Gratis verzending vanaf € 50,- (NL,BE,DE)      Op voorraad: Voor 14.00 besteld, dezelfde werkdag verzonden       14 dagen retourrecht      Onafhankelijke klantenbeoordeling door Kiyoh   

Tafelklok

Tafelklok

Klokken

22 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Tafelklok voor op uw bureau of kast

Als u van klokken houdt, kan de keuze zijn gevallen op een tafelklok. Bij DecoAction is een groot aanbod aan klokken beschikbaar, maar welke keuze gaat u maken? Gaat u zoeken op de prijs of geeft u de voorkeur aan het uiterlijk van de tafelklokken maakt de prijs u niet uit?  DecoAction zorgt er voor dat het naar u toegezonden wordt, op een snelle en veilige manier. Kijk nu welke klokken u nog mist misschien één van die leuke wandklokken, stationsklokken of fotoklokken en maak een leuke selectie, schrijf op welke u graag wilt, altijd handig wanneer mensen u iets cadeau willen doen! Laat uw lijstje op een goede plek liggen zodat anderen ook de goede tafelklok voor u aan kunnen schaffen, denk maar eens aan een verjaardag of een andere belangrijke dag waarop u iets te vieren heeft en uzelf mag verwennen.

De Tafelklok

Tafelklokken zijn erin heel veel verschillende soorten. En deze willen we in Nederland dan ook erg graag in het oog hebben zodat we op tijd kunnen zijn. Tegenwoordig leven we veel met de tijd. Bij DecoAction.nl hebben we dan ook een mooie keuze aan tafelklokken.

De geschiedenis van de tafelklok

Toen er nog geen klokken waren die er in een kamer opgehangen konden worden, waren er de tafelklokken. Tegenwoordig is een tafelklok mooi afgewerkt en hebben ze bepaalde soorten slag- of speelwerk. Wanneer je vroeger een welgestelde familie was had je een klok. Een klok was dan heel kostbaar. De welgestelde families hadden niet in iedere ruimte een klok maar de tafelklok had vaak een handvat bovenop zodat de klok meegenomen kon worden naar een andere ruimte.

Rond 1900 werd de schoorsteen een belangrijke plek in de interieurs. De tafelklokken werden steeds vaker op de schoorsteen gezet. Hier werden zelfs schoorsteenpendules voor gemaakt. En eigenlijk zijn de tafelklokken vanaf dat moment niet meer weg te denken uit een interieur. Door de grote hoeveelheid in het aanbod van tafelklokken is er daarom voor ieder interieur wel een tafelklok.

Soorten tafelklokken

De tafelklokken zijn er in heel veel verschillende soorten. Zo is er een klok voor het moderne interieur maar ook voor een klassiek interieur. Het maakt het eigenlijk helemaal niet uit welke keuze je maakt want een klassieke tafelklok kan juist in een modern interieur een hele speciale sfeer brengen. En dit is andersom ook zo. De meeste tafelklokken hebben tegenwoordig een Quartz uurwerk en werkt dan ook vaak op batterijen. Er zijn nog wel wandklokken met een traditioneel mechanisch uurwerk, deze moeten dan vaak opgewonden worden met een sleutel.

Waar let je op bij het kopen van een tafelklok?

Bij de aankoop van een tafelklok is het goed om een aantal punten in de gaten te houden. Dat zijn de volgende punten:

• Zorg dat je het juiste design hebt
• De vorm van de tafelklok
• De grote van de tafelklok
• De materialen waar de tafelklok uit mag bestaan
• De kleur van de tafelklok moet passen in het interieur

Een tafelklok kopen bij Decoaction.nl

In ieder huis vind je wel een klok en vaak een tafelklok. De tafelklok neemt niet heel erg veel plek in beslag en er kan altijd wel een leuk plekje gevonden worden voor de klok. Bij een tafelklok kan je de tijd aan aflezen maar ze brengen ook een bepaalde sfeer aan in het interieur. De naam van de tafelklok doet al gauw denken dat het alleen geschikt is om op tafels te zetten. Deze tafelklokken kunnen natuurlijk overal geplaatst worden. Zo kan je de tafelklok op de kast, vensterbank of op de schouw zetten.

Bij Deoaction.nl heb een mooie keuze in tafelklokken. Het is natuurlijk altijd goed om de bovenstaande punten in de gaten te houden maar het kan ook heel goed zijn dat je voor een bepaalde prijs wilt gaan. Wanneer u een klok besteld bij DecoAction.nl zorgen we dat het zo snel mogelijk op een snelle en veilige manier toegezonden wordt.