Gratis verzending vanaf € 50,- (NL,BE,DE & FR)                             Op voorraad: Voor 14.00 besteld 1-2 werkdagen in huis                             √ 14 kalenderdagen retourrecht                            Onafhankelijke klantenbeoordeling door Kiyoh

 

Miscellaneous


Miscellaneous


Is uw keuze gevallen op de categorie miscellaneous? Dan kunt u een keuze maken uit verschillende producten. De keuze kan zijn gevallen op de console, of op de drie dubbele haken. Hier kunt u dan de jassen aanhangen. U kunt er ook voor kiezen om de drie dubbele haken van DecoAction in de badkamer op te hangen, zo krijgt u hier een wat oudere sfeer. U kunt hier dan de badjassen aanhangen.

Miscellaneous artikelen bij DecoAction.nl


Zeker wanneer er zich meerdere mensen in uw huishouden bevinden zijn de producten van miscellaneous een echte aanrader. U kunt namelijk ook een hondenvoerbak aanschaffen hiervan of de keuze maken voor een andere mogelijkheid om de jassen op te hangen. Er zijn verschillende mogelijkheden als u uw jassen op wilt hangen, u kunt kiezen voor haken waar twee of drie jassen aan kunnen. Of liever meer haken? Ook dit kan kijk nu naar het aanbod van DecoAction.
Register Forgot?


Omhoog