doorgaans zeer wordt gewaardeerd.

Met name de landelijke vormen van decoratie zijn een goede keuze. Dat past goed bij de planten die u heeft staan en wellicht ook de tuintegels die u heeft gekozen. Is de tuin aan de andere kant juist modern vormgegeven? Dan is het wellicht beter om gebruik te maken van metaal of staal. Die materialen zijn bijvoorbeeld beschikbaar in de vorm van een tuinsteker. Goed geschikt om de tuin op een leuke manier aan te kleden, met een materiaal dat daar goed bij past.

Probeer net als binnen goed te kijken naar de huidige sfeer in de tuin. Kies op basis daarvan de mooie materialen en kleuren, net als de vormen die er bij passen. Is de tuin bijvoorbeeld lekker speels? Laat dat ook terugkomen in de accessoires en decoratie, om dat effect verder te kunnen versterken. En zorg je voor een contrast met ronde vormen in een verder strakke tuin? Dan breng je er wat meer balans in, waardoor de tuin niet snel ‘kil’ zal aanvoelen. Een aantal handige tips, waarmee de decoratie voor in de tuin ervoor zorgt dat het een gezellige plek wordt om samen van te genieten. En een mooie tuin die zowel ’s avonds als overdag de moeite waard is.

Vuurschalen en -korven


En mag het qua sfeer nog wel een beetje warmer? Bekijk dan de vuurschalen en de vuurkorven. Met een aantal houtblokken erin wordt het snel lekker warm en gezellig, om daar samen een avond lang van te genieten. Let wel op de wind en doe de ramen bij voorkeur dicht, zodat de brandlucht niet door het hele huis zal gaan hangen.

Tip: de vuurschaal aansteken? Zorg ervoor dat u dit veilig doet.

De vuurschaal is een goede keuze om samen van te genieten, bijvoorbeeld omdat jullie daar omheen kunnen zitten. Bepaal waar de wind naartoe gaat en houd die plek vrij, zodat niemand last heeft van de rook en eventuele vonken. Zorg er daarnaast voor dat jullie op voldoende afstand zitten. Zowel de schalen als de korven geven veel warmte als er een aantal houtblokken in liggen, waardoor het niet nodig is om er te dichtbij te gaan zitten.

Tuindecoratie kopen


Er is allerlei tuindecoratie beschikbaar, om het in huis en daar buiten een stuk gezelliger te maken. Blader er op uw gemak doorheen, om inspiratie op te doen met de verschillende leuke producten. Op die manier krijgt u waarschijnlijk snel een idee over de manier waarop u de tuin wilt inrichten.

Vindt u het lastig om de tuin in te richten, bijvoorbeeld omdat er nog weinig in staat? Google dan naar [mooie tuinen] of een specifieke stijl, zoals een [landelijke tuin]. De kans is groot dat u op die manier meer ideeën op kunt doen. Wij zorgen er met het assortiment tuindecoratie vervolgens voor dat u daar een keuze uit kunt maken om uw eigen tuin op een leuke manier in te richten.

We hebben de meeste decoratie voor in de tuin gewoon op voorraad, waardoor het niet nodig is om daar lang op te wachten. In plaats daarvan zorgen we ervoor dat u de artikelen snel in huis heeft en u daar meteen gebruik van kunt maken. Fijn, zodat u naar buiten kunt om het neer te gaan zetten. Of zodat u de tuindecoratie cadeau kunt doen aan de vrienden of familie waarvoor u het koopt.

Deel met:

Lees verder | Geplaatst in Tuinstekers en Tuindecoratie Door Freddy
Wandversiering ophangen, maar weet u niet goed wat er beschikbaar is? Geen probleem, wij gingen op zoek naar de top 5 wanddecoratie en -versiering van dit moment. Leuke trendy en hippe spullen, die het ontwerp van de wand een stuk gezelliger en warmer maken.

Het haalde onze top 5 niet, maar de metalen wanddecoratie wordt steeds populairder bij veel mensen. Het is een goed voorbeeld van de manier waarop we vandaag de dag met verschillende materialen om kunnen gaan. Het metaal krijgt een heel andere bestemming dan we normaal zouden gebruiken. Voor een bijzonder reliëf aan de muur, om daar op een leuke manier gebruik van te maken. En benieuwd naar de top 5? We zetten ze op een rij:
▪ Klokken: meer dan de tijd zien
▪ Wandhaken om iets aan op te hangen
▪ Interieurstickers voor sfeer
▪ Fotolijsten: maak het persoonlijk
▪ Wanddecoratie van hout

Klokken: meer dan de tijd zien


Een klok in huis is uitermate praktisch. Om snel te zien hoe laat het is en op tijd te vertrekken. Naar een belangrijke afspraak, om met vrienden te gaan eten of om de trein niet te missen. Maar, een klok heeft als wandversiering nog veel meer te bieden. Een klassieke klok kan zorgen voor een heel statig interieur, terwijl een moderne klok juist strakke lijnen en vormen kan benadrukken.

Wandhaken om iets aan op te hangen


Houdt u van de klassieke elementen in huis? Dan mogen wandhaken in ieder geval niet ontbreken. Een mooie keuze binnen ieder interieur, beschikbaar in een aantal verschillende ontwerpen. Goed geschikt om iets aan op te hangen. Of simpelweg om de lengte van een muur te ‘breken’. Die zal minder lang ogen, waardoor de sfeer er gemakkelijk knusser op wordt.

Interieurstickers voor sfeer


Leuk voor in de kinderkamer, net als voor in de woonkamer, in de keuken of op het toilet. Dankzij de verschillende interieurstickers kunt u er meerdere kanten mee op. Een heel directe vorm van wandversiering, om de wand op een leuke manier op te fleuren. Breng wat kleur aan of zorg voor opvallende vormen. De stickers laten zich gemakkelijk aanbrengen en zijn natuurlijk ook weer te verwijderen. Op die manier zijn ze een mooie keuze voor aan de wand, om die op een bijzondere manier te versieren.

Fotolijsten: maak het persoonlijk


Wat is er leuker dan het delen van de mooiste ervaringen, bijvoorbeeld met vrienden en familie? Maak gebruik van fotolijsten en zorg ervoor dat u ook zelf dagelijks even terug kunt kijken naar die mooie momenten. U heeft de keuze uit tal van fotolijsten. In een aantal gevallen met een standaard om ze neer te zetten, maar in ieder geval altijd geschikt om op te hangen. Als patroon aan de wand door meerdere fotolijsten te combineren. Of als een enkel model op een groot formaat, afhankelijk van waar uw voorkeur naar uitgaat.

Tip: u kunt de fotolijsten gebruiken om meer kleur of juist meer balans aan te brengen. In een ruimte zonder veel accessoires en kleuren zijn ze ideaal om meer kleur toe te voegen. En ontbreekt het niet aan kleur, maar wel aan sfeer? Dan is het verstandig om de foto’s in zwart-wit af te laten drukken.

De fotolijsten vormen op die manier een belangrijke vorm van wanddecoratie, goed geschikt om de muur op een leuke manier mee te decoreren. Blader door de verschillende lijsten, om daar online een goede keuze uit te kunnen maken.

Wanddecoratie van hout


Tenslotte, wanddecoratie van hout . Een prachtige vorm van wandversiering, net als de modellen met metaal. Het unieke hiervan is dat er reliëf in zit. Wat dat betreft gaat het niet zomaar om een 2D-presentatie, maar kunt u er zelfs in 3D van genieten. Prachtig om zelf op te hangen en bovendien goed geschikt om cadeau te doen. Niet goedkoop, maar op die manier wel een bijzonder cadeau om iemand op een leuke manier mee te kunnen verrassen.

Wat dat betreft heeft u verschillende mogelijkheden om er met wanddecoratie en wandversiering voor te zorgen dat het in huis een stuk gezelliger wordt. ‘Breek’ de wand en de lengte daarvan of combineer leuke kleuren en materialen tot één geheel. Met name die combinaties zijn interessant, aangezien er op die manier eenheid ontstaat. Gebruik in de woonkamer en in de keuken dezelfde materialen of kleuren, om die terug te laten komen. De wandversiering kan elkaar dan versterken, voor een optimaal resultaat.

Deel met:

Lees verder | Geplaatst in Woonaccessoires Door Freddy
Mooie metalen wanddecoratie kopen of die al in huis en benieuwd hoe u die kunt ophangen? De Boom Juline en bijvoorbeeld de vlinder van metaal zijn prachtige keuzes voor aan de muur.

Het ophangen van de metalen wanddecoratie is voor veel mensen een uitdaging. Immers, het kan gaan om een flink gewicht aan de muur. Het is belangrijk om gebruik te maken van een aantal stevige materialen. Het gaat dan natuurlijk om de wand of de muur, net als om de plug die u gebruikt en ook de schroef of de bout. En wilt u gebruik maken van een alternatief? Het is ook mogelijk om de metalen wanddecoratie aan het plafond op te hangen. Wij zetten een paar handige tips op een rij.

Een stevige wand of muur


Houd er rekening mee dat (zware) metalen wanddecoratie een stevige muur vereist. Een eenvoudige gipswand is niet automatisch geschikt om meerdere kilo’s aan gewicht aan op te hangen. Tenminste, als u gebruik maakt van één bevestigingspunt. Wilt u de metalen decoratie ophangen aan een dunnere wand of een muurtje van gips? Houd er dan rekening mee dat het belangrijk is om gebruik te maken van meerdere bevestigingspunten. U kunt op die manier het gewicht verdelen, waarmee u het risico verkleint dat de schroef of bout uiteindelijk uit de muur zal komen.

Kies bij voorkeur voor wanddecoratie van metaal aan een betonnen wand of muur. Op die manier is het materiaal stevig genoeg om daar grotere hoeveelheden gewicht aan op te hangen. U kunt doorgaans tot honderden kilo’s ophangen, waardoor de metalen wanddecoratie geen enkel probleem vormt. Het is bovendien niet nodig om gebruik te maken van meerdere bevestigingspunten. Een enkel punt is voldoende om de decoratie op te hangen en er daarmee voor te zorgen dat deze niet naar beneden zal komen.

Gat boren en plug plaatsen


Zowel in een betonnen muur, in een gipswand als in bijvoorbeeld een muurtje van kalkzandsteenblokken is het belangrijk om een gat te boren en gebruik te maken van een plug. Op die manier ontstaat er een stevige verbinding met de muur, op het moment dat u daar de schroef of de bout in plaatst. Zorg er uiteraard voor dat de schroef en de bout bij de plug passen. Let goed op de dikte en op de lengte van het geheel. Het is niet nodig om gebruik te maken van een specifiek dikke schroef of bout, aangezien alle modellen gemakkelijk meerdere tientallen kilo’s aan gewicht kunnen dragen.

Probeer een plug te kiezen die in ieder geval 4 - 6cm in de muur gaat. Op die manier ontstaat er voldoende hefboomwerking om de decoratie netjes op z’n plek te houden. Kijk goed naar de lengte van de schroef of bout en zorg ervoor dat de plug een stukje langer is. Op die manier heeft u de kans om deze er helemaal in te draaien. Vervolgens kunt u die een stukje terugdraaien om de bevestiging van de decoratie mogelijk te maken.

Een gat met een doorsnee van 5 - 6mm zal over het algemeen voldoende zijn. Op die manier kunt u er een stevige schroef of bout in plaatsen, uiteraard met behulp van de plug. Er ontstaat een stevige verbinding in de muur of wand. Houd er rekening mee dat er speciale pluggen bestaan voor het type wand. In een betonmuur kunt u de reguliere pluggen gebruiken, terwijl een (holle) gipswand vraagt om een gipsplug die achter de wand uit zal klappen.

Gebruik een schroef of bout


Gebruik vervolgens een schroef of een bout om de metalen wanddecoratie aan op te kunnen hangen. Kies voor een model met 5 - 6cm lengte en een doorsnee van 5 - 6mm. Op die manier is het materiaal goed geschikt om tientallen kilo’s aan gewicht te kunnen dragen. Ruim voldoende voor de wanddecoratie van metaal, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken.

Een touwtje aan het plafond


Heeft u niet de mogelijkheid om de wanddecoratie van metaal aan de muur op te hangen? Het is dan mogelijk om het geheel te bevestigen aan het plafond. Gebruik een ring of een haak en houd daarvoor de werkwijze zoals voor de schroeven of bouten in de muur aan. Kies vervolgens een stuk touw of een metalen stang die dik en stevig genoeg is om het gewicht te kunnen dragen.

Metalen wanddecoratie kopen


U kunt op die manier metalen wanddecoratie kopen en die op een mooie manier ophangen aan de wand of aan de muur. Voor een prachtig sierraad aan de muur, dat netjes op z’n plek zal blijven hangen.

Deel met:

Lees verder | Geplaatst in Woonaccessoires Door Freddy
Kinderen kunnen niet vroeg genoeg leren sparen. Maar, hoe krijgt u ze zover dat het leuk wordt om geld apart te zetten? Dat begint met het kopen van een nieuwe mooie spaarpot. Bijvoorbeeld een waar spaarvarken, zoals we dat kennen uit de betere verhalen en natuurlijk uit films.

Gelukkig bestaan er meer tips om kinderen aan het sparen te krijgen. We zetten er een paar op een rij, waarmee u ervoor zorgt dat de spaarpot van de kleine zo snel mogelijk vol zit en kinderen beter met geld om leren gaan.

Maak het concreet


Maak het spaardoel zo concreet mogelijk. Neem een foto van wat de kinderen ervan willen kopen en leg die in de buurt van de spaarpot. Of geef duidelijk aan hoeveel procent van het bedrag al bij elkaar is gespaard. Naarmate dat toeneemt wordt het leuker om geld in de spaarpot te doen.

Maak het vanzelfsprekend


Probeer een ‘automatisch’ moment te bedenken, om te sparen. Bijvoorbeeld bij het uitdelen van het zakgeld, waarbij een deel van het geld in de spaarpot terecht komt. Er ontstaat dan een associatie, die aangeeft dat het normaal is om periodiek te sparen. Prettig voor later, als de kinderen volwassenen zijn en het ‘normaal’ is om een deel van het verdiende inkomen apart te zetten.

Contant sparen en dan naar de bank


En zorg er ten derde voor dat het sparen uit twee verschillende stappen bestaat. Door contant geld te verzamelen en daarmee de spaarpot te vullen. Is de spaarpot vol? Breng het geld dan samen naar de bank. En laat zien dat het geld op de rekening terecht komt, om daarna opnieuw de spaarpot te gaan vullen. Op die manier ontstaat er een concreet en een hoger doel, die samen zorgen voor de ultieme motivatie om geld opzij te zetten.

Spaarpot kopen


Een spaarpot kopen voor de kinderen en op zoek naar leuke modellen? Bekijk de spaarpotten bij ons uit het assortiment. In een aantal gevallen goedkoop beschikbaar, waardoor ze ook goed geschikt zijn om cadeau te doen. Blader door de spaarpotten voor de kinderen, maak er zelf gebruik van of doe die iemand anders cadeau.

Deel met:

Lees verder | Geplaatst in Woonaccessoires Door Freddy

Dienblad van Mango


Veel servies is mooi om te zien, terwijl ander servies handig is in het gebruik. Het is de combinatie van de beiden waar het interessant wordt, bijvoorbeeld als u zoekt naar een dienblad. Om de gasten koffie te serveren met sfeer, op een mooi model.

Dienbladen bieden een unieke kans om die op een sierlijke manier in het interieur te gebruiken en er tegelijkertijd voor te zorgen dat ze op een handige manier van pas komen. Voor uzelf of als cadeau, want ze zijn ook uitermate geschikt om anderen cadeau te doen.

Boerderijdieren om neer te zetten


Een goed voorbeeld van een dienblad dat mooi is om neer te zetten is die met boerderijdieren daarop. Mooi van kwaliteit en bijvoorbeeld met schapen of honden, in een landelijk landschap. Door het dienblad in de keuken neer te zetten krijgt u meteen het idee dat u buiten bent. Het maakt de keuken optisch groter en meteen een stuk gezelliger, zelfs op de momenten waarop u er geen gebruik van maakt. Dat is een unieke kwaliteit van een mooi dienblad, wat niet zomaar lukt met de rest van het servies.

Praktische dienbladen door binnen en buiten


Andersom zitten de dienbladen op een heel praktische manier in elkaar. Zelfs de mooiste modellen om neer te zetten kunt u gebruiken op het moment dat er gasten komen en u ze de koffie aan wilt bieden. Binnen en buiten, want in de meeste gevallen is er sprake van hoogwaardige materialen met een mooie afwerking. Goed bestand tegen de zonnestralen en andere invloeden van het weer. Mits u het dienblad niet buiten laat staan natuurlijk, maar dat zou ook zonde zijn gezien de mooie uitstraling voor binnen.

Dienblad kopen: uitgebreid assortiment


Een dienblad kopen en er daarmee voor zorgen dat u die op twee verschillende manieren kunt gebruiken? Mooi om de gasten de koffie op een bijzondere manier aan te bieden. En uitermate geschikt om neer te zetten in de keuken, op de momenten dat u er even geen gebruik van hoeft te maken. Bekijk de verschillende mooie dienbladen die u online kunt kopen, dan maken wij de verzending daarvan snel in orde.

Deel met:

Lees verder | Geplaatst in Dienblad met printen Door Freddy
De leukste Aap Noot Mies-producten ontdekken, voor uzelf of om cadeau te doen? Wij zorgen er met het brede assortiment voor dat u de keuze heeft uit een aantal verschillende producten. Om terug te denken aan de tijd waarin we zelf leerden lezen of om ook de kinderen van nu daar groot mee te brengen.

U heeft online de keuze uit een aantal leuke producten van Aap Noot Mies, die ook goed geschikt zijn om iemand cadeau te doen. Anderen met een kleine of anderen die net als u wel houden van een beetje nostalgie om van na te genieten.

Een mooi puzzelplankje


Bekijk bijvoorbeeld het mooie puzzelplankje. Een prachtige keuze binnen de producten van Aap Noot Mies. Een traditioneel model, zoals we daarmee allemaal hebben leren lezen en op de manier zoals er nog altijd wel eens gebruik van wordt gemaakt.

Denk weer even terug aan de prachtige historie en de manier waarop u zelf uw eerste woorden leerden lezen. Om dat nu over te brengen aan de kinderen of om daar gewoon zelf van te genieten. Het plankje van Aap Noot Mies is goed geschikt als cadeau en ontzettend leuk om zelf te hebben.

Het Aap Noot Mies theeblikje


En niet specifiek op zoek naar het bekende plankje met de woorden om te leren lezen? Uiteraard zijn er ook andere Aap Noot Mies-producten beschikbaar. Bekijk bijvoorbeeld het theeblikje. Een andere keuze binnen de populaire producten, waarmee u een leuk cadeau kunt aanbieden. Of er zelf voor kunt zorgen dat u de thee of de koeken op een nostalgische manier uit kunt delen. Geschikt voor verschillende producten, om daar thuis op allerlei manieren gebruik van te kunnen maken.

Servies en meer van Aap Noot Mies


Online heeft u de keuze uit veel verschillende producten van Aap Noot Mies. Heeft u zin in een beetje nostalgie of wilt u daar vooral handig gebruik van kunnen maken? Ontdek de verschillende keuzes binnen ons brede assortiment. Om zelf gebruik van te maken in uw huishouden of om aan te bieden als een mooi cadeau voor iemand anders. Vaak uit voorraad leverbaar, zodat u alles van Aap Noot Mies binnen 1 - 2 werkdagen in huis heeft.

Deel met:

Lees verder | Geplaatst in Woonaccessoires Door Freddy
Buiten gebruik maken van kaarsen, maar last van de wind die ze regelmatig uitblaast? Een bekend probleem, waar meer mensen last van hebben. Afhankelijk van de windrichting en de kracht kan het soms lastig zijn om de kaarsen aan te steken en die aan te houden.

Gelukkig is er een oplossing: het windlicht. Geschikt voor binnen en voor buiten, om er op meerdere manieren gebruik van te kunnen maken. Mooie lantaarns voor bijvoorbeeld in de tuin, om daarmee meteen de sfeer te verhogen.

Bescherming tegen de wind


Het grote voordeel van een windlicht is dat er sprake is van bescherming tegen de wind. Vaak door middel van een hoge glazen ‘kom’ of omgekeerde ‘stolp’. De wind krijgt geen valt op de vlam onderin, waardoor die ongestoord kan blijven branden.

Tip: kies een windlicht met voldoende steentjes of andere zware materialen onderin. Op die manier loopt u niet het risico dat het geheel om zal waaien.

De windlichten zijn er in allerlei ontwerpen. Wie goed kijkt kan aan het ontwerp alleen al zien dat het een windlicht is. Het gaat dan namelijk om een stevig geheel, waarbij het ontwerp helpt te voorkomen dat de wind er teveel vat op krijgt.

Mooie ontwerpen en lantaarns


Uiteraard zijn er binnen de windlichten allerlei mooie ontwerpen beschikbaar. Waar u online op uw gemak een keuze uit kunt maken en waar wij vervolgens mee aan de slag gaan. De verlichting voor buiten met mooie kaarsen die niet uitwaaien zijn ook een mooie keuze om cadeau te doen. Leuk om iemand mee te verrassen als u daar op bezoek gaat, bijvoorbeeld om ervoor te zorgen dat u die samen meteen aan kunt steken.

Online windlicht kopen


Wilt u online een windlicht kopen? U heeft de keuze uit een breed assortiment met lantaarns en windlichten. De modellen zijn goed geschikt voor zowel binnen als voor buiten, waardoor u er op meerdere manieren gebruik van kunt maken. Het is slim om ze naar binnen te halen als het begint te regenen, maar het kan ook geen kwaad om ze een keer buiten te laten staan als u er toevallig niet aan denkt.

Deel met:

Lees verder | Geplaatst in Tuinstekers en Tuindecoratie Door Freddy
Niets zo sfeervol en warm als een vuurschaal in de tuin: een uitstekende keuze voor het voorjaar en de zomer. Om samen met vrienden van te genieten, als het begint af te koelen in de tuin. Maar, hoe steekt u de vuurschaal op een veilige manier aan? We zetten een aantal handige tips op een rij.

Grote prop van papier


Begin bij voorkeur met een grote prop van papier. Gebruik bijvoorbeeld een oude krant, die goed dienst kan doen als de basis om het vuur te maken. Het papier zal gemakkelijk branden en een aantal grote vlammen geven, waarmee het mogelijk wordt om het eerste hout aan te steken. Het is dan niet nodig om met een lucifer of een aansteker in de buurt van het hout te blijven, tot het zal ontbranden. Probeer een prop te maken die ongeveer een derde van de vuurschaal omvat, zodat er voldoende ruimte is voor het hout om aan te steken.

Droge blokjes hout op elkaar


Het is net voordat u het papier aansteekt verstandig om een aantal droge blokjes hout op elkaar te leggen in de vuurschaal. Door die op te stapelen liggen ze klaar om aangestoken te worden, zodat u aan de slag kunt met het papier.

Zorg ervoor dat het papier zodra het eenmaal brandt de kans heeft om de blokjes aan te steken. Leg ze dichtbij genoeg, zodat het vuur over kan slaan. Zodra de blokjes eenmaal beginnen te branden heeft u meer tijd om het vuur op te gaan bouwen, waardoor u op de goede weg bent om veilig te genieten van de vuurschaal.

Aanmaakblokjes aansteken en hout opstapelen


Eventueel kunt u bij de kleine blokjes met hout ook een paar aanmaakblokjes gebruiken, waardoor het gemakkelijker wordt om het vuur op te bouwen. Zodra dit lukt kunt u er meer hout op gaan stapelen. De grotere blokken hout hebben meer tijd nodig om te gaan branden, maar zullen het vervolgens ook langer doen. Maak op die manier een afweging tussen grote en kleine blokken, waarbij u het formaat steeds een beetje laat toenemen. Op die manier kunt u de vuurschaal of vuurkorf veilig aansteken, om daar samen met vrienden van te genieten.

Deel met:

Lees verder | Geplaatst in Tuinstekers en Tuindecoratie Door Freddy
Genieten van stijl en warmte, gewoon bij u in de tuin? Dan is een terraskachel een uitstekende keuze. Met maximale warmte en een stijlvol ontwerp, om daar ook van te genieten op de momenten dat u er geen gebruik van maakt.

Bijvoorbeeld in combinatie met een luxe loungeset of bij een paar fijne stoelen in de tuin. Om er ’s avonds voor te zorgen dat u net wat langer kunt blijven zitten. Of gewoon voor de sfeer, op het moment dat u vrienden of de buren heeft uitgenodigd.

Warmte van een stijlvol element


Een terraskachel combineert een paar verschillende elementen. Ten eerste is het een onderdeel dat in de tuin letterlijk voor warmte zorgt. Dankzij het verbranden van houtblokken, waardoor er een warm vuur ontstaat. Op die manier is het in de tuin snel warm, om daar samen van te kunnen genieten.

En tegelijkertijd zorgt de terraskachel die u kunt kopen ervoor dat u kunt rekenen op een stijlvol geheel. Dat ook mooi is op de momenten dat u er geen gebruik van maakt. Van verschillende merken, die heel goed weten hoe ze een mooie kachel voor op het terras moeten ontwerpen.

In diverse ontwerpen en afmetingen


Er zijn allerlei mooie ontwerpen beschikbaar, bijvoorbeeld om de terraskachel netjes af te stemmen op de rest van de materialen in de tuin. Heel robuust en met de kleur van roest. Of in stijlvol zwart, met een hoog model om de ruimtelijkheid van de tuin te benadrukken.

Bekijk de verschillende modellen in diverse afmetingen, waardoor de terraskachels tevens beschikbaar zijn in verschillende prijscategorieën. Heel voordelig en voor ieder budget, of een groter model waar u met meer mensen veel plezier van kunt hebben.

Online mooie terraskachel kopen


Wilt u online een mooie terraskachel kopen? Wij zorgen ervoor dat u de keuze heeft uit een aantal verschillende modellen. Groot genoeg om er veel hout in te branden of juist een kleiner exemplaar dat u ook in de kleinere tuin goed kwijt kunt.

Bekijk online de terraskachels die er beschikbaar zijn, zodat u die op uw gemak met elkaar kunt vergelijken. En heeft u daar vragen over? Wij gaan er graag voor u mee aan de slag, of maken de verzending voor u in orde.

Deel met:

Tags:

Lees verder | Geplaatst in Tuinstekers en Tuindecoratie Door Freddy

Brievenbus


Een brievenbus is meer dan zomaar een postgleuf, vooral als u gebruik maakt van een van de mooie modellen. Als staande brievenbus of gewoon hangend aan de wand, in een van de mooie materialen. Bijvoorbeeld in RVS, van Esschert Design of een van de andere merken. Een mooie keuze, om meer uit te stralen dan met een standaard model in de deur.

Staande brievenbus of een hangend model


We onderscheiden twee soorten ‘andere’ brievenbussen, ten opzichte van de standaard gleuf in de voordeur:

▪ Staande brievenbus
▪ Hangende brievenbus

De beide modellen zijn online verkrijgbaar en dragen op een mooie manier bij aan de uitstraling. Van de gevel en van heel de woning, dankzij de bijzondere ontwerpen die er beschikbaar zijn. Om de post in te laten bezorgen. En om die op de traditionele manier ’s morgens vroeg uit de bus te halen. Of om er aan het eind van de dag nog even in te kijken.

In RVS en andere materialen


Uiteraard is het verstandig om bij de aanschaf van een brievenbus rekening te houden met de materialen die er beschikbaar zijn. RVS is bijvoorbeeld een goede keuze, net als de andere metalen. Vaak voorzien van poedercoating of een andere manier van verven. Om de brievenbus groen of zwart te maken. Of om die op een bijzondere manier van een opvallend ontwerp te voorzien. Wij maken u de keuze graag gemakkelijk, dankzij een breed online assortiment met de verschillende modellen die er beschikbaar zijn. Altijd in goede kwaliteit, dankzij het gebruik van RVS en andere hoogwaardige materialen.

Online brievenbus kopen: uitgebreid aanbod


Online op zoek naar een brievenbus? Bekijk de staande en de hangende modellen, waarmee u kiest voor meer dan zomaar een postgleuf in de deur. Voor een brievenbus die u neer kunt zetten of aan de wand kunt hangen. En waarmee u er bovendien voor zorgt dat er geen tochtgat naar de rest van de gang en de woning ontstaat. Ontdek online onze brievenbussen . En heeft u vragen? Neem contact op voor meer informatie.

Deel met:

Lees verder | Geplaatst in Woonaccessoires Door Freddy
Buitenverlichting is heel praktisch, want die zorgt ervoor dat het goed duidelijk is waar het tuinpad loopt. En waar zich het terras bevindt om ’s avonds gezellig bij elkaar te zitten. En wat is er bij de laatste leuker dan mooie verlichting in kleur? Met name in de tuin brengen steeds meer mensen kleur aan. Door middel van mooie planten of de decoratie van een veranda. En dat kan nu ook met lampen in allerlei kleuren. Voor een heel vrolijk geheel of sfeervolle tuinverlichting.

In groen of in blauw


Benieuwd naar de mogelijkheden? Er bestaat bijvoorbeeld buitenverlichting in groen en in blauw. Twee mooie keuzes, op basis van verschillende lampen die geschikt zijn voor in de tuin.

Als een groene paddenstoel die het goed doet langs het pad. Of als een soort lampion, die op andere plaatsen in de tuin een goede keuze vormt. Wat dat betreft kunt u er meerdere kanten mee op, afhankelijk van de indeling van de tuin. En de manier waarop u graag verlichting aan wilt brengen, in de kleuren die er beschikbaar zijn.

Het is op die manier de moeite waard om onze tuinverlichting in kleur te bekijken. Voor buitenverlichting die op een mooie manier bijdraagt aan het praktisch gebruik van de tuin. En die er ondertussen voor zorgt dat er een heerlijke sfeer ontstaat. De buitenverlichting in kleur is een ware verrijking voor de tuin. Dankzij de verlichting en dankzij de kleuren, voor een 2-in-1 oplossing die steeds meer mensen aan weet te spreken. Beschikbaar in verschillende designs, voor een meer strakke inrichting van de tuin of juist een heel landelijk karakter.

Kleurrijke buitenverlichting kopen


Benieuwd naar de buitenverlichting in kleur en daarvoor op zoek naar mooie nieuwe lampen? Bekijk online ons assortiment met verlichting voor buiten, om daar op uw gemak een keuze uit te maken.

We hebben veel van de lampen voor u op voorraad, waardoor we uw bestelling meteen in orde kunnen maken. Dat betekent dat we de lampen snel naar u kunnen verzenden, zodat u die binnen 1 - 2 dagen in de tuin kunt plaatsen. Voor sfeervolle verlichting in kleur, die ondertussen ook heel praktisch werkt.

Deel met:

Lees verder | Geplaatst in Buitenverlichting Door Freddy
Er is niets zo lekker als de juiste geur om fris mee te ontwaken. En er is niets zo ontspannend als dineren met een warme en volle geur, die anderen uitnodigt om gezellig langs te komen. Onze oliebranders zorgen voor een heerlijk warme en sfeervolle winter en brengen u eenvoudig in de juiste stemming.

Tip: gebruik de oliebranders zelf om de gewenste sfeer te creëren. Of doe ze cadeau, om anderen daar op een leuke manier mee te verrassen.

De ideale geur voor ieder moment


Geur heeft een heel bijzondere invloed op ons. En op ons brein, dankzij de directe verbinding die er bestaat. Anders dan bij wat we zien en wat we horen is er geen sprake van een rationaliserende laag. Geur heeft direct invloed op onze stemming en op hoe we ons voelen.

Dat weten slimme marketeers, waardoor luxe winkels, restaurants en hotels altijd op de juiste manier ruiken. En daar kunt u nu ook zelf voor zorgen, met de verschillende leuke oliebranders die er beschikbaar zijn.

Jasmijn, patchouli, vanille en meer


Zorg er met jasmijn bijvoorbeeld voor dat u op zondagmorgen heerlijk fris wakker kunt worden. Met de juiste geur om nog even te blijven liggen en daarna vol energie de nieuwe dag tegemoet te gaan. Of met patchoeli dat zorgt voor een meer warme geur, die er ’s avonds bij het diner voor zorgt dat jullie gezellig samen kunnen eten.

En op die manier zijn vanille en een aantal andere geuren beschikbaar. Voor de verschillende stemmingen, eenvoudig op te wekken door de oliebrander aan te steken. Die er in de kamer snel voor zorgt dat er een heerlijke geur ontstaat, voor de stemming die u voor ogen heeft.

Oliebrander kopen: online assortiment


Een oliebrander kopen? Dat kan eenvoudig online, u heeft de keuze uit verschillende modellen. Goed van kwaliteit en in diverse ontwerpen, om die mooi af te stemmen op de rest van het interieur. En uiteraard in combinatie met de verschillende geuren in de vorm van een olie. En heeft u vragen over de oliebranders of de geuren die er beschikbaar zijn? Neem contact op voor meer informatie, we horen graag van u.

Deel met:

Lees verder | Geplaatst in Oliebranders en geurolie Door Freddy
Er voelt niets zo heerlijk warm als het verleden. Even terug in de tijd, toen alles nog beter was. En warmer bovendien, dankzij de pure materialen en de aandacht die fabrikanten daar nog voor hadden. Voor een mooi product voor onder de douche, waarbij alles tot in detail lijkt te kloppen. Om zelf weer even van te kunnen genieten of als mooie keuze voor een origineel cadeau.

De warmte van weleer


Op zoek naar die warmte van weleer en benieuwd naar de cadeaus die er beschikbaar zijn? Bekijk dan bijvoorbeeld de zeepbolhouder. In chroom en alleen daardoor al een prachtige keuze. Gecombineerd met een gele zeepbol en natuurlijk een mooie geschenkverpakking, waardoor alle elementen elkaar versterken.

Het uitpakken op zich is al een feestelijk moment, nog los van de verrassing met de mooie zeepbolhouder. Pure nostalgie in een mooie verpakking, gecombineerd met een gele zeepbol. Dat is de historie en nostalgie op z’n mooist, waardoor de ontvanger geniet van een heerlijk cadeau dat warmte biedt en zorgt voor een fijn genietmoment.

Genieten onder de douche


Om te genieten onder de douche, dankzij de heerlijke geuren van de zeepbol. Op te bergen in de handige zeepbolhouder, waarmee het een mooie keuze is die op een heel handige manier van pas komt. Om uzelf op een leuke manier mee te verrassen of om er hiermee voor te zorgen dat u iemand anders in het zonnetje kunt zetten. Het ideale cadeau en een mooie keuze voor pure kwaliteit. Dankzij de nostalgie die warmte uitstraalt, waarmee de zeepbolhouder altijd goed in de smaak valt.

Zeepbolhouder en zeepbol kopen: het ideale cadeau


Een zeepbolhouder en een zeepbol kopen? De combinatie daarvan is het ideale cadeau, om mee terug in de tijd te kunnen. Bekijk onze categorie met zeephouders en zeepbollen, om daar online een keuze uit te kunnen maken.

En vragen over de zeepbolhouder of een van de andere producten bij ons uit het brede assortiment met leuke cadeaus? Neem contact met ons op, dan vertellen we u er graag meer over.

Deel met:

Tags:

Lees verder | Geplaatst in Woonaccessoires Door Freddy
Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Register Forgot?


Omhoog