Gratis verzending vanaf € 75,- (NL,BE,DE & FR)        Voor 14.00 besteld volgende werkdag in huis        14 kalenderdagen retourrecht        Onafhankelijke klantenbeoordeling door Kiyoh
 
Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
De tuinsteker is een mooi accessoire voor in de tuin. Het accessoire zorgt voor een stukje beweging en mooie decoratie, waardoor er verschillende redenen bestaan om die zelf te kopen of iemand cadeau te doen. De tuinstekers zijn online namelijk voordelig verkrijgbaar, waardoor ze ook erg goed geschikt zijn als cadeau. Het is op die manier de moeite waard om de verschillende tuinstekers te bekijken, waarmee de tuin ineens een stuk vrolijker of beweeglijker wordt.

Bewegende tuinsteker


Met name de bewegende tuinsteker is een mooi product. Het is mogelijk die door de wind te laten bewegen, eventueel om de windrichting aan te geven. Aan de andere kant zijn er een aantal stilstaande modellen beschikbaar, bijvoorbeeld met opvallende kleuren en de beeltenissen van leuke dieren.

U heeft de keuze uit een aantal verschillende tuinstekers, waarmee we er graag voor zorgen dat u de tuin op een mooie manier in kunt richten. Breng binnen naar buiten en buiten naar binnen door daar dezelfde stijl te hanteren als binnen uw interieur.

Leuke decoratie in de tuin


De tuinsteker vormt voor veel mensen leuke decoratie voor in de tuin, waar u op verschillende manieren gebruik van kunt maken. Het leuke van de decoratie is dat u die kunt plaatsen waar u wilt, gewoon in de voortuin of de achtertuin. Daarnaast is de decoratie in de vorm van een tuinsteker goed geschikt als cadeau, om er daarmee voor te zorgen dat u daar iemand op een leuke manier mee kunt verrassen.

De tuinsteker behoort tot de tuindecoratie. Dat betekent dat er daarnaast nog een aantal andere mooie producten beschikbaar zijn. Blader er op uw gemak doorheen om inspiratie op te doen, zodat u een goed beeld krijgt van de leuke accessoires voor in de tuin die er beschikbaar zijn.

Online tuinsteker kopen


De tuinsteker kunt u eenvoudig online kopen, we hebben de verschillende modellen op voorraad. Dat betekent dat we de verzending daarvan meteen in orde kunnen maken op het moment dat u de bestelling plaatst. Vervolgens gaan we daarmee aan de slag. U heeft de tuinsteker standaard binnen een paar dagen in huis. Dat betekent dat u de tuin daar meteen op een leuke manier mee kunt decoreren.

Deel met:

Lees verder | Geplaatst in Nieuws Door Freddy
Mooie dienbladen zijn een uitstekende keuze voor in de zomer. Ze dragen op een mooie manier bij aan de uitstraling van het servies en zijn een grote favoriet voor zowel in de tuin als tijdens een high-tea op de bank. Zorg er met een vrolijk gekleurd dienblad voor dat alle kopjes of glazen en bekers net even wat beter uitkomen.

De verschillende mooie dienbladen zijn goed van kwaliteit, leuk voor de zomer en hebben een mooie print. Toch hoeven ze aan de andere kant niet eens veel te kosten. Ze zijn daarmee een leuke verrassing voor anderen als cadeau, al kunt u er natuurlijk ook zelf gebruik van maken.

Leeuwenbek, lelie of de roos


Leuke voorbeelden van zomerse dienbladen zijn bijvoorbeeld het model met de leeuwenbek, het dienblad met de lelie of het dienblad met de roos. Het contrast van kleuren maakt de dienbladen een opvallende verschijning voor in de zomer, terwijl de bloemen ervoor zorgen dat ze een heel mooie uitstraling hebben. Het is op die manier heerlijk om er tijdens de zomermaanden mee te kunnen lopen om al het servies naar de woonkamer of naar buiten te brengen. Geniet samen van een high-tea of een ander moment om samen even te ontspannen.

Design dienblad met bloesem


Liever een dienblad kopen met een strakker design, terwijl de zomer er toch op een mooie manier in naar voren komt? Bekijk dan eens het dienblad met blauwe bloesem, vormgegeven volgens de Oud-Hollandse traditie. Het is een prachtig exemplaar die u zelf aan uw servies toe kunt voegen of waarmee u ervoor zorgt dat u iemand anders op een leuke en originele manier kunt verrassen.

Dienblad kopen


Een dienblad kopen is bovendien heel eenvoudig, want we hebben online een uitgebreid assortiment met de verschillende modellen. Zowel voor in de zomer als tijdens de andere seizoenen, we zorgen er met de verschillende dienbladen voor dat u daar altijd even op uw gemak doorheen kunt bladeren. En bestelt u het dienblad vandaag nog? Dan zorgen we ervoor dat u die standaard binnen 1 - 2 werkdagen in huis heeft.

Deel met:

Lees verder | Geplaatst in Nieuws Door Freddy
De deurstopper is een handig product die voorkomt dat de deur te ver open zwaait of er eenvoudig voor zorgt dat die even open blijft staan. Prettig tijdens een warme dag waarin er wat meer frisse lucht naar binnen mag en fijn om te voorkomen dat de deur steeds tegen de wand aan komt.

Het voordeel van de deurstopper is dat die er tevens in een aantal mooie designs is, waaronder in de uitvoering van een aantal leuke dieren. Op die manier is de stopper voor de deur een sieraad voor in huis, waardoor het niet teveel opvalt dat er eigenlijk sprake is van een praktische keuze.

Deur stoppen met een deurstopper


De deurstopper is een uitermate effectief product. Met een stopper voor de deur valt er eenvoudig voor te zorgen dat deze niet verder open of dicht gaat, afhankelijk van het doel daarvan. De deurstopper loopt schuin op en zorgt er daarmee voor dat de deur niet verder kan. De hoogte van de stopper maakt deze tevens geschikt voor diverse deuren, onafhankelijk van de hoogte tot aan de vloer. Een deur met een centimeter ruimte boven de grond stopt eerder dan een hogere deur, maar uiteindelijk worden ze allemaal netjes tegengehouden.

Gietijzer voor hoogwaardige uitvoering


Het is bij een deurstopper vooral interessant om goed te kijken naar het materiaal en de degelijkheid daarvan. Een goede deurstopper is gemaakt van een duurzaam materiaal en heeft bij voorkeur een leuke vorm. Gietijzer is wat dat betreft uitstekend geschikt, zowel vanwege de duurzaamheid als het grote gewicht daarvan.

De deurstopper in gietijzer is beschikbaar in een aantal verschillende uitvoeringen, bijvoorbeeld als eekhoorn of schildpad. Alternatieven zijn de slak en de kikker, die er samen voor zorgen dat het mogelijk is om een leuke verzameling dieren in huis te halen.

Online deurstopper kopen


Uiteraard kunt u online de deurstopper kopen, zowel van gietijzer als in een van de andere materialen. We zorgen er met het brede assortiment deurstoppers voor dat u daar op uw gemak een keuze uit kunt maken.

De deurstopper is voor thuis een heel praktische keuze en is bovendien goed geschikt als cadeau aan iemand anders. Bied iemand de mogelijkheid om de deur gemakkelijk open te houden of juist te voorkomen dat die te ver open zwaait. Dankzij de leuke designs in bijvoorbeeld gietijzer is de deurstopper een populair (en voordelig) cadeau.

Deel met:

Lees verder | Geplaatst in Nieuws Door Freddy
In de regen is het nooit leuk, dat hebben we afgelopen jaar op een aantal plaatsen tijdens Koningsdag nog ervaren . Tenminste, zolang je gebruik maakt van een normale paraplu. Met een mooie design paraplu kunt u er namelijk heel goed voor zorgen dat het mogelijk wordt om ondanks het slechte weer toch te stralen. We verzamelden een aantal prachtige paraplu’s met Esschert Design, net als modellen van papegaaien en ijsvogels.

Design van de paraplu


Het design van de paraplu draagt op een heel sterke manier bij aan de uitstraling daarvan. Opgeklapt valt er weinig van te zien, maar eenmaal in de regen komt een paraplu tot z’n volledige glorie. Dat klinkt wellicht wat vreemd, maar een mooie design paraplu maakt het bijna leuk om door te regen te lopen. Sterker nog, we hoorden van veel van onze klanten dat ze stiekem een beetje zaten te wachten op een regenachtige dag, zodat ze hun nieuwe paraplu konden gaan uitproberen.

Met stevig handvat: recht of gebogen


Uiteraard heeft u binnen de paraplu’s de keuze uit een groot aantal modellen. Een paraplu kopen met een bijzonder design? Let dan zowel op het doek hiervan als bijvoorbeeld op het handvat. Veel van de paraplu’s die u kunt kopen hebben een recht of een gebogen handvat. Het gebogen handvat heeft een meer klassieke uitstraling en maakt het bovendien goed mogelijk om de paraplu stevig vast te houden. Het is wat dat betreft de moeite waard om de verschillende modellen online met elkaar te vergelijken. Dit maakt het mogelijk om daar een goede keuze uit te maken, te stralen met de paraplu of die iemand anders cadeau te doen.

Online paraplu kopen


We maken het u graag eenvoudig om online een paraplu te kopen, u heeft de keuze uit tal van modellen. Bekijk ons volledige assortiment met paraplu’s, net als de andere producten die ook erg goed geschikt zijn als cadeau.

Bekijk de mooie design paraplu’s die u kunt kopen, net als de modellen met de dieren of de exemplaren die er tijdens ieder seizoen voor zorgen dat u kunt stralen. Met een van de paraplu’s bij ons assortiment wordt het bijna leuk op het moment dat het buiten weer een keer begint te regenen.

Deel met:

Lees verder | Geplaatst in Nieuws Door Freddy

Spaarpot auto rood


Het spaarvarken is onlosmakelijk verbonden met sparen, het is de spaarpot waar we vroeger allemaal gebruik van maakten en die een belangrijke mate van nostalgie oproept. We denken terug aan de tijd waarin we wekelijks een euro (of een gulden) spaarden om aan het eind van het jaar naar de bank te gaan en het geld op onze rekening te zetten. Die tijd is in het digitale tijdperk soms ver weg, maar de spaarpot en het spaarvarken in het bijzonder zijn dat gelukkig nog niet.

Goedkoop spaarvarken met eurotekens of -biljetten


Uiteraard zijn er verschillende soorten spaarpotten beschikbaar, zoals een mooi spaarvarken in allerlei soorten en kleuren. Wat dacht u bijvoorbeeld van het traditionele goedkope spaarvarken, voorzien van een stel eurobiljetten of een paar mooie eurotekens? Het zijn leuke cadeaus voor kinderen, die hiermee meteen leren dat het een goed idee is om geld te sparen. Bovendien zijn de spaarvarkens als spaarpot goed geschikt om zelf iedere week een paar euro weg te leggen, waardoor er een aardig spaarcentje ontstaat om een keer wat leuks van te gaan doen.

Sierlijke spaarvarkens


Aan de andere kant zijn er ook spaarpotten te koop die een duidelijk meer sierlijk karakter hebben, bijvoorbeeld vanwege het gebruik van bijzondere kleuren, de vleugels, de boa of een mooie jas die ze aanhebben. De spaarvarkens hebben bijvoorbeeld een rode boa op een paarse kleur of een set gele vleugels op een groene kleur. Het valt zo gek niet te bedenken of in die kleurencombinatie is een spaarvarken te koop, waardoor de spaarpot eenvoudig een mooi cadeau zou zijn.

Online spaarpot kopen


Online een spaarpot kopen? Het is een mooi cadeau om iemand anders mee te verrassen of om er zelf voor te zorgen dat u meer kunt sparen . Welke doelstelling u ook voor ogen heeft, we zorgen er online met de verschillende spaarpotten voor dat u die gemakkelijk kunt aanschaffen of zelfs verzamelen. Verschillende klanten bestellen regelmatig een nieuwe spaarpot en zorgen er daarmee voor dat ze die mooi tentoon kunnen stellen. Waar het u ook om gaat, we zorgen er online met de spaarvarkens voor dat u die kunt bestellen en dat we de verzending daarvan vervolgens in orde maken. U kunt online een spaarpot kopen, om daar binnenkort de eerste euro’s in te sparen.

Deel met:

Lees verder | Geplaatst in Nieuws Door Freddy
De tuinsteker wint de laatste tijd sterk aan populariteit als tuindecoratie. Het is een leuk product dat beschikbaar is in een aantal sierlijke en meer abstracte vormen, afhankelijk van wat er het best bij de tuin past. In de beide gevallen is de steker voor in de tuin goed geschikt als mooie aankoop ter decoratie en vormt het bovendien een leuk cadeau voor anderen.

. Er zijn steeds meer mensen die een tuinsteker kopen en er daarmee voor zorgen dat ze de tuin op een leuke manier kunnen decoreren. Kijk goed naar de verschillende modellen bij ons uit het assortiment, bijvoorbeeld om het materiaal af te stemmen op de andere accessoires.

Tuindecoratie voor het voorjaar


Met name in het voorjaar gaan we graag weer naar buiten, waardoor de tuinsteker op dat moment een goede keuze vormt. Iemand een leuk product cadeau doen, waarmee u origineel voor de dag kunt komen? De tuinsteker is dan een goede keuze. Het is een product dat bij de meeste mensen in uitstekende aarde valt, letterlijk en figuurlijk. Indien de verjaardag ook in de tuin gevierd wordt kan deze meteen worden neergezet.

Tuinsteker en andere producten


Uiteraard zijn er op het gebied van tuindecoratie ook een aantal andere producten beschikbaar, het is de moeite waard om daar goed naar te kijken. Het gaat dan bijvoorbeeld om welkomstkikkers en plantenpotten in bijzondere vormen, net als bijvoorbeeld om een regenmeter.

Het is de variëteit aan producten die ervoor zorgt dat ook de tuinsteker een goede keuze vormt. Het is daarmee mogelijk om een keer wat anders cadeau te doen of er zelf in de tuin voor zorgen dat er een unieke vorm van decoratie ontstaat. Op die manier is het de moeite waard om eens te zoeken naar een bijzondere aankoop, die al vanaf een paar euro beschikbaar is.

Online tuinsteker kopen


Online een tuinsteker kopen en er daarmee voor zorgen dat u de tuin op een unieke manier kunt decoreren? Dat is in het voorjaar een uitstekend idee. U kunt de tuinsteker online opzoeken bij ons in het assortiment tuindecoratie. We zorgen er met de verschillende modellen voor dat u die op uw gemak kunt vergelijken. Zoek een mooi model uit en bestel die meteen online. Wij gaan er voor u mee aan de slag, zodat u de tuinsteker voor uzelf of voor iemand anders vlot in huis heeft.

Deel met:

Lees verder | Geplaatst in Nieuws Door Freddy
Het dienblad is onmisbaar in de keuken, bijvoorbeeld om het servies naar de gasten te dragen op het moment dat jullie samen wat drinken. Een mooi dienblad is op die manier heel functioneel en dient bijvoorbeeld goed in balans te zijn . Tegelijkertijd biedt het dienblad de mogelijkheid om voor een mooie decoratie te gaan of een leuk ontwerp te kiezen.

Tip: het dienblad is goed geschikt als cadeau. Koop het voor iemand die u op een leuke manier wilt verrassen, met een cadeau dat bijzonder praktisch blijkt en daardoor hoe dan ook in goede aarde valt.

Melamine of kunststof


Binnen de dienbladen heeft u de keuze uit een aantal verschillende materialen. Het dienblad van aluminium of metaal was lange tijd een populaire en degelijke keuze, maar die komen we vandaag de dag wat minder tegen. De dienbladen zijn vaak gemaak van melamine. Dit is een bepaald type kunststof, dat een aantal prettige eigenschappen heeft. Het materiaal is licht van gewicht en zit toch op een sterke manier in elkaar. Dat betekent dat u er met de kunststof dienbladen eenvoudig voor kunt zorgen dat het servies dat u er mee wilt dragen niet te zwaar zal worden.

Dienblad van hout


Aan de andere kant is er het dienblad van hout. Dit is een goede keuze vanuit decoratief oogpunt, al zit het materiaal bovendien ook op een sterke manier in elkaar. Het is wat dat betreft de moeite waard om de houten dienbladen in ieder geval goed te bekijken, de kans is groot dat ze voor u een goede keuze vormen. De dienbladen van hout hebben een mooie landelijke en traditionele uitstraling. Heeft u een landelijk interieur of een landelijk servies? Dan is het een uitstekend idee om daar ook een dienblad van hout met die uitstraling aan toe te voegen.

Online dienblad kopen


De dienbladen van hout en van melamine kunt u eenvoudig online kopen, wij zorgen er in de cadeau webshop voor dat u een keuze kunt maken uit de verschillende modellen. Dat betekent dat u op uw gemak een mooi dienblad uit kunt zoeken, waarvan we de verzending dan meteen in orde maken. De meeste dienbladen die u online kunt kopen heeft u standaard binnen een paar werkdagen in huis, om ze meteen te gebruiken of aan iemand anders cadeau te doen.

Deel met:

Lees verder | Geplaatst in Nieuws Door Freddy
Koningsdag was niet bepaald de stralende dag zoals de meesten van ons waarschijnlijk hadden gehoopt. De zon was af en toe even te zien, maar het waren vooral de buien die helaas de aandacht trokken. Geen paraplu bij de hand gehad en dat de volgende keer net even anders doen? Verwen uzelf met een mooie paraplu, we zorgen voor een breed assortiment op basis van zowel de decoratie als de verschillende handvatten die er beschikbaar zijn.

Kleurrijke paraplu


Een kleurrijke paraplu bij ons uit het assortiment is om verschillende redenen een goede keuze. Ten eerste zorgt de paraplu voor belangrijke bescherming tegen de regen, waardoor het zowel op Koningsdag als op andere dagen niet meer nodig is om volledig nat te regenen. De kleurrijke decoraties op de paraplu maken het bovendien aantrekkelijk om die zelfs bij mooi weer een keer te gebruiken, waardoor ze een goede keuze vormen voor de zomer. De paraplu’s die u kunt kopen zijn goed geschikt als mode-accessoire, waardoor we bijna zouden gaan hopen op een buitje zoals met Koningsdag.

Het handvat van de paraplu


Binnen de paraplu’s bij ons uit het assortiment heeft u de keuze uit verschillende modellen. let bijvoorbeeld op het handvat van de paraplu. Er zijn paraplu’s met een recht handvat beschikbaar, net als een aantal modellen met een gebogen handvat. Aan de hand daarvan kunt u het uzelf gemakkelijker maken om de paraplu vast te houden. Bekijk de mooie paraplu’s die tijdens Koningsdag een goed idee waren geweest en zorg ervoor dat u de volgende keer geen last heeft van de regen. Uiteraard zijn de paraplu’s die u online kunt kopen ook de rest van het jaar goed geschikt om u te beschermen tegen de bekende buien in Nederland.

Online paraplu kopen


Online een paraplu kopen is heel eenvoudig. Maak een keuze bij ons uit het brede assortiment, dan gaan wij daar meteen voor u mee aan de slag. We zorgen er met de paraplu van uw keuze voor dat u de volgende keer met een lach door de regen kunt, omdat u er geen last van hebt. Bekijk online de mooie paraplu’s die u kunt kopen, net als de andere cadeaus die er online beschikbaar zijn.

Deel met:

Lees verder | Geplaatst in Nieuws Door Freddy
Eten en drinken kan behoorlijk wat kosten, vooral wanneer u vaak alleen eet of buiten de deur bent. Met de volgende 3 tips wordt het een stuk gemakkelijker om goedkoper te eten en drinken, waardoor er meer overblijft voor de spaarpot.

Grotere porties invriezen


Het is allereerst een goed idee om grotere porties in te vriezen. Door voor meerdere dagen te koken en dat vervolgens in te vriezen verdwijnt er veel minder in de afvalbak. Dat betekent vervolgens dat u minder hoeft te kopen om te kunnen koken, waardoor er aan de andere kant meer in de spaarpot kan.

Samen met vrienden eten


Niet iedereen houdt ervan om meerdere dagen hetzelfde te eten, waarbij de maaltijd de tweede of zelfs de derde dag uit de vriezer komt. Ook dat is gelukkig eenvoudig op te lossen, door samen met vrienden te eten. Door in ieder geval met 2 - 3 personen te eten is het mogelijk om voor €2 - €3 per dag te koken.

Tip: op die manier blijft er gemakkelijk wat over om in de spaarpot te stoppen, waardoor die zich gaandeweg zal vullen en jullie daar op termijn wellicht zelfs een keer samen van uit eten kunnen.

Neem de lunch gewoon mee


De lunch is een maaltijd waar veel mensen relatief veel aan uitgeven, terwijl dat eigenlijk helemaal niet nodig is. Door ’s morgens alvast een paar broodjes te smeren voor de luncht is het niet nodig om die buiten de deur te kopen. Per week levert dit zomaar €20 aan voordeel op. Stopt u dat bedrag volledig in de spaarpot die u koopt? Dan betekent dit zomaar dat u per jaar €1.000 over kunt houden, waardoor u daar allerlei mooie spullen van kunt kopen of u er zelfs van op vakantie kunt.

Spaarpot kopen om meer te sparen


En onze beste tip? Een spaarpot kopen. Met een van de mooie spaarpotten bij ons uit de collectie zorgt u er namelijk voor dat het een stuk leuker wordt om te sparen. Het geld komt terecht in een mooie spaarpot die een prominente plaats in de woonkamer kan krijgen. Het wordt daardoor heel verleidelijk om er iedere keer wat in te doen, waardoor u meer spaart en de kosten per maand eenvoudig omlaag kunnen.

Deel met:

Lees verder | Geplaatst in Nieuws Door Freddy
De tuinsteker is goed geschikt als decoratie voor in de tuin, deze biedt de kans om de tuin op een leuke manier van wat mooie materialen te voorzien. Er zijn heel klassieke en meer moderne tuinstekers beschikbaar, waardoor u de keuze heeft uit een breed assortiment. De verschillende tuinstekers doen het uitstekend als decoratie in de tuin en zijn dankzij de scherpe prijzen bovendien goed geschikt als cadeau voor iemand anders.

Tuinsteker bij de planten of bollen


De tuinstekers doen het wat dat betreft goed als decoratie, maar zijn ook geschikt vanuit een meer praktische insteek. Wilt u bijvoorbeeld duidelijk aangeven waar u bepaalde bollen heeft geplant of welke planten er in de tuin staan? Met een tuinsteker valt dat op een decoratieve manier aan te geven. Dat betekent dat de tuin er op een mooie manier van zal opknappen, terwijl u op een heel praktische wijze gebruik kunt maken van een tip om met name de geplaatste bollen in de tuin niet kwijt te raken. Met name tijdens de winter is de steker voor in de tuin daardoor erg goed geschikt.

Tuinsteker plaatsen: heel het jaar


Het voordeel van de verschillende tuinstekers is dat u ze zonder problemen in de lente, de zomer, de herfst of de winter kunt plaatsen. De modellen zijn goed geschikt voor de verschillende seizoenen en zorgen er daarmee voor dat u de tuin bijvoorbeeld ook in de meer kale winterperiode op een leuke manier kunt aankleden. Het is wat dat betreft de moeite waard om op voorhand goed te kijken naar de seizoenen en daarvoor een mooie tuinsteker te bestellen. Tegelijkertijd kan die u dus helpen om na te gaan waar u de bollen ook alweer geplaatst had.

Online tuinsteker kopen


Een tuinsteker kopen? Dat kan eenvoudig online. We zorgen er met het brede assortiment voor dat u een mooi decoratief exemplaar voor uzelf kunt kopen of dat u daarmee iemand anders kunt verrassen. Waar uw voorkeur ook naar uitgaat, wij zorgen er met de verschillende tuinstekers voor dat u online een keuze kunt maken. We hebben de meeste modellen gewoon op voorraad, waardoor we de verzending meteen in orde kunnen maken. Vragen over een tuinsteker of een van de andere producten? Neem contact op voor meer informatie.

Deel met:

Lees verder | Geplaatst in Nieuws Door Freddy
Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5


Omhoog

woon en tuindecoraties, klokkenwinkel, lampionnen, leisteen huisnummers, spreuken-tegeltjes, woondecoratie, leuke cadeaus, rvs huisnummers, design cadeau, text tegel, zonnewijzer, fotolijsten bestellen, design keukengerei,