Wind spinner / Windspel

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Wind spinner motor op batterijen
    € 22,95

    Levertijd 5-7 werkdagen

    Waardering:
    100%
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wind spinner / windspel nieuwe collectie DecoAction


De windspinner kopen in het Nederlands ook wel winspel genoemd,is een perfect afgewerkt artikel: het metaal is roestvrij en zonlicht bestendig. De metalen plaat is uitgesneden met een precisie laser door middel van de nieuwste techniek. De modellen met glaskogel geven een extra dimensie aan blinQ art.
Uiteraard wilt u de windspinners ook in het duister zien dat kan met een mooie buitenlamp

Licht en windspel voor binnen


De windspinner kopen windspel is geschikt voor binnen bijvoorbeeld boven de verwarming. De warme opwaartse luchtstroom zorgt voor de beweging van je windspinner model. Ieder wind spinner model wordt geleverd met een draadveer zodat het direct kan worden opgehangen, hij is uittrekbaar voor de juiste hoogte. Door er een motortje bij te leveren kan het licht en windspel ook op andere plaatsen zorgen voor een decoratieve upgrade van je interieur. Het windspinner model komt zachtjes in beweging en zorgt voor een rustgevend effect.

Licht- en windspel voor buiten


Door middel van een onzichtbaar nylondraadje kan je windspinner model natuurlijk ook buiten in de tuin hangen. Als de zon schijnt zorgt de prismawerking een schitterend effect.

Bijzonderheden van deze windspinners

Anders dan zijn houten voorgangers is deze wind spinner absoluut geen lawaaimaker dus geen last van buren of de rijdende rechter. En toekijkend van uw tuinmeubelen uit ons assortiment kunt u er al zitten naar blijven kijken. Ook als het donker wordt hebben wij ook een leuke buitenlamp die zorgt voor voldoende licht.