Gratis verzending vanaf € 75,- (NL,BE,DE & FR)        Voor 14.00 besteld volgende werkdag in huis        14 kalenderdagen retourrecht        Onafhankelijke klantenbeoordeling door Kiyoh
 
Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
De deurstopper: uitermate praktisch en bovendien mooi ter decoratie. Praktisch, indien u last heeft van dichtslaande deuren. Zodra u de ramen open zet bestaat het risico dat er meteen een luchtstroom op gang komt. Wellicht herkent u het wel, dat de deur achter u dichtslaat zodra het raam open gaat. Een harde klap en bovendien, lastig als u de boel even wilt laten doorwaaien. De oplossing? Een deurstopper, bij voorkeur met een mooi ontwerp.

Dichtslaande deuren voorkomen


Dichtslaande deuren laten zich lastig verhelpen, indien u geen gebruik zou maken van een deurstopper. De meeste deuren zwaaien gemakkelijk open en dicht, waardoor ze beïnvloedbaar zijn door de wind. Zodra het raam aan de ene kant open gaat en er wind naar de andere kant kan stromen gaat de deur mee. U zou natuurlijk zware spullen zoals een vaas kunnen gebruiken, maar dat draagt niet bepaald bij aan de stijlvolle uitstraling van het interieur.

Deurstopper: ook ter decoratie


De deurstopper is dan een stuk beter geschikt. Mooi van ontwerp en specifiek gemaakt om de deur open te houden. Dat betekent dat u die op een logische plek neer kunt leggen en u de vaas gewoon op z’n mooie plaats kunt laten staan.

De mooie deurstoppers voorkomen dat de deur dicht zal slaan. Tegelijkertijd zorgen ze ervoor dat de deur er samen met de stopper een stuk mooier uit komt te zien. Mooie decoratie in huis, zonder dat u daar veel moeite voor hoeft te doen. En bovendien zonder dat een deurstopper veel hoeft te kosten.

Online deurstopper kopen


Een deurstopper kunt u voordelig online kopen. Wij zorgen er met de verschillende modellen voor dat u die met elkaar kunt vergelijken om daar een keuze uit te maken. Op zoek naar een sierlijk model of juist een ander ontwerp? Geen probleem, u kunt ze eenvoudig online bestellen. Gewoon voor uzelf of om aan iemand anders cadeau te doen. Heeft u vragen over de deurstoppers? Neem dan contact met ons op.

Deel met:

Lees verder | Geplaatst in Nieuws Door Freddy
Deurstopper dierenfiguren Het dienblad: oeroud en hartstikke handig in de keuken. De ideale keuze om veel kopjes en hun schotels naar de gasten te brengen of er zelf voor te zorgen dat u alles in één keer mee kunt nemen. Voor binnen en voor buiten. Sterker nog, zelfs mooi ter decoratie binnen de rest van het interieur.

Zet het dienblad in de keuken neer of gebruik het om de gasten hun drankjes te brengen. U bepaalt zelf hoe u er gebruik van wilt maken. Wij zorgen er met de uitgebreide collectie voor dat u de keuze heeft uit verschillende mooie modellen.

Mooie dienbladen


De mooie dienbladen zijn een goede keuze voor thuis. Om neer te zetten en om de koffie in stijl mee te serveren. Zet het dienblad bovendien gewoon op tafel neer, om daar iedereen gebruik van te laten maken. Of gebruik de grotere modellen op een poef. Het wordt dan een stuk gemakkelijker om er iets op te zetten.

Tip: het dienblad op een poef of op een deel van de bank voorkomt tevens dat anderen hun voeten daarop zullen leggen. Op die manier houdt het blad het eenvoudig netjes in huis.

Geef een dienblad cadeau


En het leukste van alles? U kunt het dienblad kopen om daar zelf gebruik van te maken. Maar, het is minstens zo leuk om dat cadeau te doen aan iemand anders. Heel eenvoudig, aangezien de dienbladen online voor een scherpe prijs te koop zijn. U hoeft er niet veel kosten voor te maken, om iemand anders daar op een leuke manier mee te verrassen. Bekijk de verschillende modellen en bestel er meteen ook één voor uzelf. Of verras er iemand anders mee en spreek dan snel een keer af om er gebruik van te kunnen maken.

Online dienblad kopen


De dienbladen kunt u online kopen. We maken het u daarmee graag gemakkelijk. Blader door de verschillende modellen om zelf aan te schaffen of iemand anders cadeau te doen. Op die manier zorgt u eenvoudig voor een mooi cadeau of staat er binnenkort een exemplaar bij u in de keuken. En daarna de smaak te pakken? Van dienbladen heeft niemand er ooit genoeg. Een extra dienblad komt altijd goed van pas. Specifiek voor buiten, op de camping of elders in huis. Vragen over de dienbladen die u kunt kopen? Neem daarvoor contact met ons op.

Deel met:

Lees verder | Geplaatst in Nieuws Door Freddy
De spaarpot kunt u natuurlijk gebruiken om een meevaller op te bergen en daar later wat leuks voor te doen. Andersom is het gelukkig ook mogelijk, waardoor een eventuele tegenvaller niet zo hard aan zal komen. Vul de spaarpot op voorhand, om daar later geld uit te kunnen halen als het een keer tegenzit.

Vullen in januari


Rond 1 januari is net de dure decembermaand achter de rug. De kans bestaat echter dat u bijvoorbeeld een 13e maand van de baas krijgt of dat er een andere bonus te verdelen valt. Het is een goed idee om die of een deel daarvan in de spaarpot te doen. Op die manier is er een mooi bedrag beschikbaar. Dat gaat sneller dan wanneer u iedere avond de portemonnee leeg zou maken.

Tegenvaller uit de spaarpot


Krijgt u vervolgens te maken met een tegenvaller, zoals een verkeersboete waar u eigenlijk niets aan kon doen? Op dat moment kan dit u zomaar €50 - €100 kosten. Het is dan prettig om die tegenvaller uit de spaarpot te kunnen voldoen.

Psychologisch zorgt dit er namelijk voor dat de tegenvaller als het ware gratis aanvoelt. Uiteraard is het natuurlijk wel gewoon uw eigen geld. Toch voelt het heel anders, waardoor u er veel minder last van heeft. Op die manier kan een spaarpot ook een heel interessante keuze vormen door die al vooraf te vullen.

Nieuwe spaarpot kopen


Enthousiast over het idee, maar nog geen spaarpot in huis? Geen probleem, u kunt online een spaarpot kopen . We zorgen er met de verschillende spaarpotten voor dat u die online kunt bekijken en daar op uw gemak een keuze uit kunt maken. Kies voor een kleurrijk en opvallend model of aan de andere kant een spaarpot die u ergens meer onopvallend op de kast kunt zetten. Blader er doorheen om inspiratie op te doen, we maken het u online graag gemakkelijk.

Deel met:

Lees verder | Geplaatst in Nieuws Door Freddy
Houten wanddecoratie in huis heeft een aantal bijzondere eigenschappen. Ten eerste heeft het hout mooie donkere en warme kleuren, waardoor ze een mooie sfeer in huis brengen. Daarnaast is het een natuurlijk materiaal. Het grote voordeel daarvan is dat er een bepaalde mate van karakter uit straalt.

Dat karakter van het hout valt in bijna geen ander materiaal terug te vinden, waardoor het een bijzondere uitstraling geeft aan de wand. De meer functionele onderdelen in de kamer zoals een tafel en stoelen zijn vaak gemaakt van hout. De decoratie aan de muur zorgt daarom voor een mooi samenspel.

Warme uitstraling van natuurlijke materialen


Het zijn de verschillende voordelen van mooie houten wanddecoratie aan de wand, nog los van het mooie ontwerp waar u op kunt rekenen. Het natuurlijke materiaal heeft een warme uitstraling en zorgt er daarmee voor dat het interieur meteen een stuk sfeervoller aan zal voelen.

Uiteraard is de decoratie geschikt voor de verschillende plaatsen in huis. Er gebruik van maken in de woonkamer, de slaapkamer of wellicht de hal waar u binnenkomt en iedere dag langsloopt als u de deur uit gaat? Kies een mooie plaats of maak gebruik van meerdere kunstwerken om die in huis mooi op elkaar af te stemmen.

Hout tot in het kleinste detail


Het hout is tot in het kleinste detail uitgewerkt, waardoor het een mooi geheel vormt aan de wand. De details zorgen voor een prachtig ontwerp, terwijl de grotere stukken ervoor zorgen dat er een belangrijke mate van warmte vanuit straalt.

Samen zorgen de details en de grotere elementen van het hout ervoor dat het kunstwerk mooi in balans is. Het is alleen al daarom de moeite waard om de verschillende vormen van houten wanddecoratie te bekijken. De kans is groot dat u er inspiratie mee op zal doen, om vanuit daar een mooi exemplaar uit te zoeken.

Houten wanddecoratie kopen


De houten wanddecoratie kunt u online kopen. Deze is goed van kwaliteit en daarmee een mooie keuze voor thuis aan de wand. Er iemand anders op een leuke manier mee verrassen? Het hout in de decoraties is uitstekend geschikt als cadeau aan iemand anders. Bekijk de verschillende vormen van houten wanddecoratie, zodat u daar online een keuze uit kunt maken. We maken de verzending naar uw adres vlot voor u in orde.

Deel met:

Lees verder | Geplaatst in Nieuws Door Freddy
Deurstopper dierenfiguren In de zomermaanden kan de temperatuur flink oplopen. Het wil dan nog wel eens helpen om de deur even open te zetten, vooral zodra het aan het eind van de dag wat meer begint te waaien. En de ideale keuze om te voorkomen dat de deur steeds dichtvalt? Een deurstopper. Beschikbaar in verschillende mooie ontwerpen, bijvoorbeeld om het model af te stemmen op de rest van het interieur.

Tip: de deurstopper hoeft niet veel te kosten en is daardoor ook goed geschikt als cadeau. Doe iemand anders een stopper cadeau, om de deur open te houden zodra de temperatuur binnen op begint te lopen.

Deur open zetten voor meer frisse lucht


De deur open helpt vooral aan het eind van de dag goed om het even lekker door te laten waaien. Is er even niets voor handen om de deur open te houden of zoekt u daarvoor een nette oplossing? De deurstopper is dan een goede keuze, zodat u de deur zelf niet steeds vast hoeft te houden. In plaats daarvan kunt u de stop op de grond plaatsen, zodat de deur open blijft staan en de warme lucht naar buiten kan.

Deurstoppers met mooie ontwerpen

Uiteraard zijn er verschillende deurstoppers beschikbaar, met mooie ontwerpen. Bekijk bijvoorbeeld de gietijzeren modellen, beschikbaar in de vorm van leuke dieren die thuis zorgen voor mooie decoratie.

Bekijk de verschillende deurstoppers om die met elkaar te vergelijken en daar online een keuze uit te maken. We maken het u op die manier graag gemakkelijk. Zowel om het thuis even door te laten waaien als er op andere momenten voor te zorgen dat de deur niet steeds dichtvalt.

Online deurstopper kopen


Uiteraard kunt u de deurstopper gewoon online kopen. We zorgen er met het uitgebreide assortiment voor dat u de keuze heeft uit verschillende modellen. We hebben de stoppers op voorraad en kunnen de verzending daarvan meteen in orde maken.

Enthousiast over een van de deurstoppers? Bekijk ze online en bestel direct. Gewoon voor uzelf om de deur gemakkelijk open te houden of voor iemand anders om hem of haar daarmee op een leuke manier te verrassen.

Deel met:

Tags:

Lees verder | Geplaatst in Nieuws Door Freddy
Het dienblad is zowel een functionele als decoratieve keuze. Handig om de koffie mee naar de gasten te brengen en bovendien goed geschikt om in de keuken neer te zetten. Bekijk online de verschillende dienbladen met mooie ontwerpen voor bijvoorbeeld een zomers karakter.

De dienbladen zijn goed geschikt voor binnen het eigen interieur in de keuken, net als leuk om iemand cadeau te doen. Verras iemand met een functioneel en decoratief ontwerp, zodat de ontvanger zelf kan bepalen hoe hij of zij daar gebruik van zal maken.

De koffie naar binnen brengen


Het dienblad is allereerst een heel functionele keuze, bijvoorbeeld om de koffie naar de gasten te brengen. Neem eenvoudig alle kopjes in één keer mee, inclusief de suiker en de melk.

Uiteraard zijn de dienbladen ook goed geschikt om andere drankjes mee te nemen en te voorkomen dat u daarvoor meerdere keren heen en weer dient te lopen. Naar binnen in de woonkamer of buiten op het moment dat het weer het toelaat om daar lekker te gaan zitten.

Dienblad neerzetten in de keuken


Het dienblad neerzetten in de keuken? Op die manier is het een mooie decoratieve keuze. Zelfs als u het dienblad niet gebruikt om de koffie te brengen is het daarmee een mooie keuze. Kies een exemplaar met mooie bloemen of een blad dat op een andere manier aansluit bij de rest van het interieur.

Het dienblad is dan een goede keuze binnen de rest van het servies of zelfs het interieur. Uiteraard kunt u online de verschillende modellen bekijken en op die manier een mooi dienblad uitzoeken. Wij gaan er vervolgens mee aan de slag, zodat u die thuis neer kunt zetten of functioneel kunt gaan gebruiken.

Online dienblad kopen


Online de dienbladen kopen? Wij zorgen voor een snelle levering op uw adres, gewoon nadat u online aangeeft welk model u het best aanspreekt.

We zorgen er daarmee voor dat u de deur niet meer uit hoeft voor een mooi dienblad. Kies de functionele modellen of zorg voor een mooie aanvulling op uw servies of interieur. We gaan er graag mee aan de slag. En vragen over de dienbladen of een van onze andere producten? Neem dan contact met ons op, we horen graag van u.

Deel met:

Lees verder | Geplaatst in Nieuws Door Freddy
De tuinsteker is een leuke en mooie keuze voor in de tuin. Het is een van de populaire vormen van tuindecoratie, zowel goed geschikt voor in de eigen tuin als in de vorm van een cadeau voor iemand anders. En een stap verder dan alleen wat leuke decoratie in de tuin? Kies dan voor de tuinsteker met regenmeter. Op die manier kan de steker voor in de tuin ook nog eens op een heel praktische manier van pas komen, los van hoe een tuinsteker ook voor wat beweging in de tuin zou kunnen zorgen.

Tot 25mm regen meten


De regenmeter op de steker kan tot 25mm neerslag meten. Dat is over het algemeen voldoende voor een dag tijd, bijvoorbeeld om na te gaan of het in de tussentijd geregend heeft. Met name wanneer iedereen overdag van huis is wordt het niet altijd duidelijk of de planten vanuit de hemel al wat water hebben gehad. Het is dan prettig om gebruik te kunnen maken van een regenmeter op een tuinsteker.

Tip: het is wel verstandig om deze regelmatig even leeg te maken, om vervolgens daadwerkelijk af te kunnen lezen wat er in de tussentijd is gevallen.

Regenmeter cadeau doen


De tuinsteker is al een leuk cadeau op zich, maar in combinatie met de regenmeter is het bovendien een heel praktische keuze. Inclusief het cadeaupapier wordt het een mooie verpakking die iemand op z’n gemak kan uitpakken. De tuinsteker kan direct de tuin in en vanaf dat moment is het altijd goed duidelijk hoeveel regen er op een bepaalde dag of in een bepaalde periode is gevallen. Op die manier kan het cadeau zowel heel leuk als heel praktisch zijn voor de ontvanger.

Tuinsteker kopen


Uiteraard zijn er ook andere tuinstekers beschikbaar, los van de modellen met een regenmeter. Er zijn allerlei leuke ontwerpen beschikbaar, met verschillende kleuren en gemaakt van diverse materialen. Het is op die manier leuk om de tuinstekers te bekijken en u daar zelf mee te verwennen of daar iemand anders een keer mee te verrassen. We maken de bestelling voor de steker zo snel mogelijk in orde, zowel wanneer het gaat om een model met een regenmeter als wanneer u kiest voor een van de andere vormen van decoratie voor in de tuin.

Deel met:

Lees verder | Geplaatst in Nieuws Door Freddy
De paraplu is tijdens de Nederlandse herfst een haast onmisbaar accessoire. In de zomer valt dat normaal gesproken wel mee, maar het Nederlandse weer kunnen we helaas nooit helemaal vertrouwen. En daarom? Paraplu’s met een leuke zomerse stijl. Die zorgen ervoor dat u in ieder geval zelf het zonnetje buitenshuis kunt zijn, op het moment dat het toch begint te regenen zodra u naar buiten gaat.
Regen met een klap onweer
Na een paar dagen mooi weer kunnen we er haast automatisch vanuit gaan: er komt regen en onweer aan. Vooral na de zeer warme dagen pakken donkere wolken boven Nederland zich samen en is het risico groot dat het snel begint te regenen.

Zelfs naar een lange dag op het strand is het wat dat betreft niet onverstandig om een paraplu mee te nemen. Dat garandeert een prettige terugtocht, zonder dat de dag alsnog verpest wordt door volledig na te regenen tijdens een vervelende bui.

Zomerse kleuren voor paraplu’s


De standaard zwarte paraplu is tijdens de zomermaanden natuurlijk niet de mooiste keuze en is bovendien ook niet ideaal ter wering van de meest krachtige UV-stralen. De meer zomerse modellen zijn in plaats daarvan veel beter geschikt. Ze zorgen voor een mooi design dat u laat stralen, hoe hard het buiten ook begint te regenen.
br> Er is wat dat betreft geen regenbui die uw zomerse karakter kan verdoezelen, gewoon door een zomers exemplaar te gebruiken. Op die manier is de paraplu zowel letterlijk als figuurlijk een mooi wapen tegen de regen en kunt u optimaal genieten van het mooie zomerse weer dat we in Nederland ook wel degelijk kennen.

Online paraplu kopen


En benieuwd waar u die paraplu met een mooi zomers design kunt kopen? Dat kan gewoon online, daar hoeft u de deur gelukkig niet voor uit. Het is wat dat betreft voldoende om de mogelijkheden op een rij te zetten en daar op uw gemak doorheen te bladeren. U kunt online een mooie paraplu kopen. Wij maken de verzending daarvan zo snel mogelijk in orde, zodat u de paraplu snel in huis heeft.

Deel met:

Lees verder | Geplaatst in Nieuws Door Freddy
Houten wandschilderij Eiffeltoren Houten wanddecoratie is dé trend van dit moment. Het combineert een mooi ontwerp van bijvoorbeeld een dier of een oldtimer met een warm materiaal dat we graag steeds meer gebruiken in ons interieur.

Het gebruik van hout brengt buiten naar binnen en binnen naar buiten, zodat u de woonkamer en de tuin op een mooie manier met elkaar kunt verbinden. Het gebruik van natuurlijke materialen voor wanddecoratie zorgt voor een mooie luxe uitstraling aan de wand. Gebruik de houten wanddecoratie voor bij u aan de muur of doe dit iemand anders cadeau: het cadeau zal hoe dan ook in goede aarde vallen.

Warme uitstraling in het interieur


Dat komt deels door het ontwerp, maar ook door het gebruikte materiaal. Het hout heeft van nature een warme uitstraling en is daarmee een mooie keuze. Het materiaal komt als het ware tot leven aan de wand. Tijdens de koude wintermaanden straalt het hout warmte uit, zoals we bij een open haard gaan zitten om daar samen van te genieten.

Bekijk bovendien de mooie diepe donkere schaduwen op het hout. Die zorgen ervoor dat het hout karakter krijgt en het ontwerp nog beter naar voren komt. De ontwerpen lijken tot leven te komen, dankzij het gebruik van hoogwaardig materiaal in de wanddecoratie.

Hout of iets anders aan de muur


U heeft de keuze uit verschillende vormen houten wanddecoratie aan de muur, een mooie keuze voor bij u thuis. Uiteraard zijn er daarnaast een paar andere alternatieven beschikbaar. U kunt dan denken aan mooie fotolijsten of tegels met teksten. Bekijk online de verschillende soorten wanddecoratie. We zorgen er daarmee graag voor dat u het interieur op een mooie manier aan kunt kleden, om daarin uw eigen stijl aan te brengen.

Lange levensduur van houten wanddecoratie


Het hout heeft net als de andere gebruikte materialen een lange levensduur. Wat dat betreft kunt u zowel de houten wanddecoratie als de andere producten jaren gebruiken, zonder dat er zichtbare slijtage zal ontstaan. Dé trend van dit moment voor het interieur zal wat dat betreft nog wel even aanhouden. Bestel een van de ontwerpen voor houten wanddecoratie, zodat u de prachtige uitstraling daarvan zelf kunt ontdekken.

Deel met:

Lees verder | Geplaatst in Nieuws Door Freddy
De beste reden om een spaarpot te kopen? Het is de ideale methode om geld te sparen voor een dagje uit of een extraatje. Die voelt als het ware ‘gratis’ aan, gewoon door iedere dag even de portemonnee te ontdoen van kleine vervelende muntjes die deze alleen maar dikker maken.

Het is heel eenvoudig en een fijne gewoonte die behoorlijk wat geld op kan leveren. Door elke dag in ieder geval de koperen muntjes in de spaarpot te doen en daar elke paar dagen een keer €0,10 en €0,20 bij te doen zit de spaarpot na een jaar bijvoorbeeld vol met €75.

Koperen muntjes in de spaarpot


Met name de koperen muntjes zijn het waard om uit de portemonnee te gaan en in de spaarpot te worden gestopt. Ze zijn slechts €0,05 waard (of zelfs maar €0,02 of €0,01) en nemen aan de andere kant relatief veel ruimte in. Voor een euro zou u 20 van deze muntjes mee moeten dragen. Dat zit vervelend bij een portemonnee in de broekzak en betekent bovendien onnodig gewicht. Maak er een gewoonte van om de portemonnee aan het eind van de dag even om te keren en in ieder geval alles met een koperen kleur in de spaarpot te stoppen.

Een paar keer €0,10 en €0,20


Daarnaast is het verstandig om regelmatig ook een muntje van €0,10 of €0,20 in de spaarpot te doen. Ze vertegenwoordigen al iets meer waarde en zijn wat kleiner van stuk, maar ruimen toch lekker op in de portemonnee. Ondertussen zorgen ze ervoor dat de spaarpot sneller volloopt.

Tip: kies een relatief groot model spaarpot, bij voorkeur een met mooie kleuren. Het wordt dan leuk om te sparen en het is goed mogelijk om een flink bedrag bij elkaar te brengen.

Volle spaarpot voor een dagje uit


De volle spaarpot is aan het eind van het jaar op die manier eenvoudig goed voor een bedrag van €75. Dat betekent een leuk dagje uit met de kinderen of in ieder geval een flinke korting op een avondje uit eten. Wat dat betreft is het de moeite waard om een mooi model uit te zoeken en dagelijks te gaan sparen. Met de verschillende spaarpotten maakt u eenvoudig een mooie en, op termijn, zeer waardevolle keuze.

Deel met:

Lees verder | Geplaatst in Nieuws Door Freddy
Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5


Omhoog

woon en tuindecoraties, klokkenwinkel, lampionnen, leisteen huisnummers, spreuken-tegeltjes, woondecoratie, leuke cadeaus, rvs huisnummers, design cadeau, text tegel, zonnewijzer, fotolijsten bestellen, design keukengerei,