Gratis verzending vanaf € 50,- (NL,BE,DE & FR)                             Op voorraad: Voor 14.00 besteld 1-2 werkdagen in huis                             √ 14 kalenderdagen retourrecht                            Onafhankelijke klantenbeoordeling door Kiyoh

 
Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Wandbord bestellen


Genieten van de helden van weleer en koestert u warme gevoelens bij merken zoals Harley Davidson, Coca Cola en Vespa? Geniet van mooie nostalgische kunst aan de muur. Nostalgic Art voor in en om het huis. Leuk om cadeau te doen en minstens zo leuk om zelf van te genieten.

Wij zetten drie voorbeelden van Nostalgic Art voor u op een rij. Om mentaal even terug in de tijd te reizen. Naar het warme vroeger toen alles beter was. Met een duidelijke wandklok, een thermometer die gezien mag worden of een tinnen wandbord om weg te blijven dromen bij een scooter die nog altijd het straatbeeld beheerst.

Drie voorbeelden van nostalgische kunst


Benieuwd naar onze voorbeelden? Ontdek deze drie vormen van nostalgische kunst:

▪ Tinnen wandbord met een Vespa uit 1955
▪ Harley Davidson thermometer
▪ Retro-wandklok van Coca Cola


Tinnen wandbord met een Vespa uit 1955


Wie heeft er niet ooit opgereden en is toen meteen verliefd geworden? Al bij de introductie van de Vespa in 1955 was duidelijk dat dit een merk en een scooter was om te blijven. En zo geschiedde, omdat we er ook vandaag de dag nog veel gebruik van maken.

De Vespa is er sinds 1955 en dit tinnen wandbord laat ons er op een mooie manier aan terugdenken. Aan de introductie en de nieuwe manier van vervoer, die we tot op dat moment niet kenden. Niet zo stijlvol en ontwikkeld, iets dat vandaag de dag nog altijd heel goed bij ons past.

Het is een mooie verschijning aan de muur. Goed geschikt om zelf op te hangen als Nostalgic Art en daarnaast natuurlijk heel leuk om cadeau te doen. Om iemand anders mee te verrassen, zoals een liefhebber of een eigenaar van een van de scooters. Van nu of van vroeger, omdat het ontwerp door de decennia heen eigenlijk verrassend veel op het origineel is blijven lijken.

Harley Davidson thermometer


Op zoek naar een mooie thermometer, om terug te denken aan de tijden van weleer? Deze Harley Davidson thermometer is dan een uitstekende keuze. Het is de ultieme thermometer voor in een mancave, net als voor buiten in de tuin. Of binnen in de garage, bijvoorbeeld als u daar een mooie motor heeft staan.

De thermometer geeft netjes de temperatuur aan, maar doet natuurlijk veel meer dan dat. Het is Nostalgic Art ten voeten uit, om terug te denken aan de mooie tijden waarin dit merk zich voor het eerst liet zien. En aan de tijd waarin mannen niet zonder zo’n mooie motor wilden, om te laten zien wie zij waren. Bovendien is het merk natuurlijk nog altijd actueel, deels door de warme gevoelens die we hebben bij de eerste jaren daarvan.

De thermometer ziet er prachtig uit, geeft de temperatuur aan en zorgt voor een geweldige verschijning in de garage en op allerlei andere plekken. Ontdek dit stukje nostalgische kunst om dat zelf neer te zetten of om daar iemand anders heel blij mee te kunnen maken.

Retro-wandklok van Coca Cola


Altijd liefhebber geweest van Coca Cola, vooral toen het merk in lang vervlogen tijden voor het eerst op de markt kwam? Het was een letterlijk verfrissing ten opzichte van wat er toen beschikbaar was. En dat is teruggebracht in dit stukje Nostalgic Art, door gebruik te maken van mooi metaal. Een verfrissende keuze aan de muur, die bovendien dienst kan doen als wandklok. Op die manier is het een heel praktische keuze, die er ondertussen geweldig uit zal zien.

Zin in Delicious en Refreshing van Coca Cola? Dan is deze wandklok een uitstekende keuze. Leuk om cadeau te doen en minstens zo leuk om zelf op te hangen. Om het merk op een mooie manier te eren of om zelf iedere keer even terug te denken aan de eerste keer dat je de cola dronk. Uit een blokje of een flesje, waarmee het merk zo iconisch heeft kunnen worden.

Nostalgische kunst kopen: online assortiment


Enthousiast over onze voorbeelden van nostalgische kunst, om op een warme manier terug te denken aan de tijden van weleer? Ontdek daarnaast ook de rest van ons assortiment met Nostalgic Art. Een mooie collectie met items om terug te denken aan vroeger en het interieur op een unieke manier te verrijken. Leuk voor aan de muur of om neer te zetten. Om zelf te bestellen of om iemand anders mee te verrassen, u kunt online de nostalgische kunst bestellen waar u naar op zoek bent.

Deel met:

Lees verder | Geplaatst in Woonaccessoires Door Freddy
Het dienblad is goed geschikt om de koffie mee te serveren. En tegelijkertijd is het dienblad geschikt voor heel ander gebruik, waardoor het een mooi element is in uw interieur.

Benieuwd hoe u met het dienblad voor mooie styling kunt zorgen? We zetten een aantal handige tips op een rij:

▪ Boeken op een dienblad
▪ Stapel een paar dienbladen
▪ Combineer leuke kleuren
▪ Hang een blad op
▪ Serveer de lekkerste koffie

Boeken op een dienblad


Leest u graag boeken? Of vindt u het in ieder geval mooi om er een paar neer te zetten of neer te leggen? Zomaar een stapeltje boeken straalt niet zoveel uit. Het ziet er eerder rommelig uit, waardoor dit over het algemeen geen goed idee is. Toch kan het mooier, door gebruik te maken van een dienblad. Op die manier krijgen zowel de boeken als het dienblad een mooie functie binnen de rest van het interieur.

Leg een dienblad op de koffietafel en stapel er een paar boeken op. Of leg de boeken op de kast met daaronder een dienblad. Het wordt daarmee heel duidelijk dat u de beide elementen er bewust heeft neergelegd, waardoor het niet rommelig over zal komen.

Stapel een paar dienbladen


Geen groot liefhebber van boeken, maar het dienblad wel op een mooie manier neerleggen? Dat kan bijvoorbeeld door een paar dienbladen op elkaar te leggen. Combineer ze op een mooie manier, zowel in de lengte als in de breedte. En let ondertussen op de kleuren van de modellen.

De dienbladen op zich zijn prachtig om te zien, waardoor het een goed idee is om ze op deze manier de aandacht te geven. Een mooie en makkelijke manier om het interieur een unieke uitstraling te geven, terwijl dat ondertussen niet veel hoeft te kosten.

Combineer leuke kleuren


Let er bij de dienbladen en andere elementen voor het interieur op dat de kleuren op een goede manier bij elkaar passen. Daarvoor heeft u in principe twee mogelijkheden:

▪ Kleuren combineren
Het is een goed idee om bepaalde kleuren op meerdere plaatsen in huis terug te laten komen. Heeft de wand een mooie blauwe kleur of is dat de kleur van een grote stoel? Laat het terugkomen in het dienblad. Op die manier ontstaat er een fijne rustige uitstraling, waardoor het interieur er mooier uit komt te zien.

▪ Contrasten aanbrengen
Kies ten opzichte van het blauw van de muur eens voor zwart of voor wit, waardoor er een opvallend contrast kan ontstaan. Maak het niet te ‘hard’, maar durf wel te spelen met de verschillende kleuren. Het contrast zorgt ervoor dat een interieur op een mooie manier tot leven kan komen.

De combinaties van kleuren maken de dienbladen een mooie verschijning, waardoor u er meer mee kunt doen dan alleen de koffie serveren.

Hang een blad op


Op een meer unieke manier aan de slag met een dienblad voor in het interieur? Hang er dan eens één op aan de wand. Niet zo gebruikelijk, en juist om die reden een uitstekend idee. Een opvallende verschijning die veel mensen meteen op zal vallen, om er een statement mee te maken.
,
Tip: geef het dienblad aan de wand bij voorkeur voldoende ruimte. Op die manier krijgt het de uitstraling die het verdient, zodat het dienblad goed op zal vallen.

Serveer de lekkerste koffie


En op een meer traditionele manier gebruik maken van een mooi dienblad? Dan is het natuurlijk mogelijk om daar gewoon de koffie op te serveren. En iets anders natuurlijk, zodat u iedereen lekker iets te drinken kunt geven.

Zorg er met het dienblad voor dat u in één keer alles mee kunt nemen, om daar samen van te genieten. En zet het dienblad op een mooie manier op tafel, zodat iedereen het drinken daar van af kan pakken.

Tip: een poef als bijzettafel? Die geeft veel sfeer, maar het is niet altijd makkelijk om het drinken erop te zetten. Met een mooi blad kan dat wel, omdat deze werkt als de bovenkant van een tafeltje. Een mooie manier om de poef alleen als tafel te gebruiken als u die nodig heeft.

Dienblad kopen: online assortiment


Op zoek naar een mooi exemplaar? U kunt online een dienblad kopen bij ons uit het assortiment. Vergelijk de verschillende mooie modellen. Goed geschikt om de koffie op te serveren en om op een andere manier gebruik van te maken binnen het interieur. Doe online inspiratie op met de verschillende dienbladen die er beschikbaar zijn, om die heel eenvoudig en vlot online te bestellen.

Deel met:

Lees verder | Geplaatst in Woonaccessoires Door Freddy
De deurstopper is een heel handig product voor thuis, om te voorkomen dat deuren dichtgaan of te ver openen. De stopper is wat dat betreft in twee vormen beschikbaar. Het is een handige keuze om te voorkomen dat de deur dicht zal slaan, bijvoorbeeld om even te kunnen ventileren. Op een andere manier kan een stopper voorkomen dat de deur te ver open gaat, waardoor die tegen en wand of een meubel aan zou kunnen komen.

Wij zorgen er met ons assortiment voor dat u het metaal of een ander materiaal kunt gebruiken om de deur voor u open te houden. Een handige keuze, die ervoor zorgt dat de deur open blijft staan. Bijvoorbeeld fijn in het voorjaar en de zomer, als het binnen behoorlijk warm kan worden. U zou dan zelf steeds de deur open kunnen houden, maar daar zit u natuurlijk niet op te wachten. Een stopper voorkomt dat de deur dicht gaat, en voorkomt tegelijkertijd dat de deur dicht zou kunnen slaan.

Voor in de zomer en de winter


Op die manier is de deurstopper voor thuis in het voorjaar en de zomer een heel handige keuze. Leuk voor bij u thuis in een van de mooie ontwerpen, en bovendien goed geschikt als cadeau. Online te bestellen en cadeau et doen, om daar iemand anders blijk mee te kunnen maken.

Tip: gebruik meerdere deurstoppers in huis en stem die mooi op elkaar af. Op die manier is het een praktisch product dat bovendien bijdraagt aan de uitstraling van het interieur.

En benieuwd hoe u er in de winter of de herfst gebruik van kunt maken? Op dat moment kunt u er met de stopper voor zorgen dat de deur een beetje kan ventileren. Heeft de deur de neiging om juist helemaal open of dicht te gaan? Geen probleem, in de beide gevallen kunt u gebruik maken van de stopper.

U kunt de deurstopper plaatsen voor of achter de deur, afhankelijk van de richting die u wilt blokkeren. Op die manier blijft de deur netjes staan zoals u dat graag wilt. Door de stopper ervoor te plaatsen, uiteraard zonder dat de deur daardoor beschadigingen op kan lopen.

Deurstoppers op reis


Recent is er bovendien een nieuwe toepassing bijgekomen. Backpackers en andere reizigers merken soms dat de deur niet op slot kan, terwijl ze zichzelf en hun spullen toch goed willen beschermen. Dan is een stopper voor de deur een goede keuze.

Een aantal van de modellen zal strakker komen te zitten, naarmate de deur harder wordt opengeduwd. Zo’n stopper kan goed voorkomen dat er iemand binnenkomt als u ligt te slapen. Een fijn gevoel, vooral als de deugniet op slot kan en u daar wel graag voor zou zorgen. Houd er aan de andere kant wel rekening mee dat een te zwaar model dan niet zo goed geschikt is.

Uiteraard denken we graag met u mee over de verschillende deurstoppers die er beschikbaar zijn. Om daar thuis gebruik van te maken, om die cadeau te doen of daar mee te kunnen reizen. Een handig en een mooi model, zodat u de deur netjes af kunt stoppen op het moment dat iemand daar gebruik van wil maken. Zoals u ook kunt voorkomen dat de wind er vat op krijgt of dat het juist niet goed lukt om te ventileren. Wat dat betreft zijn er allerlei mogelijkheden om gebruik te maken van een deurstopper, zodat u de deur netjes in de gaten of in bedwang kunt houden.

Deurstopper kopen: diverse modellen


Interesse in een handige stopper, om daarmee te voorkomen dat de deur open of dicht zal gaan? Zoals gezegd heeft u de keuze uit verschillende mooie ontwerpen. Waaronder die met de dieren van de boerderij, zodat u een leuke deurstopper kunt kopen om aan iemand anders cadeau te doen. Of om thuis gebruik van te maken bij de verschillende deuren, zodat er steeds sprake is van één en dezelfde stijl.

En maak anders gebruik van de gietijzeren modellen. Heel degelijk en goed van kwaliteit, om er op een stevige manier gebruik van te kunnen maken. Een uitstekende keuze voor in en om het huis, ook als de deur wat zwaarder is en u die toch goed tegen wilt kunnen houden. Bekijk online de verschillende modellen die er beschikbaar zijn, we helpen u daarmee graag ideeën op te doen. Voor uzelf of als een cadeau voor iemand anders, u heeft de keuze uit verschillende leuke exemplaren om de deur te kunnen stoppen.

Deel met:

Lees verder | Geplaatst in Woonaccessoires Door Freddy
Niets zo mooi als houten wanddecoratie. Maar, op welke manier kunt u daar gebruik van maken? De decoratie kan zorgen voor een aantal mooie dieren op de muur, maar er is daarnaast nog veel meer mogelijk.

Wij zetten een aantal ideeën op een rij voor decoratie aan de wand van hout. De ideale keuze om de kamer mooi te decoreren, zodat u daarmee een stijlvolle keuze maakt:

▪ Hout om de televisie
▪ Open haard in het hout
▪ Een complete wand van hout
▪ Hout achter het bed
▪ Houten wanddecoratie: unieke ontwerpen

Hout om de televisie


De televisie is het gezelligste deel van het huis als die aanstaat, maar hoe is dat als u er geen gebruik van maakt? Een groot zwart scherm in beeld is niet de mooiste keuze, maar dat valt met hout gelukkig goed te veranderen.

Gebruik hout om de televisie heen. Op die manier combineert u hout met zwart, voor een nette verschijning die ook gezien mag worden op het moment dat u niet naar de TV kijkt. Het is bijna de moeite waard om de programma’s de volgende keer op een mobiel apparaat te kijken, zodat u daar de televisie niet meer voor hoeft te gebruiken. Een mooie toepassing van houten wanddecoratie, om daarmee de kamer op een bijzondere manier in te richten.

Open haard in het hout


De open haard draait in de basis om hout, waardoor het een uitstekend idee is om daar ook buiten de haard mee te werken. Door de open haard in te bouwen met hout kunt u de wanddecoratie op een bijzonder geslaagde manier gebruiken.

Tip: gebruik hetzelfde hout als in de open haard. Op die manier krijgt die een veel groter effect, omdat de hele wand onderdeel uit lijkt te maken van de haard.

Zorg er rondom de open haard wel voor dat u gebruik maakt van hout en andere materialen die bestand zijn tegen de hoge temperaturen. Op die manier voorkomt u problemen, terwijl de wanddecoratie van hout bijdraagt aan de warme sfeer in de kamer.

Een complete wand van hout


Geen televisie aan de wand en ook geen open haard, maar wel gebruik maken van de houten wanddecoratie? Het is een uitstekend idee om een van de wanden in de kamer een bijzondere kleur of uitstraling te geven. En wat is er dan beter geschikt dan hout? Zorg voor een mooie kleur op de muur, die bovendien karakter en warmte uitstraalt.

Tip: gebruik houten latten in de breedte of de lengte, om de breedte of de lengte van de kamer te benadrukken. De houten wanddecoratie kan de ruimte op die manier langer of breder laten lijken, net als hoger. Door slim met het hout te spelen zorgt u er eenvoudig voor dat de decoratie meerdere doelen kan dienen, zodat u daar een uitstekende keuze mee maakt.

Hout achter het bed


Zoals u het hout in de woonkamer kunt gebruiken kunt u dat ook doen in de slaapkamer. Met name de wand achter het bed is goed geschikt voor de houten wanddecoratie. U zorgt er daarmee voor dat u de slaapkamer als geheel op een warme manier kunt vormgeven, dankzij het gebruik van dit bijzondere materiaal.

Tip: gebruik mooie lampjes op het hout, die omhoog en omlaag schijnen. Op die manier krijgt het bed een heel bijzondere uitstraling, waar de houten wanddecoratie een bijzondere rol in speelt.

Staat in de kamer ook een schouw of een andere mooie kast? Probeer het hout daarin terug te laten komen. Of stem de houten wanddecoratie af op het gebruik van hout op een ander punt in de slaapkamer. Op die manier ontstaat er een eenheid, waardoor de slaapkamer als geheel meer rust uit zal stralen. Een mooie keuze om de kamer met hout te decoreren, zodat u daar volledig tot rust kunt komen en helemaal kunt ontspannen.

Houten wanddecoratie: unieke ontwerpen


Tenslotte kunt u gebruik maken van de mooie houten wanddecoratie als ware kunstwerken. U heeft de keuze uit een breed assortiment. De kunstwerken hebben reliëf, waardoor ze op een mooie manier tot leven zullen komen aan de muur.

De houten wanddecoratie aan de muur zorgt er zowel met de kleuren, het materiaal als de warmte die het uitstraalt voor dat er een bijzondere sfeer ontstaat. Geschikt voor in de woonkamer en in de slaapkamer, net als in de keuken of een andere ruimte. De decoratie van hout is goed geschikt voor bij u thuis en vormt ook een leuk cadeau om anderen mee te verrassen. Wij helpen u graag inspiratie op te doen met ons uitgebreide assortiment, zodat u daar een keuze uit kunt maken.

Deel met:

Lees verder | Geplaatst in Houten wanddecoratie Door Freddy
Er is weinig zó bekend geworden als de combinatie Aap, Noot, Mies. Het is dé lesmethode waarmee generaties zijn opgegroeid en hebben leren lezen. En sterker nog, maar liefst 95 procent van alle inwoners van Nederland kent het en weet wat het is.

Aap Noot Mies is uitstekend geschikt voor mooi servies, om daarmee terug te denken aan de goede oude tijd. Het is voor veel mensen een mooie vorm van nostalgie, om terug te denken aan een periode waarin alles een stuk gemoedelijker leek. Rustiger en zonder de haast van vandaag de dag. Met mooie borden en mooie schalen, die er gelukkig ook vandaag nog zijn.

Ontdek bij ons in de webshop de mooie producten van Aap Noot Mies en denk op die manier weer even terug aan de tijd van toen. Of doe het iemand anders cadeau, die er misschien zelf nog mee heeft leren lezen. Dat is nu namelijk niet meer het geval, maar ook de meeste kinderen weten nog heel goed wat het is en zouden er dus goed gebruik van kunnen maken.

Generaties leerden ermee lezen


De ene na de andere generatie leerde lezen met Aap Noot Mies. Het was dé manier om de eerste woordjes onder de knie te krijgen, zoals dat later gebeurde in groep 3. De kinderen hadden de kleuterklassen gehad en gingen aan de slag met een lesmethode. Ze leerden de letters van het alfabet goed uit te spreken en die zelf ook op te gaan schrijven. Veel mensen kunnen Aap Noot Mies zonder problemen afmaken, waarmee ze laten zien dat het een geweldige indruk op ze heeft gemaakt.

Zowel dertigers, veertigers als vijftigers en ook zestigers zijn er over het algemeen mee opgegroeid. Die laatste twee generaties kunnen Aap Noot Mies over het algemeen nog goed opzeggen. Zij kennen het leesplankje nog, waarbij de aap in de dakgoot zit. Teun probeerde de aap eruit te krijgen, terwijl het hele dorp toekeek. Inclusief poes Mies. Namen waardoor er bij veel mensen weer een belletje gaat rinkelen, zodat ze terug denken aan de mooie tijd waarin ze zelf de eerste lessen kregen om te leren lezen en schrijven.

Autochtonen en allochtonen


Het is opvallend dat zowel autochtonen als mensen met een migratieachtergrond heel goed op de hoogte zijn van het leesplankje. Ook mensen met een Marokkaanse of Turkse achtergrond zijn er in veel gevallen mee opgegroeid, of hebben er gaandeweg mee te maken gekregen. Het leesplankje heeft velen van hen geholpen om de Nederlandse taal goed onder de knie te krijgen.

Daardoor is het gelukt om 95 procent van de mensen kennis te laten maken met Aap Noot Mies, waardoor het nog altijd een populaire methode is. En een leuk thema voor allerlei accessoires voor thuis. Goed geschikt als een mooi servies en voor allerlei andere producten, die u natuurlijk online kunt bestellen. Ontdek de mooie borden en bekers, net als de glazen en de andere producten die er beschikbaar zijn. Stuk voor stuk mooie aankopen, voor uzelf of om aan iemand anders cadeau te doen.

Sinds 1937 in de klas


De geschiedenis van Aap Noot Mies gaat terug tot in 1937, toen er al beelden werden gemaakt van het leesplankje in Den Haag. Het zijn de oudste beelden die we kennen van het plankje, wat aangeeft dat we daar al tientallen jaren gebruik van maken.

De leerlingen schrijven de woorden op die de leraar op het bord aanwijst. Het laat goed zien hoe generaties lang er in de praktijk mee werkten, om het lezen en schrijven goed onder de knie te krijgen. De methode is inmiddels wel een beetje veranderd, vooral omdat er vanaf het begin al over gemopperd werd. Toch is Aap Noot Mies uitgegroeid tot een onderdeel van de Nederlandse cultuur, waardoor dit vandaag de dag niet meer weg te denken is.

Leuk servies van Aap Noot Mies


Wij houden die traditie en bekende namen graag in ere, bijvoorbeeld met de producten die er beschikbaar zijn. Om een mooi en compleet servies samen te stellen of om een van de spullen te bestellen als een cadeau voor iemand anders.

Het servies van Aap Noot Mies is uitstekend geschikt om cadeau te doen aan iemand anders of om dat zelf te bestellen. U heeft de keuze uit een breed assortiment, waarmee we er graag voor zorgen dat u op uw gemak inspiratie op kunt doen. Ontdek de verschillende leuke producten, die u zelf op of in de kast kunt zetten en waar u iemand anders op een leuke manier mee kunt verrassen.

Deel met:

Tags:

Lees verder | Geplaatst in Woonaccessoires Door Freddy
Het windlicht is geschikt voor binnen en buiten en daarmee een geweldig accessoire voor in en om het huis. En heeft u de smaak te pakken? Dan is ook een lantaarn een geweldige keuze, bijvoorbeeld in combinatie met een lichtslinger.

Zorg er op die manier voor dat u de tuin heel leuk kunt versieren in de winter, terwijl u daar in de zomer op een heel sfeervolle manier gebruik van kunt maken. Met de warmte van een lantaarn in de buurt, zoals u binnen mooi gebruik kunt maken van een windlicht. En met een lichtslinger door de tuin, die helpt om de mooiste elementen met elkaar te verbinden.

Hang de slinger op aan het huis en naar het tuinhuis toe, of langs de schutting. Plaats een lantaarn bij een boom om die een beetje uit te lichten en gebruik de verlichting om de nadruk te leggen op de mooiste elementen in de tuin. Het zijn zomaar een paar tips, waarmee onze klanten ervoor zorgen dat ze hun tuin op een heel sierlijke en sfeervolle manier inrichten.

Sierlijk in de winter


Niets zo leuk als lantaarns en een lichtslinger in de tuin, zelfs als u daar niet in kunt zitten. Tijdens de winterperiode kijkt u waarschijnlijk uit op de tuin, waardoor die wel wat sierlijke elementen kan gebruiken. Zorg er op die manier voor dat u vanuit het huis naar de tuin kunt kijken, als een mooi schilderij dat u aan de muur heeft hangen.

En bijkomend voordeel, de tuin oogt meteen een stuk vriendelijker en veiliger. U kunt zien wat er aan de hand is, vooral als u een paar lantaarns combineert en een lichtslinger gebruikt om die van links naar rechts te bevestigen. Op die manier komt er veel meer licht bij, zonder dat de tuin het sierlijke karakter zal verliezen. Met name in de winter is dat prettig, omdat het vroeg donker wordt en u vanaf dat moment niet meer zou kunnen zien wat er in de tuin gebeurt.

Sfeervol in de zomer


En begint het voorjaar aan te breken of is het inmiddels alweer bijna zomer? Dan is er niets zo fijn als sfeervolle verlichting. De lantaarn is dan uitstekend geschikt, niet in de laatste plaats dankzij het mooie gele licht van een kaarsje.

Tip: kies een lichtslinger met een mooie gelige kleur. Of gebruik zelfs meerdere kleuren, waardoor er automatisch een sfeervol geheel ontstaat. Een leuke keuze voor in de tuin, om daar een feestje te vieren en samen te genieten van een mooie en zwoele avond.

Een lantaarn en een lichtslinger maken de tuin tot een heerlijk sfeervolle ruimte. Op die manier is de verlichting goed geschikt voor in de zomer en de winter, om er heel het jaar door op een mooie wijze gebruik van te kunnen maken. De lantaarns kunnen gewoon buiten blijven hangen en zorgen er zelfs overdag voor dat u iets moois heeft om naar te kijken.

Lantaarn met een lichtslinger


En wilt u het helemaal goed doen? Als u gebruik maakt van kleinere lantaarns laten die zich zelfs goed combineren met een lichtslinger. Gebruik een slinger om een paar leuke bollen op te hangen, net als kleine lantaarns. Die kunnen wiegen in de wind, waardoor ze zorgen voor zowel de verlichting als een beetje beweging in de tuin.

Het laat goed zien dat u meerdere kanten op kunt met zowel de lichtslingers als met de lantaarns en de andere producten. Ontdek op die manier leuke creatieve mogelijkheden om de tuin te versieren. Eenvoudig online verkrijgbaar, zodat u er op een voordelige manier gebruik van kunt maken om de tuin tot een bijzondere keuze te maken.

Windlicht op tafel


Een mooie aanvulling op zowel de slingers als de lantaarns zijn de windlichten. Die zijn goed geschikt voor op tafel. De glazen bollen voorkomen dat de wind vat krijgt op de kaarsjes die u erin plaatst. Dat zal binnen niet snel het geval zijn, maar voorkomt vooral buiten dat het kaarsje makkelijk uit gaat.

Online heeft u de keuze uit een groot aantal windlichten. Zorg er daarmee voor dat u een mooie combinatie maakt met de slingers of de lantaarns. Of doe inspiratie op met wat er beschikbaar is, zodat u meer ideeën op kunt doen voor in de tuin.

En heeft u vragen over de verschillende soorten verlichting om in de tuin gebruik van te maken? Neem contact met ons op, dan vertellen we u graag meer over de mooie producten en hoe u die in de tuin kunt gebruiken.

Deel met:

Lees verder | Geplaatst in Tuinstekers en Tuindecoratie Door Freddy
Een vuurschaal kopen en het vuur met minder rook aansteken? Wel zo vriendelijk naar de buren toe en handig om zelf niet in de rook te zitten. Een vuur in de tuin is namelijk hartstikke gezellig, maar kan ook eenvoudig leiden tot erg veel rook.

Een vuurschaal zorgt voor een heerlijke sfeer om met vrienden van te genieten. En om het ook naar de buren toe leuk te houden kunt u een paar handige tips toepassen, die zorgen voor minder rook.

Vuur met minder rook in de vuurschaal


Een vuurschaal biedt warmte en gezelligheid. U zou de buren iedere keer uit kunnen nodigen om de overlast van rook te voorkomen. Makkelijker is het om zelf een paar handige tips toe te passen, zodat het vuur van zichzelf minder zal roken:

▪ Zorg voor voldoende warmte van het vuur

▪ Bouw een tipi: voldoende zuurstof

Voldoende warmte van het vuur


Een warmer vuur rookt minder. Het is daarom belangrijk om gebruik te maken van echt goed gedroogd hout. Dat is hout dat een paar jaar heeft liggen drogen, zodat er zo min mogelijk vocht in over is. Houd er bovendien rekening mee dat pallethout vurenhout warmer wordt dan veel andere houtsoorten. Die hogere temperaturen zijn een goed idee, omdat er op die manier weinig rook zal ontstaan.

Toch is het over het algemeen slimmer om gebruik te maken van hout van de eik of hout van de beuk. Door dat hout 1 tot 2 jaar te laten drogen ontstaat er een goede basis voor in de vuurschaal. Het hout heeft een trage verbranding, waardoor het makkelijker is om een mooi vuur te bouwen en dat vervolgens ook zo te houden. Bovendien zal het hout een gelijkmatige warmte geven en heeft u minder last van spatten dan bij andere houtsoorten.

Het hout van de eik of de beuk is in aanschaf soms wat duurder. Toch hoeft dat niet te betekenen dat ook het vuur dat u brandt in de vuurschaal duurder wordt. Als het hout langer blijft branden verdient u de hogere bedragen die u betaalt namelijk makkelijk terug. Op die manier kan het zeer de moeite waard zijn om wat duurder hout te kopen, waarmee u er vervolgens voor zorgt dat u er langer plezier van heeft. De kosten van het vuur nemen dan juist af, terwijl u er bovendien voor kunt zorgen dat er minder sprake is van rook. Op die manier houdt u ook de buren makkelijker te vriend, omdat zij geen last zullen hebben van de momenten waarop u gebruik maakt van de vuurschaal.

Bouw een tipi: voldoende zuurstof


Wilt u voorkomen dat de vuurschaal leidt tot te veel rook? Dan is het bovendien verstandig om het hout neer te zetten in de vorm van een tipi. Zet de blokken tegen elkaar aan en zorg ervoor dat er voldoende ruimte onder ontstaat.

Die ruimte onder de blokken is heel belangrijk voor het vuur. Een vuur zal namelijk meer gaan roken op het moment dat er sprake is van te weinig zuurstof. Is er juist voldoende zuurstof beschikbaar? Dan zal er minder rook ontstaan, waardoor het vuur beter zal branden. Er komt minder rook vrij, terwijl u kunt genieten van een mooier en hoger vuur in de vuurschaal. Dat betekent dat u kunt rekenen op veel warmte, wat de beperking van de rook ook weer ten goede komt. De verschillende factoren kunnen elkaar versterken, zodat u er eenvoudig voor zorgt dat u een mooi vuur maakt waar ook de buren geen last van zullen hebben.

Zorg er tijdens het vuur voor dat de blokken mooi tegen elkaar aan blijven staan. En raken de blokken opgebrand? Het is verstandig om het hout regelmatig te herschikken, bijvoorbeeld als u er nieuwe blokken bij wilt plaatsen. Zorg er in de vuurschaal voor dat er steeds sprake is van een tipi. Zolang er voldoende zuurstof onder de blokken blijft komen zal het vuur niet te veel gaan roken. Op die manier geniet u zelf van een aangenaam vuur in de tuin, met de vuurschaal die u online bij ons kunt kopen.

Vuurschaal kopen: uitgebreid assortiment


Een vuurschaal kopen en er daarmee voor zorgen dat er een vuur ontstaat dat niet te veel zal roken? Dat hangt niet af van het type schaal dat u gebruikt, maar vooral van de manier waarop u het vuur stookt.

Wat dat betreft kunt u online een keuze maken uit de verschillende mooie vuurschalen die er beschikbaar zijn. En vergelijk ze met de vuurkorven, waarvoor in principe hetzelfde geldt. Bekijk de korven en de vuurschalen, om daar een mooi warm vuur met voldoende zuurstof in te maken.

Deel met:

Lees verder | Geplaatst in Tuinstekers en Tuindecoratie Door Freddy
Een terraskachel kopen, of twijfelt u ten opzichte van een buitenhaard? Er zijn mensen die de twee onterecht door elkaar heen gebruiken. Er is namelijk een groot verschil tussen de beiden, ook al valt dat er aan de buitenkant niet altijd meteen aan af te zien.

Koopt u bijvoorbeeld een Esschert Design terraskachel? Dan werkt deze heel anders dan een buitenhaard. Er is sprake van een gesloten deurtje voor de verbranding. Als het gevolg daarvan zal de verbranding meer efficiënt zijn, kunt u rekenen op meer warmte en heeft u tegelijkertijd minder last van rook. Het zijn een paar belangrijke voordelen van een terraskachel, waardoor het de moeite waard is om die te verkiezen boven een buitenhaard.

Gesloten deurtje: efficiënte verbranding


Het sluiten van het deurtje bij een terraskachel is belangrijk, omdat de verbranding op die manier veel efficiënter zal zijn. Het deurtje is geplaatst om er hout in te kunnen plaatsen. Zodra u dat aansteekt is het niet meer nodig om het deurtje open te houden. En sterker nog, het is voor de verbranding beter om die op dat moment te sluiten.

Bij een buitenhaard heeft u die mogelijkheid niet. Er is sprake van een open gedeelte om het hout te plaatsen. Dat is makkelijk, maar leidt er ook toe dat er zuurstof vanaf de zijkant aangevoerd kan worden. Vooral op het moment dat het een beetje begint te waaien kan de aanvoer sterk variëren. Het ene moment is er veel zuurstof beschikbaar, terwijl die daarna weer wegvalt. Dat komt de efficiëntie van de verbranding niet ten goede.

Een terraskachel is op die manier een betere keuze dan een buitenhaard. De kachel met een gesloten deurtje zal op een meer stabiele manier branden. En door het deurtje te sluiten heeft u er bovendien veel minder omkijken naar, omdat er gelukkig niet zo snel iets kan gebeuren.

Meer warmte uit een houtkachel


Die efficiënte verbranding door de terraskachel zorgt er bovendien voor dat er meer warmte ontstaat. Op die manier is een houtkachel een fijne keuze, op het moment dat het buiten wat kouder begint te worden. Een buitenhaard geeft uiteraard ook warmte, maar moet de open structuur compenseren. Als het gevolg daarvan gaat er meer warmte verloren, waardoor het minder goed mogelijk is om daar met elkaar gebruik van te maken. Bovendien is een haard vaak vanaf één kant het mooist, waardoor het lastig is om er aan de andere kant bij te gaan zitten.

Een terraskachel is dan een goede keuze, omdat het goed mogelijk is om daar met meerdere personen omheen te gaan zitten. Er komt naar alle kanten toe warmte vanaf. De verwarming zorgt ervoor dat het goed mogelijk is om lekker laat buiten te blijven zitten, zelfs als het eigen te koud wordt om nog veel naar buiten te gaan.

Minder last van rook


De terraskachel zorgt er verder voor dat u minder last zal hebben van rookontwikkeling. Door het deurtje te sluiten kan de rook alleen naar boven toe. Als u een model kiest dat hoger is dan uzelf als u gaat zitten betekent dit dat u geen last zal hebben van de rook. De rook stijgt boven u uit en kiest dan z’n weg. Op die manier werkt een kachel vaak fijner dan een open haard. Die kan er immers ook naar de zijkant toe voor zorgen dat er rook kan ontstaan, waardoor u daar wel last van kunt krijgen.

Dankzij de efficiënte verbranding zal de terraskachel überhaupt leiden tot minder rookontwikkeling, waardoor het zelfs niet erg zou zijn als de rook wel een keer uw kant op zou komen. Er is sprake van een meer nette verbranding, zodat ook buren en anderen die in de buurt wonen er over het algemeen minder last van zullen hebben.

Terraskachels: uitgebreid assortiment


Wat dat betreft heeft de terraskachel een aantal interessante voordelen te bieden, vooral ten opzichte van de buitenhaard waar u gebruik van kunt maken. Het is in ieder geval verstandig om de twee goed uit elkaar te houden, omdat ze op een andere manier in elkaar zitten. Vergelijk de buitenhaard met een terraskachel en maak op die manier een keuze, bijvoorbeeld aan de hand van de bovenstaande voordelen.

En wordt het voor u een terraskachel? Online heeft u de keuze uit een breed assortiment. Vergelijk de verschillende modellen, om daarmee zelf in de tuin te kunnen zitten of daar iemand anders mee te kunnen verrassen. U heeft de keuze uit diverse modellen, altijd op basis van hoge kwaliteit en natuurlijk voor een scherpe online prijs.

Deel met:

Lees verder | Geplaatst in Tuinstekers en Tuindecoratie Door Freddy
Een brievenbus kopen en daarvoor op zoek naar een mooi en bijzonder model? Een bus met een rood vlaggetje is dan een uitstekende keuze. Typisch naar het Amerikaanse model, dat een heel handig extraatje blijkt te bieden.

Op die manier is een brievenbus veel meer dan een postgleuf in de deur. Sterker nog, het is een onderdeel van de tuin dat er tegelijkertijd voor zorgt dat u meteen ziet wanneer er post is.

De manier waarop we vandaag de dag gebruik maken van een brievenbus is wat dat betreft heel anders dan hoe we dat in het verleden deden. Het betekent dat de postbode vandaag meer meters moet maken, zodat we weer gewoon kunnen zien of er post is. We gaan terug in de historie van de brievenbus met het rode vlaggetje, waarvan u online nog altijd een prachtig model kunt bestellen.

Staande brievenbus: vooraan in de tuin


Oorspronkelijk hadden de voordeuren geen gleuf, om daar de post doorheen te doen. In plaats daarvan werd er gebruik gemaakt van een staande brievenbus, in de meeste gevallen helemaal vooraan in de tuin. Dat betekende gemak voor de postcode, maar zorgde ook voor een idee van privacy. De bode hoefde het erf van de mensen niet op te komen, om de brieven en andere post te kunnen bezorgen. In plaats daarvan stond er vooraan in de tuin een brievenbus. Het was voldoende om daarvan de klep te openen en aan te geven dat er post in lag.

De brievenbus vooraan in de tuin komt op met name het platteland nog geregeld voor. In de stad is er vaak geen sprake van een voortuin om de bus in te plaatsen. En ook in andere delen van Nederland is het niet meer zo gebruikelijk om hier gebruik van te maken. Dat betekent dat we het vaak moeten doen met een brievenbus in de deur, maar ook dat de postbode meer meters moet maken. Het is wat dat betreft om twee redenen leuk om gebruik te maken van een staand model. Met het rode vlaggetje natuurlijk, omdat die op een heel handige manier van pas blijkt te komen.

Langwerpig: ruimte voor grote brieven


De staande brievenbus kennen we in Nederland inmiddels ook, vooral op een meer klassieke manier. Dat betekent dat de klassieke langwerpige vorm er niet altijd meer in zit. En dat is jammer, omdat die vorm zo handig is om de post in te doen. Zowel kleine als grote brieven passen er goed in, net als kleine pakketjes. De enige uitzonderingen vormen brievenbuspakjes, die vaak net wat te groot zijn om er goed in te doen. Wat dat betreft is het bij de aankoop van een moderne of een klassieke brievenbus uit de geschiedenis verstandig om goed te kijken naar de vormgeving daarvan.

Vlaggetje: meteen zien of er post is


En dan het rode vlaggetje, zoals bij de brievenbus Rosanna: waar is dat voor? Het is voor veel mensen een mooi onderdeel van de bus. De geschiedenis gaat lang terug tot in Amerika, waar de rode kleur onderdeel uitmaakt van de vlag. Dat is in Nederland ook het geval, maar niet op de manier zoals de Amerikanen daar trots op kunnen zijn. Wat dat betreft lijkt het rood daar naar te verwijzen. Bovendien valt het rood goed op ten opzichte van het grijs, zwart of groen als gebruikelijke kleuren voor de brievenbus. Daardoor valt goed te zien of er post is.

Dat is namelijk de reden dat het rode vlaggetje op de brievenbussen zit. Op het moment dat de postbode er de krant of de post in doet zet hij of zij het vlaggetje omhoog. Het is op die manier heel eenvoudig om na te gaan of er post is, waardoor bewoners dat niet steeds zelf hoeven te controleren. Als het vlaggetje naar beneden blijft is er nog geen post, terwijl een omhoog staand vlaggetje aangeeft dat er wat in zit. Op die manier is een mooi onderdeel van de bus bovendien op een leuke manier functioneel, zoals we dat van andere staande brievenbussen over het algemeen niet kennen.

Enthousiast over de brievenbus met het rode vlaggetje? Die is online te koop, net als de verschillende andere modellen. Vergelijk online de verschillende brievenbussen, zodat u daar op uw gemak een keuze uit kunt maken. Voor een mooi historisch model die zo uit het verleden lijkt te komen, of een moderne bus met een meer ronde vormgeving. En heeft u vragen over een van de modellen of het vlaggetje? Neem contact met ons op, dan vertellen we u graag meer.

Deel met:

Tags:

Lees verder | Geplaatst in Tuinstekers en Tuindecoratie Door Freddy

Glasschilderij bestellen


Een glasschilderij kopen en benieuwd waarop te letten? Het is een prachtig sierstuk aan de muur, mits u daar de goede keuze voor maakt. We krijgen regelmatig vragen van klanten, die zich afvragen hoe ze de glazen schilderijen op de beste manier kunnen beoordelen.

Het is ten eerste belangrijk om uit te gaan van uw eigen passie of voorkeur. Als u het glasschilderij koopt voor bij u aan de muur is het vooral belangrijk dat u het mooi vindt. Een goed schilderij koopt u om keer op keer van te genieten. Dankzij het gebruik van bijzondere kleuren of dankzij de mooie compositie, afhankelijk van wat u raakt. Daarnaast is het handig om iets meer te weten over de manier waarop een schilderij van glas wordt gemaakt.

Eeuwenoude glaskunst: gebrandschilderd glas


We spreken tegenwoordig van een glasschilderij, maar eigenlijk is er sprake van gebrandschilderd glas. Dit is een eeuwenoude techniek, waardoor ook de schilderijen van glas eigenlijk niet nieuw zijn. De benaming is nieuw, terwijl de officiële naam van de glaskunst veel beter aangeeft waar het daadwerkelijk om gaat.

Toch is er wel een belangrijk verschil. Honderden jaren geleden lukte het nog niet zo goed om volledig egaal glas te maken. Daardoor kwamen er luchtbelletjes in terecht, iets dat met het brandschilderen niet meer weg te werken viel. Daardoor kon het schilderij wat oneffenheden bevatten. Veel mensen vinden dit de schilderijen van glas hun charme geven, maar anderen hebben liever een perfect plaatje aan de muur hangen.

Dat perfecte plaatje met een glasschilderij is nu veel beter mogelijk, omdat er gebruik gemaakt wordt van modern glas. Dat voorkomt dat er oneffenheden kunnen optreden, zodat u zich daar geen zorgen meer over hoeft te maken. In plaats daarvan is het voldoende om goed te kijken naar het ontwerp en de compositie, net als het gebruik van bepaalde kleuren.

Net als bij een normaal schilderij aan de muur is het belangrijk dat u het mooi vindt. Geniet van de bijzondere techniek die er wordt gebruikt op het glas of kies een exemplaar met een mooie compositie. En wilt u het glasschilderij aan iemand cadeau doen? Probeer er dan voor te zorgen dat de kleuren contrasteren met de rest van het interieur of daar op een mooie manier bij aan zullen sluiten.

Zonder oneffenheden: modern glas


Als u wilt weten waarop u moet letten als u een glasschilderij wilt kopen is het goed om te weten dat u niet meer naar oneffenheden in het glas hoeft te kijken. Modern glas voorkomt dat er bubbeltjes in kunnen ontstaan, waardoor u daar geen last meer van zal hebben. In plaats daarvan is er sprake van een effen geheel, om dat netjes aan de muur te hangen en vervolgens van te genieten. De ontwerpen die u bij ons kunt bestellen zijn tot in detail hoogwaardig afgewerkt. Dat betekent een vlak en stralend geheel, waardoor de compositie zo goed mogelijk tot z’n recht zal komen. Er is geen sprake van bubbeltjes of andere oneffenheden, die de aandacht af zouden kunnen leiden van het ontwerp waar het om gaat. De toepassing van modern glas zorgt er op die manier voor dat het glasschilderij er een stuk beter uitziet dan de modellen van jaren geleden.

Ontwerpen om van alles te ontdekken


Wilt u de ontwerpen en composities goed bekijken, om daar een goede keuze uit te maken? Kies dan een model dat qua kleuren past bij uw interieur of zorgt voor een interessant contrast. En probeer daarnaast op zoek te gaan naar een model dat u kan blijven verbazen. Als er sprake is van meer detail kan dat er makkelijk voor zorgen dat u iedere keer weer iets anders kunt ontdekken. Dat betekent in de praktijk dat u er goed naar kunt blijven kijken, zonder dat dit na verloop van tijd zal gaan vervelen.

Op die manier hangt u niet zomaar een glasschilderij aan de muur. In plaats daarvan zorgt u voor een model dat keer op keer de interesse kan blijven wekken. Om er bij een bijzondere lichtval of op een ander moment van de dag bovendien weer een keer wat anders in te zien. De ideale keuze voor aan de muur, omdat u op die manier voorkomt dat het na verloop van tijd saai kan gaan worden.

Online bestellen en verzenden: zorgvuldigheid geboden


Enthousiast over het bestellen van een glasschilderij, nu u beter weet waar u op dient te letten? U kunt online een van de glasschilderijen bestellen. Wij gaan daar bovendien op een zorgvuldige manier mee om, door er even goed de tijd voor te nemen. Dat komt de afhandeling ten goede, zodat u kunt rekenen op een mooi exemplaar dat u zonder problemen aan de muur kunt hangen. Op die manier bestelt u een glasschilderij, waar u vervolgens jaren met veel plezier gebruik van kunt maken.

Deel met:

Lees verder | Geplaatst in Woonaccessoires Door Freddy
Buitenverlichting kopen, maar weet u niet goed waar te beginnen? Wij interviewden 5 ervaren tuinexperts, die goed weten waar u op dient te letten. Voor een sfeervolle en ‘warme’ tuin met de juiste verlichting, zodat het een feestje wordt om daar ’s avonds in te gaan zitten.

De tuinexperts gaven ons de volgende tips:

▪ Plaats waxinelichtjes in de tuin
▪ Gebruik zowel licht als donker
▪ Plaats zacht licht voor een warme sfeer
▪ Richt spots vanuit de grond
▪ Gebruik hoge en lichtpunten door de tuin

Waxinelichtjes in de tuin


“Voordat ik een definitief ontwerp maak voor de verlichting plaats ik altijd een aantal waxinelichtjes in de tuin. Uiteraard op de plekken waar ik de lichtpunten bedacht heb. Daarnaast gebruik ik soms een zaklamp om na te gaan welk lichteffect het mooist is. Zo kan ik samen met de klant vanuit de woonkamer en vanaf het terras bekijken of de verhoudingen kloppen.”

Waxinelichtjes hebben niet dezelfde kracht als de daadwerkelijke verlichting, maar ze geven wel een goed beeld van de mogelijkheden en verhoudingen. Daarmee ontdek je eenvoudig of u qua idee in de goede richting zit. Op basis daarvan is het vervolgens mogelijk de daadwerkelijke buitenverlichting te kopen of op te nemen in het ontwerp voor de tuin.

Gebruik zowel licht als donker


Gebruik in de tuin een combinatie van licht en donker. Anders dan in huis is het niet nodig om alle ruimten volledig te verlichten. Binnen is het belangrijk dat er geen donkere plekken overblijven, maar buiten zorgen die juist voor een fijne sfeer. Het is de combinatie van licht met donker die ervoor zorgt dat de buitenverlichting goed tot z’n recht komt.

“Ik breng contrasten aan tussen licht en donker. Door hier en daar delen van de tuin uit te lichten krijgen die plekken de aandacht die ze verdienen. Klanten schrikken soms van plekken die ik onverlicht laat, maar dat pakt vaak op een heel mooie manier uit.”

Zacht licht voor een warme sfeer


In de tuin is zacht licht doorgaans de beste keuze. Voorkom hard licht, door geen felle lichtbronnen te gebruiken en bovendien gebruik te maken van een wat gelige kleur. Behalve als je een moderne tuin wilt verlichten, dan is meer wit of blauw licht beter geschikt.

“Ik stem de verlichting altijd af op de sfeer die de klant wil bereiken. Geler licht zorgt voor warmte, terwijl blauw en wit licht modern oogt. In alle gevallen beperk ik de sterkte van het licht, door lage wattages te gebruiken. Dat scheelt bovendien in de kosten, maar is vooral een methode om te voorkomen dat er te veel aandacht uitgaat naar de verlichting. Het is de kunst om het licht bij te laten dragen aan de sfeer, maar er met het licht voor te zorgen dat het de onderdelen van de tuin zijn waar het om draait.”

Spots vanuit de grond


“Niets zo spectaculair als een paar spots vanuit de grond. Omhoog naar een boom, naar bamboe of om een vrijstaande heester uit te lichten. Het maakt de tuin een beetje sprookjesachtig, iets dat zowel in de zomer als in de winter goed werkt.”

Bepaal welke staande of elementen in de tuin meer aandacht verdienen. En gebruik spots in de grond om die plekken mooi uit te lichten. Let wel weer goed op de kleur van het licht en de sterkte, om er geen schijnwerpers van te maken die de sfeer in de tuin juist weg zouden kunnen nemen. Het is de kunst om een goede balans te vinden.

Hoge en lichtpunten door de tuin


“Gebruik een aantal lage verlichtingspunten, net als buitenverlichting die wat hoger is. Combineer op die manier verschillende lichtbronnen in de tuin, op diverse hoogteniveaus. Op die manier ontstaat er een speels geheel dat een verhaal kan vertellen, in plaats van steriele verlichting die geen karakter kent. Een lastig onderdeel, maar door niet allemaal dezelfde lampen te kopen gaat het vaak automatisch goed.”

Durf te spelen met hoogte, bijvoorbeeld door dat in lijn te brengen met de hoogte van struiken en andere planten die u in de tuin heeft staan. Op die manier kan de verlichting bijdragen aan het karakter in de tuin, zelfs als het pas een beetje schemert. Of als het nog licht is, maar u de lampen wel in de tuin kunt zien staan.

Buitenverlichting kopen: uitgebreid assortiment


Inspiratie opgedaan om de buitenverlichting op een mooie manier aan te brengen en daar graag zelf mee aan de slag? Online heeft u de keuze uit een breed assortiment met mooie lampen voor buiten. Lage lampen en hogere modellen, om die goed af te kunnen wisselen. En heeft u vragen over de lampen voor buitenverlichting die u kunt bestellen? Neem contact met ons op, dan vertellen we u er graag meer over.

Deel met:

Lees verder | Geplaatst in Buitenverlichting Door Freddy
Genieten van een heerlijk ontspannende of juist een meer frisse geur? Van heel warm en comfortabel tot een aantal andere geuren, u heeft de keuze uit een breed assortiment. Bijvoorbeeld om wakker te worden met jasmijn en te dineren met patchoeli . Zonder dat dit veel hoeft te kosten, dankzij een oliebrander en vervolgens de geurloze waar u maar een paar druppels van nodig heeft.

U kunt de olie op een glazen schaaltje druppelen, om de brander te gebruiken de geur te laten verspreiden. Zo zorgt u er samen met een beetje water voor dat de geur de ruimte zal vullen, bijvoorbeeld om daar mee wakker te worden of om er tijdens het eten van te genieten. Met een kaars onder het schaaltje verdampt de olie met het water, om er keer op keer opnieuw gebruik van te kunnen maken. Met dezelfde fijne geur, maar ook eens met een andere geur om voor wat meer afwisseling te kunnen zorgen.

Een goedkope oliebrander: heerlijk sfeervol


Een oliebrander biedt een aantal voordelen. U kunt daar op een heel makkelijke manier gebruik van maken, door een paar druppels olie van uw favoriete geur te plaatsen. Gecombineerd met een beetje water, dat natuurlijk gewoon uit de kraan mag komen. Zo heeft u daar geen extra’s bij nodig en is het voldoende om de kaars eronder even aan te steken. Dat kunt u gedurende de hele tijd doen voor een lekker sterke geur, of even om de ruimte er mee te vullen.

Tip: loop af en toe even naar een andere ruimte. Door na 5 tot 10 minuten weer terug te komen ruikt u de geur weer een stuk sterker, om daar weer intens van te kunnen genieten.

De oliebranders zijn op die manier heerlijk sfeervol. U heeft online de keuze uit een aantal verschillende mooie ontwerpen, waar u gelukkig een scherpe prijs voor betaalt. Zo hoeft de brander niet duur te zijn, ook omdat u daarbij gebruik kunt maken van een voordelige olie. Voor een paar euro heeft u 10ml olie in huis, waarvan u slechts een paar druppels op het schaaltje hoeft te doen om daarmee de hele kamer van de heerlijke geur te voorzien.

Nieuwe geur voor een nieuwe ervaring


En wilt u keer op keer extra van de geur van de oliebrander genieten? Dan is het verstandig om een paar verschillende geuren te kopen en die af te wisselen. Dat kost bij de aankoop een paar euro meer, maar betekent vervolgens dat u er ook langer mee kunt doen. Op die manier blijft de oliebrander een goedkope keuze om het huis een lekkere geur mee te geven, waar u ook zelf van kunt blijven genieten. Door de geur af en toe te wisselen neemt de gewenning af, zodat uw neus gevoelig blijft voor bijvoorbeeld de frisse, warme of heerlijk bloemige geur.

Onze reukzin is sterk ontwikkeld, maar went ook gemakkelijk aan nieuwe geuren. Dat is prettig bij niet-prettige geuren waar we aan wennen, omdat we er op die manier veel minder last van hebben. Andersom loopt u daarmee het risico dat u de oliebrander zelf niet meer zo goed zal ruiken. Terwijl anderen die wel sterk ruiken als ze binnenkomen, waardoor er een ongemakkelijke situatie kan ontstaan. Bovendien zou het natuurlijk zonde zijn als u de lekkere geur zelf niet meer zou ruiken, terwijl u wel gebruik maakt van een paar druppels olie op de oliebrander. Daarom is het verstandig om de geuren af en toe af te wisselen.

Online oliebrander kopen: uitgebreid assortiment


Wij maken het u graag gemakkelijk, zowel met een breed assortiment oliebranders als met de verschillende geuroliën die er beschikbaar zijn. Altijd voor een scherpe prijs, waardoor het niet nodig is om daar grote bedragen in te investeren. Bekijk online de verschillende oliebranders bij ons uit het assortiment. Vergelijk de mooie modellen en koop die voor uzelf of doe ze iemand anders cadeau. Om er ook voor hen voor te zorgen dat ze het huis of de kamer lekker kunnen laten ruiken, bijvoorbeeld om daarmee wakker te worden of om er tijdens het eten van te genieten.

Houd er rekening mee dat de verschillende oliën hun eigen geur hebben, waardoor het mogelijk is om die af te wisselen. Bestel uw favoriete geur, of een paar van de geuren waar u graag van geniet. Wij gaan er meteen mee aan de slag, zodat u de oliebrander en de geur(en) zo snel mogelijk in huis heeft, om daarmee heel de kamer op een voordelige manier heerlijk te laten ruiken.

Deel met:

Lees verder | Geplaatst in Oliebranders en geurolie Door Freddy
Op zoek naar een bijzonder cadeau of een uniek woonaccessoire voor binnen? Dan is de kamerfontein een uitstekende keuze. Een accessoire met uitstraling, zowel dankzij de vormgeving als door de functie daarvan. De kamerfonteinen hebben namelijk niets minder dan een lichtgevende bol waarop het water zal ronddraaien, om dat op een geweldige manier de aandacht te laten trekken.

Op die manier is de kamerfontein met een Boeddha met kinderen een uitstekende keuze als eye-catcher. Mooi van kwaliteit en toch op een heel voordelige manier beschikbaar. Als mooie keuze om cadeau te doen aan anderen en om zelf van te genieten. Gewoon bij u in de woonkamer, zodat u buiten een beetje naar binnen kunt halen en u daar heel het jaar door van kunt genieten. Uiteraard kunt u daarnaast gebruik maken van een aantal andere modellen, voor een mooie aanvulling op de rest van uw interieur.

Lichtgevende kristallen bol


De kamerfontein voor binnen is een mooi woonaccessoire, niet in de laatste plaats dankzij de lichtgevende kristallen bol. Die zorgt ervoor dat er niet zomaar sprake is van een fontein, maar dat het gaat om een element dat de aandacht weet te trekken. Bijvoorbeeld in blauw met wit licht. Als letterlijk stralende middelpunt, om de aandacht te trekken en er daarmee voor te zorgen dat er altijd iets bijzonders gebeurt in de woonkamer.

En bijkomend voordeel? De lichtgevende kristallen bol met de Boeddha brengt bovendien zowel geluk als vruchtbaarheid. Twee belangrijke voordelen waar Boeddhisten in geloven. Zij gebruiken de Boeddha’s en de kristallen bollen om voorspoed af te dwingen, zodat het bovendien een investering is in een gelukkiger leven waarbij alles op z’n plaats zal vallen.

Een fontein voor binnen: uniek woonaccessoire


En ook zonder de werking voor het geluk en de vruchtbaarheid is het woonaccessoire een mooie keuze in de woonkamer. Het is een fontein voor binnen, waarmee u de tuin als het ware naar binnen kunt halen. Ideaal in Nederland, waar de temperaturen het over het algemeen niet zo vaak toelaten om lekker naar buiten te gaan. En als dat dan toch al een keer lukt is het vaak snel afgekoeld, waardoor u uiteindelijk toch weer binnen zal gaan zitten. Dankzij de kamerfontein wordt dat net zo leuk als buiten, zodat u daar niet meer over hoeft te twijfelen.

U zal merken dat deze woonaccessoires ervoor zorgen dat ook anderen die bij u langs komen graag naar binnen gaan om hiervan te genieten. Om tot rust te komen of om er af en toe geboeid naar te kijken, waardoor het ook een uitstekend cadeau is om iemand anders een keer mee te verrassen.

Andere woonaccessoires: wandversiering


En naast de kamerfonteinen op zoek naar andere woonaccessoires die een mooie keuze voor thuis vormen? Uiteraard heeft u de keuze uit een breed assortiment, bijvoorbeeld op het gebied van wandversiering. Dat gaat in een aantal gevallen goed samen met de fonteinen voor binnen, om in dezelfde stijl ook iets aan de wand te kunnen hangen en daarmee voor een mooi geheel te zorgen.

Hoe u er ook gebruik van wilt maken, wij helpen u graag inspiratie op te doen met de woonaccessoires en bijvoorbeeld de wandversiering die er beschikbaar is. Vaak bij ons uit de eigen voorraad, zodat we de verzending daarvan snel in orde kunnen maken. Dat betekent dat u de accessoires voor thuis en de versiering voor de wand snel in huis heeft.

Doe online alvast inspiratie op met de verschillende artikelen die we schreven over bijvoorbeeld de woonaccessoires. Mooi van kwaliteit en vaak toch op een voordelige manier beschikbaar, zodat u daar geen grote bedragen voor hoeft uit te geven. Op die manier blijft het ook leuk om de accessoires iemand anders een keer cadeau te doen. En om ervoor te zorgen dat zij iets moois aan de muur op kunnen hangen in hun woning.

Online woonaccessoires kopen


Online op zoek naar mooie woonaccessoires? Wij zorgen er met de uitgebreide collectie voor dat u uw huis op een leuke mooie manier kunt inrichten. Met een aantal nieuwe spullen voor aan de muur of om neer te zetten. Zoals de kamerfontein voor binnen, die laat zien dat het heel goed mogelijk is om buiten naar binnen te halen. Zoals het ook lukt om binnen naar buiten te brengen met bijvoorbeeld een tafelhaard. Wij helpen u graag inspiratie op te doen met de verschillende leuke accessoires en producten. En heeft u vragen over de kamerfontein, de wandversiering of de andere producten? Neem contact op, dan vertellen we u er graag meer over.

Deel met:

Lees verder | Geplaatst in Woonaccessoires Door Freddy
Niets zo gezellig als samen in de tuin zitten. Of met vrienden, die een avondje komen eten. Van de BBQ of gewoon uit de keuken, het is heerlijk om naar buiten toe te kunnen. Tenminste, als de tuin net zo uitnodigt als uw interieur natuurlijk.

Doe inspiratie op met leuke tuindecoratie, om ideeën op te doen en het buiten gezellig te maken. De tuin verdient leuke accessoires, zoals u daar binnen ook gebruik van maakt. En beter nog, buiten heeft u waarschijnlijk de ruimte om meer toe te voegen, omdat u niet zoveel meubels heeft staan zoals dat binnen wel het geval is.

Landelijke vrachtwagen van hout


Een van de leuke vormen van tuindecoratie is een vrachtwagen van hout. Een mooi en landelijk model, dat zowel overdag als ’s avonds goed tot z’n recht komt.

Hout is een heerlijk materiaal voor in de tuin, omdat het mooi kleurt bij de planten die u heeft staan. Bekijk de vrachtwagen en andere modellen, afhankelijk van waar u zelf van houdt. En gaat u op visite bij vrienden of familie? Dan is zo’n vrachtwagen ter tuindecoratie een veilige keuze, die doorgaans zeer wordt gewaardeerd.

Met name de landelijke vormen van decoratie zijn een goede keuze. Dat past goed bij de planten die u heeft staan en wellicht ook de tuintegels die u heeft gekozen. Is de tuin aan de andere kant juist modern vormgegeven? Dan is het wellicht beter om gebruik te maken van metaal of staal. Die materialen zijn bijvoorbeeld beschikbaar in de vorm van een tuinsteker. Goed geschikt om de tuin op een leuke manier aan te kleden, met een materiaal dat daar goed bij past.

Probeer net als binnen goed te kijken naar de huidige sfeer in de tuin. Kies op basis daarvan de mooie materialen en kleuren, net als de vormen die er bij passen. Is de tuin bijvoorbeeld lekker speels? Laat dat ook terugkomen in de accessoires en decoratie, om dat effect verder te kunnen versterken. En zorg je voor een contrast met ronde vormen in een verder strakke tuin? Dan breng je er wat meer balans in, waardoor de tuin niet snel ‘kil’ zal aanvoelen. Een aantal handige tips, waarmee de decoratie voor in de tuin ervoor zorgt dat het een gezellige plek wordt om samen van te genieten. En een mooie tuin die zowel ’s avonds als overdag de moeite waard is.

Vuurschalen en -korven


En mag het qua sfeer nog wel een beetje warmer? Bekijk dan de vuurschalen en de vuurkorven. Met een aantal houtblokken erin wordt het snel lekker warm en gezellig, om daar samen een avond lang van te genieten. Let wel op de wind en doe de ramen bij voorkeur dicht, zodat de brandlucht niet door het hele huis zal gaan hangen.

Tip: de vuurschaal aansteken? Zorg ervoor dat u dit veilig doet.

De vuurschaal is een goede keuze om samen van te genieten, bijvoorbeeld omdat jullie daar omheen kunnen zitten. Bepaal waar de wind naartoe gaat en houd die plek vrij, zodat niemand last heeft van de rook en eventuele vonken. Zorg er daarnaast voor dat jullie op voldoende afstand zitten. Zowel de schalen als de korven geven veel warmte als er een aantal houtblokken in liggen, waardoor het niet nodig is om er te dichtbij te gaan zitten.

Tuindecoratie kopen


Er is allerlei tuindecoratie beschikbaar, om het in huis en daar buiten een stuk gezelliger te maken. Blader er op uw gemak doorheen, om inspiratie op te doen met de verschillende leuke producten. Op die manier krijgt u waarschijnlijk snel een idee over de manier waarop u de tuin wilt inrichten.

Vindt u het lastig om de tuin in te richten, bijvoorbeeld omdat er nog weinig in staat? Google dan naar [mooie tuinen] of een specifieke stijl, zoals een [landelijke tuin]. De kans is groot dat u op die manier meer ideeën op kunt doen. Wij zorgen er met het assortiment tuindecoratie vervolgens voor dat u daar een keuze uit kunt maken om uw eigen tuin op een leuke manier in te richten.

We hebben de meeste decoratie voor in de tuin gewoon op voorraad, waardoor het niet nodig is om daar lang op te wachten. In plaats daarvan zorgen we ervoor dat u de artikelen snel in huis heeft en u daar meteen gebruik van kunt maken. Fijn, zodat u naar buiten kunt om het neer te gaan zetten. Of zodat u de tuindecoratie cadeau kunt doen aan de vrienden of familie waarvoor u het koopt.

Deel met:

Lees verder | Geplaatst in Tuinstekers en Tuindecoratie Door Freddy
Wandversiering ophangen, maar weet u niet goed wat er beschikbaar is? Geen probleem, wij gingen op zoek naar de top 5 wanddecoratie en -versiering van dit moment. Leuke trendy en hippe spullen, die het ontwerp van de wand een stuk gezelliger en warmer maken.

Het haalde onze top 5 niet, maar de metalen wanddecoratie wordt steeds populairder bij veel mensen. Het is een goed voorbeeld van de manier waarop we vandaag de dag met verschillende materialen om kunnen gaan. Het metaal krijgt een heel andere bestemming dan we normaal zouden gebruiken. Voor een bijzonder reliëf aan de muur, om daar op een leuke manier gebruik van te maken. En benieuwd naar de top 5? We zetten ze op een rij:
▪ Klokken: meer dan de tijd zien
▪ Wandhaken om iets aan op te hangen
▪ Interieurstickers voor sfeer
▪ Fotolijsten: maak het persoonlijk
▪ Wanddecoratie van hout

Klokken: meer dan de tijd zien


Een klok in huis is uitermate praktisch. Om snel te zien hoe laat het is en op tijd te vertrekken. Naar een belangrijke afspraak, om met vrienden te gaan eten of om de trein niet te missen. Maar, een klok heeft als wandversiering nog veel meer te bieden. Een klassieke klok kan zorgen voor een heel statig interieur, terwijl een moderne klok juist strakke lijnen en vormen kan benadrukken.

Wandhaken om iets aan op te hangen


Houdt u van de klassieke elementen in huis? Dan mogen wandhaken in ieder geval niet ontbreken. Een mooie keuze binnen ieder interieur, beschikbaar in een aantal verschillende ontwerpen. Goed geschikt om iets aan op te hangen. Of simpelweg om de lengte van een muur te ‘breken’. Die zal minder lang ogen, waardoor de sfeer er gemakkelijk knusser op wordt.

Interieurstickers voor sfeer


Leuk voor in de kinderkamer, net als voor in de woonkamer, in de keuken of op het toilet. Dankzij de verschillende interieurstickers kunt u er meerdere kanten mee op. Een heel directe vorm van wandversiering, om de wand op een leuke manier op te fleuren. Breng wat kleur aan of zorg voor opvallende vormen. De stickers laten zich gemakkelijk aanbrengen en zijn natuurlijk ook weer te verwijderen. Op die manier zijn ze een mooie keuze voor aan de wand, om die op een bijzondere manier te versieren.

Fotolijsten: maak het persoonlijk


Wat is er leuker dan het delen van de mooiste ervaringen, bijvoorbeeld met vrienden en familie? Maak gebruik van fotolijsten en zorg ervoor dat u ook zelf dagelijks even terug kunt kijken naar die mooie momenten. U heeft de keuze uit tal van fotolijsten. In een aantal gevallen met een standaard om ze neer te zetten, maar in ieder geval altijd geschikt om op te hangen. Als patroon aan de wand door meerdere fotolijsten te combineren. Of als een enkel model op een groot formaat, afhankelijk van waar uw voorkeur naar uitgaat.

Tip: u kunt de fotolijsten gebruiken om meer kleur of juist meer balans aan te brengen. In een ruimte zonder veel accessoires en kleuren zijn ze ideaal om meer kleur toe te voegen. En ontbreekt het niet aan kleur, maar wel aan sfeer? Dan is het verstandig om de foto’s in zwart-wit af te laten drukken.

De fotolijsten vormen op die manier een belangrijke vorm van wanddecoratie, goed geschikt om de muur op een leuke manier mee te decoreren. Blader door de verschillende lijsten, om daar online een goede keuze uit te kunnen maken.

Wanddecoratie van hout


Tenslotte, wanddecoratie van hout . Een prachtige vorm van wandversiering, net als de modellen met metaal. Het unieke hiervan is dat er reliëf in zit. Wat dat betreft gaat het niet zomaar om een 2D-presentatie, maar kunt u er zelfs in 3D van genieten. Prachtig om zelf op te hangen en bovendien goed geschikt om cadeau te doen. Niet goedkoop, maar op die manier wel een bijzonder cadeau om iemand op een leuke manier mee te kunnen verrassen.

Wat dat betreft heeft u verschillende mogelijkheden om er met wanddecoratie en wandversiering voor te zorgen dat het in huis een stuk gezelliger wordt. ‘Breek’ de wand en de lengte daarvan of combineer leuke kleuren en materialen tot één geheel. Met name die combinaties zijn interessant, aangezien er op die manier eenheid ontstaat. Gebruik in de woonkamer en in de keuken dezelfde materialen of kleuren, om die terug te laten komen. De wandversiering kan elkaar dan versterken, voor een optimaal resultaat.

Deel met:

Lees verder | Geplaatst in Woonaccessoires Door Freddy
Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5


Omhoog