Moderne klokken


Als u op zoek bent naar moderne klokken, moet u eens een kijkje komen nemen bij DecoAction in Dinxperlo. U kunt bij ons wandklokken vinden in alle soorten en maten. De moderne klokken die wij voor u gereed hebben staan zijn van Italiaanse makelij. Het zijn artistieke klokken van Arti & Mestieri. Deze moderne klokken hebben een karakteristiek uiterlijk. De grote cijfers op deze uurwerken springen direct in het oog.

De moderne klokken zijn van metaal en glas gemaakt en ze zijn stijlvol. Ze stralen een bepaalde finesse uit. DecoAction heeft behalve moderne klokken woonaccessoires en decoraties van bekende merken als Braxton, Esschert Design, Le Bain en Jet in de aanbieding. Wij leveren zowel in Nederland als in België.

Moderne wandklokken


DecoAction bestaat sinds 2006. Wij hebben een telefonische klantenservice die alle werkdagen – en op zaterdag - tussen 09.00 en 19.00 uur en op zaterdag tussen 09.00 en 12.00 uur via tel. (0315) 65 50 78 bereikbaar is. Klantenservice kan ook via mailadres klantenservice@decoaction.nl worden bereikt. DecoAction bevindt zich aan de Keupenstraat 33 in Dinxperlo.

Andere bezoekers zochten ook op: