Klantenrecencies

Stuur uw getuigenis in
Op 16 november de Regenmeter Zink / Esschert Design on-line besteld omdat de prijs tov andere winkels prima was de . Meteen een keurig mailtje terug dat de betaling ontvangen was en de regenmeter op gestuurd zou worden . 20 november de regenmeter ontvangen en wat dan meteen opvalt is de zorg waarmee het is ingepakt . Dit heeft heel wat tijd in beslag genomen . Kortom een goede prijs , een snelle levering en het belangrijkste de prima zorg waarmee je aankoop behandelt wordt .
21 november 2017
Waardering
-20%
Profile image
Luuk
Vandaag de wanddecoratie Mucia ontvangen. Zal eerst een mailtje ontvangen als de bestelling wordt afgeleverd, maar tot onze verbazing zonder mailtje stond de koerier plots aan de voordeur met het bestelde pakket. Natuurlijk harstikke blij dat het er eindelijk was naar een paar weken wachten, maar het was fijn geweest als we van te voren een mailtje hadden ontvangen en wisten dat hij vandaag langs kwam [ een beetje slordig ] verder zijn we wel tevreden met de wand decoratie Murcia.
9 november 2017
Waardering
80%
Profile image
Ben Eijkemans
Gisteren besteld,vandaag in huis. Heel goed verpakt (breekbaar) complimenten .toppie
23 juni 2017
Waardering
-20%
Profile image
Emile vuijsters
Heb de school vissen besteld. Helaas was dit product tijdelijk niet leverbaar. Zou een bericht ontvangen zodra dit binnen was en verstuurd zou worden. Keek al naar de recensie op de site, allemaal goed, maar toch. Negatieve gedachte: alleen de goede worden erop gezet of men zet er zelf dingen op maar echt helemaal niet. De recensies die je leest zullen ook allemaal echt zijn. Helaas geen mail ontvangen maar wel ineens het goede verpakte pakket aan de deur mogen ontvangen. Dat heb ik uiteindelijk liever, geen nutteloze tijd verdoen en gewoon opsturen. Ben heel tevreden en ze hebben er een nieuwe klant bij. Zal ook zeker reclame maken.
21 juni 2017
Waardering
100%
Profile image
Ellyn
Prachtige decoratie zon voor buiten , voor ons zal de zon dus altijd schijnen. Snelle levering en prettige verzendkosten. Hartelijk dank.
16 maart 2017
Waardering
100%
Profile image
Thea van Beek
Zeer positief verrast, dat een pakketje de volgende dag ook daadwerkelijk is afgeleverd. Een aapnootmiesplankje, als van ouds. Prima service....hartelijk dank. Ook namens mijn moeder van bijna honderd jaar, die dit plankje wil cadeau doen aan haar nieuwste achterkleinkind in Spanje!
25 november 2016
Waardering
-20%
Profile image
Roel
Van uw service word ik helemaal blij. 1 van de bestelde artikelen is niet op voorraad en binnen 10 minuten heb ik daar bericht over gekregen. Top.
24 september 2016
Waardering
100%
Profile image
Antoinette
2 superleuke vogelhuisjes besteld, hele snelle aflevering, graag tot de volgende keer!
27 juli 2016
Waardering
100%
Profile image
Marie-Ange van Son
Fantastische dienst: hele snelle levering (had ik om gevraagd i.v.m. verjaardag), en is meteen verstuurd. Heel mooi huisnummer, ben er ontzettend blij mee. Zal deze site onthouden. Bedankt.
21 juli 2016
Waardering
100%
Profile image
Silvia
Insektenhotel Perfect!! Bedankt Albert
7 juli 2016
Waardering
100%
Profile image
A.O. Durrer