Gratis verzending vanaf € 50,- (NL,BE,DE)      Op voorraad: Voor 14.00 besteld 1-2 werkdagen in huis       14 dagen retourrecht      Onafhankelijke klantenbeoordeling door Kiyoh   

Tekst kopje Mijn baas doet alsof - Delfts Blauw

Special Price € 4,25 Normale prijs € 4,95

√ Op voorraad: voor 14.00 besteld, 1-2 werkdagen in huis

Artikel nummer
670544

Tekst kopje met de opschrift : M'n doet alsof ik alsof ik veel verdien, ik doe alsof ik hard werk.

Wilt u een tekst kopje met de kleur Delfts blauw met een mooie tekst? Steeds meer mensen maken de keuze om in de webshop van DecoAction te gaan kijken naar de mogelijkheden. Dat betekent ook dat u veel koppen aan kunt komen als u hier gaat bestellen. Kent u mensen die de koppen verzamelen? Dan zou u eens kunnen kijken welke kop uit de webshop van DecoAction ze nog niet hebben en dan bestel je deze toch?
Meer informatie
Productafmetingca 9 x Ø 7 cm.
CategorieënServies | Tekst Kopje
Merk

Artbizniz

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Tekst kopje Mijn baas doet alsof - Delfts Blauw
Uw waardering