Gratis verzending vanaf € 50,- (NL,BE,DE & FR)               Op voorraad: Voor 14.00 besteld 1-2 werkdagen in huis               √ 14 kalenderdagen retourrecht              Onafhankelijke klantenbeoordeling door Kiyoh

 
Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Buiten gebruik maken van kaarsen, maar last van de wind die ze regelmatig uitblaast? Een bekend probleem, waar meer mensen last van hebben. Afhankelijk van de windrichting en de kracht kan het soms lastig zijn om de kaarsen aan te steken en die aan te houden.

Gelukkig is er een oplossing: het windlicht. Geschikt voor binnen en voor buiten, om er op meerdere manieren gebruik van te kunnen maken. Mooie lantaarns voor bijvoorbeeld in de tuin, om daarmee meteen de sfeer te verhogen.

Bescherming tegen de wind


Het grote voordeel van een windlicht is dat er sprake is van bescherming tegen de wind. Vaak door middel van een hoge glazen ‘kom’ of omgekeerde ‘stolp’. De wind krijgt geen valt op de vlam onderin, waardoor die ongestoord kan blijven branden.

Tip: kies een windlicht met voldoende steentjes of andere zware materialen onderin. Op die manier loopt u niet het risico dat het geheel om zal waaien.

De windlichten zijn er in allerlei ontwerpen. Wie goed kijkt kan aan het ontwerp alleen al zien dat het een windlicht is. Het gaat dan namelijk om een stevig geheel, waarbij het ontwerp helpt te voorkomen dat de wind er teveel vat op krijgt.

Mooie ontwerpen en lantaarns


Uiteraard zijn er binnen de windlichten allerlei mooie ontwerpen beschikbaar. Waar u online op uw gemak een keuze uit kunt maken en waar wij vervolgens mee aan de slag gaan. De verlichting voor buiten met mooie kaarsen die niet uitwaaien zijn ook een mooie keuze om cadeau te doen. Leuk om iemand mee te verrassen als u daar op bezoek gaat, bijvoorbeeld om ervoor te zorgen dat u die samen meteen aan kunt steken.

Online windlicht kopen


Wilt u online een windlicht kopen? U heeft de keuze uit een breed assortiment met lantaarns en windlichten. De modellen zijn goed geschikt voor zowel binnen als voor buiten, waardoor u er op meerdere manieren gebruik van kunt maken. Het is slim om ze naar binnen te halen als het begint te regenen, maar het kan ook geen kwaad om ze een keer buiten te laten staan als u er toevallig niet aan denkt.

Deel met:

Lees verder | Geplaatst in Tuinstekers en Tuindecoratie Door Freddy
Niets zo sfeervol en warm als een vuurschaal in de tuin: een uitstekende keuze voor het voorjaar en de zomer. Om samen met vrienden van te genieten, als het begint af te koelen in de tuin. Maar, hoe steekt u de vuurschaal op een veilige manier aan? We zetten een aantal handige tips op een rij.

Grote prop van papier


Begin bij voorkeur met een grote prop van papier. Gebruik bijvoorbeeld een oude krant, die goed dienst kan doen als de basis om het vuur te maken. Het papier zal gemakkelijk branden en een aantal grote vlammen geven, waarmee het mogelijk wordt om het eerste hout aan te steken. Het is dan niet nodig om met een lucifer of een aansteker in de buurt van het hout te blijven, tot het zal ontbranden. Probeer een prop te maken die ongeveer een derde van de vuurschaal omvat, zodat er voldoende ruimte is voor het hout om aan te steken.

Droge blokjes hout op elkaar


Het is net voordat u het papier aansteekt verstandig om een aantal droge blokjes hout op elkaar te leggen in de vuurschaal. Door die op te stapelen liggen ze klaar om aangestoken te worden, zodat u aan de slag kunt met het papier.

Zorg ervoor dat het papier zodra het eenmaal brandt de kans heeft om de blokjes aan te steken. Leg ze dichtbij genoeg, zodat het vuur over kan slaan. Zodra de blokjes eenmaal beginnen te branden heeft u meer tijd om het vuur op te gaan bouwen, waardoor u op de goede weg bent om veilig te genieten van de vuurschaal.

Aanmaakblokjes aansteken en hout opstapelen


Eventueel kunt u bij de kleine blokjes met hout ook een paar aanmaakblokjes gebruiken, waardoor het gemakkelijker wordt om het vuur op te bouwen. Zodra dit lukt kunt u er meer hout op gaan stapelen. De grotere blokken hout hebben meer tijd nodig om te gaan branden, maar zullen het vervolgens ook langer doen. Maak op die manier een afweging tussen grote en kleine blokken, waarbij u het formaat steeds een beetje laat toenemen. Op die manier kunt u de vuurschaal of vuurkorf veilig aansteken, om daar samen met vrienden van te genieten.

Deel met:

Lees verder | Geplaatst in Tuinstekers en Tuindecoratie Door Freddy
Genieten van stijl en warmte, gewoon bij u in de tuin? Dan is een terraskachel een uitstekende keuze. Met maximale warmte en een stijlvol ontwerp, om daar ook van te genieten op de momenten dat u er geen gebruik van maakt.

Bijvoorbeeld in combinatie met een luxe loungeset of bij een paar fijne stoelen in de tuin. Om er ’s avonds voor te zorgen dat u net wat langer kunt blijven zitten. Of gewoon voor de sfeer, op het moment dat u vrienden of de buren heeft uitgenodigd.

Warmte van een stijlvol element


Een terraskachel combineert een paar verschillende elementen. Ten eerste is het een onderdeel dat in de tuin letterlijk voor warmte zorgt. Dankzij het verbranden van houtblokken, waardoor er een warm vuur ontstaat. Op die manier is het in de tuin snel warm, om daar samen van te kunnen genieten.

En tegelijkertijd zorgt de terraskachel die u kunt kopen ervoor dat u kunt rekenen op een stijlvol geheel. Dat ook mooi is op de momenten dat u er geen gebruik van maakt. Van verschillende merken, die heel goed weten hoe ze een mooie kachel voor op het terras moeten ontwerpen.

In diverse ontwerpen en afmetingen


Er zijn allerlei mooie ontwerpen beschikbaar, bijvoorbeeld om de terraskachel netjes af te stemmen op de rest van de materialen in de tuin. Heel robuust en met de kleur van roest. Of in stijlvol zwart, met een hoog model om de ruimtelijkheid van de tuin te benadrukken.

Bekijk de verschillende modellen in diverse afmetingen, waardoor de terraskachels tevens beschikbaar zijn in verschillende prijscategorieën. Heel voordelig en voor ieder budget, of een groter model waar u met meer mensen veel plezier van kunt hebben.

Online mooie terraskachel kopen


Wilt u online een mooie terraskachel kopen? Wij zorgen ervoor dat u de keuze heeft uit een aantal verschillende modellen. Groot genoeg om er veel hout in te branden of juist een kleiner exemplaar dat u ook in de kleinere tuin goed kwijt kunt.

Bekijk online de terraskachels die er beschikbaar zijn, zodat u die op uw gemak met elkaar kunt vergelijken. En heeft u daar vragen over? Wij gaan er graag voor u mee aan de slag, of maken de verzending voor u in orde.

Deel met:

Tags:

Lees verder | Geplaatst in Tuinstekers en Tuindecoratie Door Freddy

Brievenbus


Een brievenbus is meer dan zomaar een postgleuf, vooral als u gebruik maakt van een van de mooie modellen. Als staande brievenbus of gewoon hangend aan de wand, in een van de mooie materialen. Bijvoorbeeld in RVS, van Esschert Design of een van de andere merken. Een mooie keuze, om meer uit te stralen dan met een standaard model in de deur.

Staande brievenbus of een hangend model


We onderscheiden twee soorten ‘andere’ brievenbussen, ten opzichte van de standaard gleuf in de voordeur:

▪ Staande brievenbus
▪ Hangende brievenbus

De beide modellen zijn online verkrijgbaar en dragen op een mooie manier bij aan de uitstraling. Van de gevel en van heel de woning, dankzij de bijzondere ontwerpen die er beschikbaar zijn. Om de post in te laten bezorgen. En om die op de traditionele manier ’s morgens vroeg uit de bus te halen. Of om er aan het eind van de dag nog even in te kijken.

In RVS en andere materialen


Uiteraard is het verstandig om bij de aanschaf van een brievenbus rekening te houden met de materialen die er beschikbaar zijn. RVS is bijvoorbeeld een goede keuze, net als de andere metalen. Vaak voorzien van poedercoating of een andere manier van verven. Om de brievenbus groen of zwart te maken. Of om die op een bijzondere manier van een opvallend ontwerp te voorzien. Wij maken u de keuze graag gemakkelijk, dankzij een breed online assortiment met de verschillende modellen die er beschikbaar zijn. Altijd in goede kwaliteit, dankzij het gebruik van RVS en andere hoogwaardige materialen.

Online brievenbus kopen: uitgebreid aanbod


Online op zoek naar een brievenbus? Bekijk de staande en de hangende modellen, waarmee u kiest voor meer dan zomaar een postgleuf in de deur. Voor een brievenbus die u neer kunt zetten of aan de wand kunt hangen. En waarmee u er bovendien voor zorgt dat er geen tochtgat naar de rest van de gang en de woning ontstaat. Ontdek online onze brievenbussen . En heeft u vragen? Neem contact op voor meer informatie.

Deel met:

Lees verder | Geplaatst in Woonaccessoires Door Freddy
Buitenverlichting is heel praktisch, want die zorgt ervoor dat het goed duidelijk is waar het tuinpad loopt. En waar zich het terras bevindt om ’s avonds gezellig bij elkaar te zitten. En wat is er bij de laatste leuker dan mooie verlichting in kleur? Met name in de tuin brengen steeds meer mensen kleur aan. Door middel van mooie planten of de decoratie van een veranda. En dat kan nu ook met lampen in allerlei kleuren. Voor een heel vrolijk geheel of sfeervolle tuinverlichting.

In groen of in blauw


Benieuwd naar de mogelijkheden? Er bestaat bijvoorbeeld buitenverlichting in groen en in blauw. Twee mooie keuzes, op basis van verschillende lampen die geschikt zijn voor in de tuin.

Als een groene paddenstoel die het goed doet langs het pad. Of als een soort lampion, die op andere plaatsen in de tuin een goede keuze vormt. Wat dat betreft kunt u er meerdere kanten mee op, afhankelijk van de indeling van de tuin. En de manier waarop u graag verlichting aan wilt brengen, in de kleuren die er beschikbaar zijn.

Het is op die manier de moeite waard om onze tuinverlichting in kleur te bekijken. Voor buitenverlichting die op een mooie manier bijdraagt aan het praktisch gebruik van de tuin. En die er ondertussen voor zorgt dat er een heerlijke sfeer ontstaat. De buitenverlichting in kleur is een ware verrijking voor de tuin. Dankzij de verlichting en dankzij de kleuren, voor een 2-in-1 oplossing die steeds meer mensen aan weet te spreken. Beschikbaar in verschillende designs, voor een meer strakke inrichting van de tuin of juist een heel landelijk karakter.

Kleurrijke buitenverlichting kopen


Benieuwd naar de buitenverlichting in kleur en daarvoor op zoek naar mooie nieuwe lampen? Bekijk online ons assortiment met verlichting voor buiten, om daar op uw gemak een keuze uit te maken.

We hebben veel van de lampen voor u op voorraad, waardoor we uw bestelling meteen in orde kunnen maken. Dat betekent dat we de lampen snel naar u kunnen verzenden, zodat u die binnen 1 - 2 dagen in de tuin kunt plaatsen. Voor sfeervolle verlichting in kleur, die ondertussen ook heel praktisch werkt.

Deel met:

Lees verder | Geplaatst in Buitenverlichting Door Freddy
Er is niets zo lekker als de juiste geur om fris mee te ontwaken. En er is niets zo ontspannend als dineren met een warme en volle geur, die anderen uitnodigt om gezellig langs te komen. Onze oliebranders zorgen voor een heerlijk warme en sfeervolle winter en brengen u eenvoudig in de juiste stemming.

Tip: gebruik de oliebranders zelf om de gewenste sfeer te creëren. Of doe ze cadeau, om anderen daar op een leuke manier mee te verrassen.

De ideale geur voor ieder moment


Geur heeft een heel bijzondere invloed op ons. En op ons brein, dankzij de directe verbinding die er bestaat. Anders dan bij wat we zien en wat we horen is er geen sprake van een rationaliserende laag. Geur heeft direct invloed op onze stemming en op hoe we ons voelen.

Dat weten slimme marketeers, waardoor luxe winkels, restaurants en hotels altijd op de juiste manier ruiken. En daar kunt u nu ook zelf voor zorgen, met de verschillende leuke oliebranders die er beschikbaar zijn.

Jasmijn, patchouli, vanille en meer


Zorg er met jasmijn bijvoorbeeld voor dat u op zondagmorgen heerlijk fris wakker kunt worden. Met de juiste geur om nog even te blijven liggen en daarna vol energie de nieuwe dag tegemoet te gaan. Of met patchoeli dat zorgt voor een meer warme geur, die er ’s avonds bij het diner voor zorgt dat jullie gezellig samen kunnen eten.

En op die manier zijn vanille en een aantal andere geuren beschikbaar. Voor de verschillende stemmingen, eenvoudig op te wekken door de oliebrander aan te steken. Die er in de kamer snel voor zorgt dat er een heerlijke geur ontstaat, voor de stemming die u voor ogen heeft.

Oliebrander kopen: online assortiment


Een oliebrander kopen? Dat kan eenvoudig online, u heeft de keuze uit verschillende modellen. Goed van kwaliteit en in diverse ontwerpen, om die mooi af te stemmen op de rest van het interieur. En uiteraard in combinatie met de verschillende geuren in de vorm van een olie. En heeft u vragen over de oliebranders of de geuren die er beschikbaar zijn? Neem contact op voor meer informatie, we horen graag van u.

Deel met:

Lees verder | Geplaatst in Oliebranders en geurolie Door Freddy
Er voelt niets zo heerlijk warm als het verleden. Even terug in de tijd, toen alles nog beter was. En warmer bovendien, dankzij de pure materialen en de aandacht die fabrikanten daar nog voor hadden. Voor een mooi product voor onder de douche, waarbij alles tot in detail lijkt te kloppen. Om zelf weer even van te kunnen genieten of als mooie keuze voor een origineel cadeau.

De warmte van weleer


Op zoek naar die warmte van weleer en benieuwd naar de cadeaus die er beschikbaar zijn? Bekijk dan bijvoorbeeld de zeepbolhouder. In chroom en alleen daardoor al een prachtige keuze. Gecombineerd met een gele zeepbol en natuurlijk een mooie geschenkverpakking, waardoor alle elementen elkaar versterken.

Het uitpakken op zich is al een feestelijk moment, nog los van de verrassing met de mooie zeepbolhouder. Pure nostalgie in een mooie verpakking, gecombineerd met een gele zeepbol. Dat is de historie en nostalgie op z’n mooist, waardoor de ontvanger geniet van een heerlijk cadeau dat warmte biedt en zorgt voor een fijn genietmoment.

Genieten onder de douche


Om te genieten onder de douche, dankzij de heerlijke geuren van de zeepbol. Op te bergen in de handige zeepbolhouder, waarmee het een mooie keuze is die op een heel handige manier van pas komt. Om uzelf op een leuke manier mee te verrassen of om er hiermee voor te zorgen dat u iemand anders in het zonnetje kunt zetten. Het ideale cadeau en een mooie keuze voor pure kwaliteit. Dankzij de nostalgie die warmte uitstraalt, waarmee de zeepbolhouder altijd goed in de smaak valt.

Zeepbolhouder en zeepbol kopen: het ideale cadeau


Een zeepbolhouder en een zeepbol kopen? De combinatie daarvan is het ideale cadeau, om mee terug in de tijd te kunnen. Bekijk onze categorie met zeephouders en zeepbollen, om daar online een keuze uit te kunnen maken.

En vragen over de zeepbolhouder of een van de andere producten bij ons uit het brede assortiment met leuke cadeaus? Neem contact met ons op, dan vertellen we u er graag meer over.

Deel met:

Tags:

Lees verder | Geplaatst in Woonaccessoires Door Freddy
Mooie bronzen woonaccessoires: een opvallende trend in huis. Een hoogwaardig materiaal, goed geschikt om op verschillende manieren vorm te geven. En op een goede manier geschikt voor in huis. Voor uzelf of om cadeau te doen aan iemand anders. Als een verrassing voor een housewarming, voor een verjaardag of als zakelijke keuze voor een relatiegeschenk.

Mooie bronzen woondecoratie


Bronzen beeldjes zijn uitstekend geschikt als woondecoratie. Dat heeft te maken met de vorm en de kracht die het materiaal uitstraalt. Bijvoorbeeld met een baby in een mand, net als met een baby in handen.

Er ontstaat op die manier een uniek samenspel van een hoogwaardig materiaal met een heel teder ontwerp. Mooi in brons en goed van kwaliteit. En met een behoorlijk gewicht, waardoor het cadeau uitermate robuust aanvoelt. Een mooie keuze om zelf in huis neer te zetten en minstens zo goed geschikt om aan iemand anders cadeau te doen.

Accessoires voor in huis


Het is wat dat betreft niet vreemd dat alles van brons het steeds beter doet als woonaccessoire. Gecombineerd met de trend in goud, al vraagt dat om een verdere afstemming van een deel van het interieur. Dat is met brons niet meteen nodig, waardoor het goed mogelijk is om de beelden te combineren.

De bronzen beeldjes zoals hierboven aangegeven combineren zowel met een meer strak en modern interieur als met een klassieke keuze. Op die manier kunt u er alle kanten mee op, want de producten goed geschikt maakt om iemand anders cadeau te doen.

Woonaccessoires kopen: online assortiment


Mooie woonaccessoires kopen en daar liever de deur niet voor uit? Wij zorgen er met ons brede assortiment voor dat u daar gewoon online op uw gemak een keuze uit kunt maken.

Vaak direct uit voorraad leverbaar, waardoor u bijvoorbeeld de accessoires voor binnen al na een paar dagen in huis kunt hebben. Om er meteen gebruik van te maken of om die cadeau te doen. En meer weten? Neem dan contact met ons op.

Deel met:

Lees verder | Geplaatst in Woonaccessoires Door Freddy
Op zoek naar tuindecoratie, maar dan voor op het balkon? Leuke kleine producten, net als artikelen die goed aan de balustrade bevestigd kunnen worden. We kennen allemaal de bloembakken die daar speciaal voor geschikt zijn. Maar, wist u dat het ook mogelijk is om tuinkabouters op het balkon te plaatsen? En dan niet zomaar op de grond, maar aan dezelfde balustrade waar zich ook de bloemen bevinden.

In 4 verschillende stijlen


De kabouters voor aan de balustrade op het balkon zijn er in vier verschillende uitvoeringen:

Keith
Mike
Ozzy
Terry

Op die manier wordt het balkon een bijzondere plaats, war de kabouters naartoe lijken te klimmen. Of waar ze de meest vreemde capriolen uithalen om de aandacht te trekken. Leuk met kleine kinderen, maar ook om er zelf voor te zorgen dat het balkon er leuker uit komt te zien. En bovendien goed geschikt als cadeau, om iemand anders mee te verrassen.

Decoratie voor op het balkon


Op die manier zorgen de kabouters op verschillende manieren voor decoratie op het balkon. Om dat wat op te vrolijken en daarvoor gebruik te maken van meer dan alleen de bekende bloembakken.

Op die manier is het mogelijk om de tuindecoratie op het balkon te gebruiken. Net als met een handig trappetje om bloembakken op te zetten of met de compacte modellen voor bloembollen die vooral in de hoogte gaan. Er zijn dan niet veel vierkante (centi)meters nodig om toch een leuk geheel bij elkaar te zetten, net als met de kabouters aan de balustrade.

Balkon- en tuindecoratie kopen: online


En op zoek naar tuindecoratie of leuke artikelen voor op het balkon? Bekijk ze online, net als wanneer u op zoek bent naar een van de tuinstekers. Wij zorgen online voor een breed assortiment, om daar op uw gemak een keuze uit te maken. Voor uzelf of om iemand cadeau te doen, zodat u daar eens iemand anders mee kunt verrassen.

Deel met:

Lees verder | Geplaatst in Tuinstekers en Tuindecoratie Door Freddy
Wandversiering in huis: dat geeft karakter aan de wand en aan de rest van het interieur. Een mooie keuze voor aan de muur, met bijzondere objecten of met vrolijke bloemen. In diverse kleuren of afgestemd op de meubels die u al heeft staan, waardoor er een mooi geheel ontstaat.

Steeds meer mensen ontdekken de mogelijkheden van wandversiering. In de vorm van een traditioneel schilderij, maar ook op een meer moderne manier. Bijvoorbeeld door te werken met reliëf, waardoor de wand als geheel diepte krijgt en bijdraagt aan de uitstraling van het volledige interieur.

Van hout of van metaal


De wandversiering is er in verschillende materialen. Bijvoorbeeld in metaal, waardoor het materiaal op zich al bijdraagt aan de stoere uitstraling daarvan. En aan de andere kant op zoek naar een warm karakter voor in het interieur? Dan is het de moeite waard om de modellen van hout te bekijken.

De houten wandversiering biedt een aantal belangrijke voordelen. Hout is van zichzelf een warm materiaal. Bovendien oogt het natuurlijk, wat het gemakkelijker maakt om de connectie tussen binnen en buiten te maken. Tenslotte biedt het hout de mogelijkheid tot heel fijne details, in de bloemen en de andere objecten en ontwerpen die er beschikbaar zijn.

In objecten en in bloemen


De wandversiering is beschikbaar in allerlei mooie ontwerpen, waardoor het de moeite waard is om daarmee online inspiratie op te doen. Bekijk bijvoorbeeld de objecten zoals een auto of een truck. Net als verschillende dieren en bijvoorbeeld een badkuip ter decoratie aan de wand.

En aan de andere kant een groot liefhebber van bloemen? Ook die zijn beschikbaar als wandversiering. Om op die manier kleur aan te brengen op de wand, waardoor er een stijlvol geheel ontstaat.

Karakter aan de wand: versiering


Welk type wandversiering u ook kiest: het zorgt altijd voor een bijzonder karakter. Dankzij warmte of een stoere uitstraling, net als met de mooie en sierlijke ontwerpen die er beschikbaar zijn. Ontdek de verschillende vormen van wanddecoratie, waarmee we u graag helpen inspiratie op te doen voor in het interieur. Om dat op een mooie manier te verrijken, met iets moois aan de muur.

Deel met:

Lees verder | Geplaatst in Houten wanddecoratie Door Freddy
Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Register Forgot?


Omhoog